Boşanmayı kabul etmekle doğru mu yaptım?

bu şekilde davrandığım için bana ezik muamelesi yapıyor. kendi ayakların üzerinde durmak varken benden nafaka ve tazminat istiyorsun diyor. ben son 6 aydır sorunun ne olduğunu anlamaya çalıştım belki düzeltilecek bir şeyler vardır yuva kolay kurulmuyor bir kereden silip atmayayım mücadele edeyim dedim. o yüzden devam ettirdim ama oğluna olan sevgisizliğine tahammül edemem. 6 aydır katiplik sınavlarına hazırlanıyorum ama kpss sıralaması koyunca sıralamanın altında kalıyorum. 80 puanın altında kalanlar genelde sınava giremiyorlar. önceden 70 puan yeterliydi. kendim başka bir iş bulur çalışırım. kendi düzenimi bir kurayım onun zaten hiç bir şeyinde gözüm yok. oğluna baba olmadıktan sonra ondan ne hayır beklicem.
Bakin ben yine anlatamadim. Siz o çocuğu tek başınıza yapmadiniz. Ikinizin çocuğu o, beyefendi sevse de sevmese de ikinizin cocugu. bosandiktan sonra velayet sizde kalacak babasi keyfine göre gezip tozarken siz neden kötü şartlarda 3 kuruşa kanaat ede ede 1 liranin hesabini yapa yapa oglunuza bakasiniz? Gurur filan degil bu o nafaka ve cok fazlasi sizin hak kı nız! Sakın ona uyup hakkinizdan vazgecmeyin, hakkinizin 1 kuruş altina düşmeyin.
Zaten hakime " artik beni sevmiyormuş, çocuğumuzu da sevmiyor calisacak durumum da yok bebek kucuk" diye anlattiginizda eminim avantajli olacaksiniz.
Kocanizin istedigi sizden tamamen kurtulmak 1 kurus bile nafaka vermeden hayatindan çıkartıp keyfine bakacak, sizin maddi olarak elde edemeyeceklerinizle parasiyla mutlu olacak . buna sakin meydan birakmayin. Sizin de oglunuzun o parada hakki var.

nişanlıyken bir kez dahi olsa tartıştığımızı hatırlamam. eşim o zamanlar çok yumuşak kalpli bir insandı. ben tavır yapsam da o hep alttan alırdı. beni kaybetmekten korktuğunu benden gördüğü sevgiyi kimseden görmediğini söylerdi. benim onun ailesiyle bir problemim yok. ailesiyle farklı şehirlerdeyiz. ben arada bir arar hal hatır sorarım ama eşim hiç görüşmüyo kendi ailesiyle.
Demek ki şu anda sizden gördüğü sevgiden de fazlasını da gördüğü biri daha var. 2 kere 2 dört.
Sakın öyle sessiz sakin hiçbir şey istemeden ayrılarak akılsızlık yapmayın. Bu adama bir şöyle desenize bakalım ne yapacak. Bir avukata danıştım. Bu durumda şu kadar tazminat alırmışım. Şunları şunları da yapmak zorundaymışsın. Ben de hakkımı sonuna kadar savunacağım. Hakim zaten böyle bir durumda "anlaşmalı boşanma" yı kabul etmiyormuş filan deyin. Görsün bakalım bu erkek bozuntusu ezik kimmiş. Allah aşkına arkadaşım kendinizi daha fazla ezdirmeyin.

Bakin ben yine anlatamadim. Siz o çocuğu tek başınıza yapmadiniz. Ikinizin çocuğu o, beyefendi sevse de sevmese de ikinizin cocugu. bosandiktan sonra velayet sizde kalacak babasi keyfine göre gezip tozarken siz neden kötü şartlarda 3 kuruşa kanaat ede ede 1 liranin hesabini yapa yapa oglunuza bakasiniz? Gurur filan degil bu o nafaka ve cok fazlasi sizin hak kı nız! Sakın ona uyup hakkinizdan vazgecmeyin, hakkinizin 1 kuruş altina düşmeyin.
Zaten hakime " artik beni sevmiyormuş, çocuğumuzu da sevmiyor calisacak durumum da yok bebek kucuk" diye anlattiginizda eminim avantajli olacaksiniz.
Kocanizin istedigi sizden tamamen kurtulmak 1 kurus bile nafaka vermeden hayatindan çıkartıp keyfine bakacak, sizin maddi olarak elde edemeyeceklerinizle parasiyla mutlu olacak . buna sakin meydan birakmayin. Sizin de oglunuzun o parada hakki var.

