- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 28
- Konu Sahibi caykolik88
Bakin ben yine anlatamadim. Siz o çocuğu tek başınıza yapmadiniz. Ikinizin çocuğu o, beyefendi sevse de sevmese de ikinizin cocugu. bosandiktan sonra velayet sizde kalacak babasi keyfine göre gezip tozarken siz neden kötü şartlarda 3 kuruşa kanaat ede ede 1 liranin hesabini yapa yapa oglunuza bakasiniz? Gurur filan degil bu o nafaka ve cok fazlasi sizin hak kı nız! Sakın ona uyup hakkinizdan vazgecmeyin, hakkinizin 1 kuruş altina düşmeyin.bu şekilde davrandığım için bana ezik muamelesi yapıyor. kendi ayakların üzerinde durmak varken benden nafaka ve tazminat istiyorsun diyor. ben son 6 aydır sorunun ne olduğunu anlamaya çalıştım belki düzeltilecek bir şeyler vardır yuva kolay kurulmuyor bir kereden silip atmayayım mücadele edeyim dedim. o yüzden devam ettirdim ama oğluna olan sevgisizliğine tahammül edemem. 6 aydır katiplik sınavlarına hazırlanıyorum ama kpss sıralaması koyunca sıralamanın altında kalıyorum. 80 puanın altında kalanlar genelde sınava giremiyorlar. önceden 70 puan yeterliydi. kendim başka bir iş bulur çalışırım. kendi düzenimi bir kurayım onun zaten hiç bir şeyinde gözüm yok. oğluna baba olmadıktan sonra ondan ne hayır beklicem.
Zaten hakime " artik beni sevmiyormuş, çocuğumuzu da sevmiyor calisacak durumum da yok bebek kucuk" diye anlattiginizda eminim avantajli olacaksiniz.
Kocanizin istedigi sizden tamamen kurtulmak 1 kurus bile nafaka vermeden hayatindan çıkartıp keyfine bakacak, sizin maddi olarak elde edemeyeceklerinizle parasiyla mutlu olacak . buna sakin meydan birakmayin. Sizin de oglunuzun o parada hakki var.