arkadaşım ağzına sağlık
nafaka almamak ne demek tabiki alacaksın neyin gururu baba evine sığamam diyosun sokakta mı kalacaksın adam sessiz sedasız boşanmak istiyo çünkü başkası var çıkar kokusu, sen cefa çekersin başkası sefa sürer

Arkadasim sakin ha sakin nafaka tazminat hakkin olan ne varsa almadan ayrilma. Sizi resmen kiskirtiyor ne demek ezik muamelesi yapiyor diye haklsrindan vazgecmek. Bu zamanda gecinmek kolay mi? Beyefendi gezip tozarkn siz gecinme derdi telasi icinde evladiniza yeterli ilgi alakayi bile gosteremeyeceksiniz bile. Oyuna gelmeyin lutfen sizi aptal yerine koymasina musade etmeyin.

Ve bence ailelere de etrafa da bosanmadan once anlatmalisiniz. Neyden çekiniyor neden istemiyor öğrenmiş oluruz.

adam resmen kimse başımı ağrıtmasın nafaka vermiyim ugrasmıyım istiyo, sen tek olsan neyse dicem de oğlu için illa ki nafaka verecek eziklik ne alaka, sana gurur yaptıracak aklınca, mahkemede bunu da söyle ezik lafı hakarettir

eşim adalet bakanlığında çalışıyor. ya bi de beni tehdit ediyo. yargıtayda hakim tanıdıkları var. ben tanımıyorum onları. ama onlar eşimi severler. kendisini sevdireceği adamları da çok iyi biliyor. verdiğim nafakayı kabul edersin diyo ya da ben velayet davası açarım şu an çalışmıyorsun baba evinde de sorunlu bir abi var hakim çocuğu sana verir mi diyor. sen işi yokuşa sürersen ben de sürerim diyor. çocuğu sevmiyor ama benim canımı yakmak için çocuğu kullanıyor. ben anlaşmalı evliliği kabul etsem ama mahkemede kendi durumu anlatsam hakim anlaşmayı bozup kendi hüküm verebilir mi nafakayı artırabilir mi? burda hiç kimsem yok. yapayalnızım. zaten şu an sağlıklı düşünemiyorum. onun istediği ucuza bir nafakayla benden kurtulmak. ama ben oğlumla acı çekerken onun gönül eğlendirmesi zoruma gidiyor. en azından yaptığının bir bedeli olsun istiyorum. aldığım tazminatı oğlum için birikim olarak değerlendirmeyi düşünüyorum.

Demek ki şu anda sizden gördüğü sevgiden de fazlasını da gördüğü biri daha var. 2 kere 2 dört.
Sakın öyle sessiz sakin hiçbir şey istemeden ayrılarak akılsızlık yapmayın. Bu adama bir şöyle desenize bakalım ne yapacak. Bir avukata danıştım. Bu durumda şu kadar tazminat alırmışım. Şunları şunları da yapmak zorundaymışsın. Ben de hakkımı sonuna kadar savunacağım. Hakim zaten böyle bir durumda "anlaşmalı boşanma" yı kabul etmiyormuş filan deyin. Görsün bakalım bu erkek bozuntusu ezik kimmiş. Allah aşkına arkadaşım kendinizi daha fazla ezdirmeyin.
belki de benim gösterdiğim sevgiden daha büyük bir sevgi görüyordur. bana eskiden senin ilgini sevgini kimseyle paylaşamam derdi, hayatta aradığı şey sevgiydi. sevilmekti. ama oğlunda bulamıyor mu bu sevgiyi.

eşim adalet bakanlığında çalışıyor. ya bi de beni tehdit ediyo. yargıtayda hakim tanıdıkları var. ben tanımıyorum onları. ama onlar eşimi severler. kendisini sevdireceği adamları da çok iyi biliyor. verdiğim nafakayı kabul edersin diyo ya da ben velayet davası açarım şu an çalışmıyorsun baba evinde de sorunlu bir abi var hakim çocuğu sana verir mi diyor. sen işi yokuşa sürersen ben de sürerim diyor. çocuğu sevmiyor ama benim canımı yakmak için çocuğu kullanıyor. ben anlaşmalı evliliği kabul etsem ama mahkemede kendi durumu anlatsam hakim anlaşmayı bozup kendi hüküm verebilir mi nafakayı artırabilir mi? burda hiç kimsem yok. yapayalnızım. zaten şu an sağlıklı düşünemiyorum. onun istediği ucuza bir nafakayla benden kurtulmak. ama ben oğlumla acı çekerken onun gönül eğlendirmesi zoruma gidiyor. en azından yaptığının bir bedeli olsun istiyorum. aldığım tazminatı oğlum için birikim olarak değerlendirmeyi düşünüyorum.

hiçbir mahkeme 20 aylık çocuğu babaya vermez bunun eşini sevmeleriyle alakası yok kaldı ki adam hayatını yaşamak istiyo sevmiyorum dediği çocuğu ister mi, blöf yapıyo, tamam iste velayeti de bakalım ne yapacak lütfen bu oyunlara gelme adam senden sıkıntısız boşanmak istiyo başkası var istersen takibe al aileler bilmesin dediğine göre tanıdık bile olabilir

anlaştıktan sonra hakim bozmaz sanmıyorum hiç o işe girme o yüzden

belki de benim gösterdiğim sevgiden daha büyük bir sevgi görüyordur. bana eskiden senin ilgini sevgini kimseyle paylaşamam derdi, hayatta aradığı şey sevgiydi. sevilmekti. ama oğlunda bulamıyor mu bu sevgiyi.

lütfen duygusal düşünme, zaman mantıklı düşünme zamanı, adam mahkemeden bişey elde edemeyeceğini bildiği için seni tehdit ediyo gör bunu, mahkemeye yansımadan seni sindirmek istiyo, aksi olsa gayet rahat girer mahkemeye değil mi, bu tutuşma niye

yerinde olsam hiç muhattap olmam aklımı bulandırmam delil bulmaya çalışırım, hatta sen de ona blöf yap, mahkemeye sunacağım delillerden sonra bakalım sadece nafakayla kurtulabilecek misin de

Tum sayfaları yapilan bütün yorumları ve cevaplarinizi okudum. Ev borcu altina girdiğinizden ve çocuğunuz olduktan sonra eşiniz sıkıntıya girmiş diye düşünüyorum. Babam para adamin dengesini bozar, sıkıntıdan ne yapacağını bilemez der. Maddi durumunuz nasıl? Kredi borcu eşinize ağır geliyor olabilir mi? Onu böyle büyük sorumlulukların altına soktugunuz icin artik sizi sevmiyor olabilir mi? Cok düzgün, olgun bir kadina benziyorsunuz. Acaba calismaya bosandiktan sonra degil şimdi baslasaniz. Ailen8ze maddi destek verseniz, kocaniz maddi olarak rahatlasa iliskinize desteği olur mu ne dersiniz? Cocuga 600 liraya bakacak birini bulup siz 1000 liraya çalışırsanız eve bir miktar para sokmuş olursunuz.

eşinizin hayatında başkası olabilir. o yüzden biraz oyalayın ve takibe alın aldatma varsa elinizde kanıtlar olur. tazminat nafaka vs. ne hakkınız varsa rahatlıkla alırsınız. boşanacağınızı da başta aileler olmak üzere herkes bilsin. neden gizleme çabasında olduğu da böylece ortaya çıkar.güçlü olun haklarınızdan vazgeçmeyin. çok vicdansız bir adammış...

Tum sayfaları yapilan bütün yorumları ve cevaplarinizi okudum. Ev borcu altina girdiğinizden ve çocuğunuz olduktan sonra eşiniz sıkıntıya girmiş diye düşünüyorum. Babam para adamin dengesini bozar, sıkıntıdan ne yapacağını bilemez der. Maddi durumunuz nasıl? Kredi borcu eşinize ağır geliyor olabilir mi? Onu böyle büyük sorumlulukların altına soktugunuz icin artik sizi sevmiyor olabilir mi? Cok düzgün, olgun bir kadina benziyorsunuz. Acaba calismaya bosandiktan sonra degil şimdi baslasaniz. Ailen8ze maddi destek verseniz, kocaniz maddi olarak rahatlasa iliskinize desteği olur mu ne dersiniz? Cocuga 600 liraya bakacak birini bulup siz 1000 liraya çalışırsanız eve bir miktar para sokmuş olursunuz.
evi almasını ben istemedim. hatta acele etmeyelim dedim. zaten benim kararlarıma hiç saygı göstermez kendi ister kendi yapar. katiplik sınavlarına hazırlanıyorum. inşallah bu sefer sıralamaya girerim de sınavda da yazarım. ben çalışmak istedim ama memurluk olursa çalış yoksa özelde çalışmanı istemiyorum dedi. bu saatten sonra işim olsa bile onunla olmaz. gururum çok incindi. bana ve oğluma söylediği sözler ok gibi kalbime girdi.

eşinizin hayatında başkası olabilir. o yüzden biraz oyalayın ve takibe alın aldatma varsa elinizde kanıtlar olur. tazminat nafaka vs. ne hakkınız varsa rahatlıkla alırsınız. boşanacağınızı da başta aileler olmak üzere herkes bilsin. neden gizleme çabasında olduğu da böylece ortaya çıkar.güçlü olun haklarınızdan vazgeçmeyin. çok vicdansız bir adammış...
önceden telefonları ortadaydı. 2 gündür telefonunu yanından ayırmıyor. zaten ayrı yatıyoruz odanın da kapısını kilitliyor. neyi nasıl ispatlıcam bilmiyorum. elimde hiç delilim yok. bugün de resmi tatil içerde yatıyor.

Yanina git. Saril op falan. Sende yaninda uzan. Bisey konusma sadce yaninda uzan bakalim ne yapacak.

hiçbir mahkeme 20 aylık çocuğu babaya vermez bunun eşini sevmeleriyle alakası yok kaldı ki adam hayatını yaşamak istiyo sevmiyorum dediği çocuğu ister mi, blöf yapıyo, tamam iste velayeti de bakalım ne yapacak lütfen bu oyunlara gelme adam senden sıkıntısız boşanmak istiyo başkası var istersen takibe al aileler bilmesin dediğine göre tanıdık bile olabilir

anlaştıktan sonra hakim bozmaz sanmıyorum hiç o işe girme o yüzden

Bencede çocuğu asla istemeyecek. "Ya çocuğu al sen bak yada nafakayi arttir seçim senin" de. Çocuğu asla istemez adim soyadim kadar eminim o adam cocuk bakar mi ? Blof yapiyor kesinlikle o zaman siz de sürdürün, cocugu alip gostermese bile sorun degilmis gibi davranin. zaten kaybedecek birseyiniz yok.

istedigi kadar hakim tanıdığı olsun sonucu begenmezseniz vazgecmeyeceginizi çocuğu almasindan da korkmadiginizi anlarsa sizin istediğinizi yapacak. Ve bana anlaşmalı boşanmaya bu kadar israr etmesinin sebebi de hakim dostlari tanıdıkları olduğu icinmis gibi geldi. Yani sizden bosanirken itibarının zedelenmesinden korkuyor olabilir bunun uzerine gidin

İstediği kadar hakim savcı tanıdığı olsun ..hakimler savcılar yazılı kuralları olaylara uygularlar bu kadar.afederain çok ama senin kıçı kırık kocan için yazılı kanunları değişterecek değiller zaten. Sakın korkma korksanda belli etme..onlar senin enn doğal hakların ya bunları kabul eder ya dersın ki ben boşanmıyorum ben ev arkadaşı gibi yaşamaya okeyim dersin sakın ve sakın da hiç bişey imzalama, boş kağıtta dahil... hemen baraodan avukat talep et

X