Boşanmayı kabul etmekle doğru mu yaptım?

Evet kımseye haber vermemek ne demek ? Demek kı altında bırseyler var kı gızlıce halletmek ıstıyor

Anladım. Bu durumda zorla duzeltemezsin baksana adam kafaya koymuş. Senin barışma girisimlerin suan onu iyice korukler.bırak kendi haline ve kabul et zira cocuguna karşı bile sevgisi olmayan bir insanla hayat gitmez.belki depresyonda belki degil...hissettiğim biraz uzak kalmanız gerektigi.eğer hiç bir sebep yoksa pişmanlık kaçınılmaz olur onun için. Onada zamanı gelince sen karar verirsin

maddi durumunuz nedir şuanda
Allah yardımcınız olsun evinizi düzeninizi terketmeyin
madem istemiyor giden o olsun..
nafakanızı da alın muhakkak..

Zor olacak ama geçecek tavrınızdan asla vazgeçmeyin çizginizi bozmayın.
İlgisizliğin sonunda uzun zamanda karar vermiş demekki altında baska biri de olabilir hiç bir sebep olmayabilirde
Çocuk konusunda size destek olmaya mecbur
Eve dönmeyin hatta o düzende devam edin o gitsin, gerekirse o evi taşıyın.
Herşey böyle kalacak sanmayın, Rabbim yardım edecek elbet siz sadece sabırlı olun.

Bence baska biri var. Ayrica bosanacaksaniz da kolay olmasin hicbir sey. Yuklu bir tazminat ve nafaka isteyin. Vermezse bosanmayacaginizi soyleyin. Bazi seyleri durup duruken bitirmek bu kadar kolay olmamali. Ayrica babaniza da olanlari anlatin. Esiniz birseyler ceviriyor.

Canım çok üzüldüm insanlar neler yaşıyor şiddet kavgalar senin teselli bulacağın bi konu bu olabilir belki biraz bu tarz şeyler yaşasaydın yanında destek olacak kimse yok anladığım kadarıyla.Ben aldatma olduğunu sanmıyorum ama sevgide kalmamış eşinizde size karsı bu çok belli.
Aileler duymadan halledelim demesinin sebebi bence barıştırmaya çalışırlar diye düşünmesi, zaten duysalarda size faydası olmayacak anladığım kadarıyla.Dolayısıyla sizin bu durumdan faydalanmanız da fayda var bence tmm de kabul et maddi anlamda bana her türlü desteği ver boşanalım de bence

bence zaten tamda suanda esınız asık olmus durumda
benım eskı esımde benı sevmedıgını soylerdı ve cocuga karsıda herhangı bırsey hıssetmedıgını soylerdı
banada kımseye soyleme dedı
tabıkı soyleıdm . 5 senedır ayrıyız bıızımle hıc ırtıbata gecmedı
ve tabıkı aldatıldım

belkide aldatıyor nerden biliyorsun ilk aklıma bu geldi inan..20 aylık çocuğu olan bir adam nasıl çocugunu sevmez.. illaki aylrdr bir ipucu vermiştir belkide görmek istemediniz..sevginiz kör etmiş gözünüzü yada o sizin kadar sevmedi ne kadar flört ettiniz nasıl bir ilişkiniz vardı ailesyle aranız nasıl ?

benim de aklıma ilk bu geldi

aynen katılıyorum hanımlar.. gencecik bir kadını alıyorsuj evleniyorsun birde üstüne çocuk yapıyorsun sonra kalkıp vay efendim istemiyorum sevmiyorum boşanalım işte bunada adam derler erkek derler.. çok adefersiniz o 15 cm lik şeyle erkekte olunmuyor adamda olunmuyor ağzımı bozdum yine çığrından çıktım... kendine güvenmiyorsun ne halt yemeye çocuk yaparsın o sebinin günahı ne kardeşim vebal alıyorsun nasıl altından kalkacaksın kul hakkı ağırdır zordur.. belli aldattığı ilk işin ara ananı babanı durumu anlat ve boşanmayı zorlaştır nafaka bağlattır tazminat davasıda aç bırak sürünsün pişman olsun madem çocugunu sevemiyor çocuğuda gösterme.. böylesine bu müstehak.. boşanmda tzaminat içinde aldatıldığna dair bişey bul canım mesaj vs.

aynenn katılıyorum
direk delil toplamalı arkadaş çaktırmadan...

bosandıktan sonra soylersın demesı bana hıc masum gelmedı ,
sıze yasayacak gereklı kosulları saglasın o zmn nafaka ev vs oyle bosansın kolay degıl oyle

ilk defa bir konuya yorum yapamıycam.sadece duygularımı yazıcam,çok çok üzüldüm sanki kız kardeşim yaşamış kadar üzüldüm.

dualarım sizinle ve oğlunuzla.

Depresyonda olduğuna inanmıyorum.On günde bir erkek der. Girmez. ev tutma olayına hiç girme.Kirayı ödemez sokakta kalirsin.Tapulu ev ışte.
Sevdiğin için depresyon diyorsun,kendini kandırmak sana zarar verir.Kandırma kendini,adam masrafsiz yoldan seni bosamak derdinde.
Hakkın neyse al.

aynı benim eskisi iki insan bu kadar benzeyemez birbirine canım bunlarda belli dönem var ddönem dönem yaşıyorlar bunu zaman ver üstüne gitme sakın..

canım aile nereli bunun burcu ne merak ettim benim adamın aynısı

pislik herıf. kolaymı oyle ya....uzgunum ama sanırım bır baskası var hayatında
boşanmayı kabul et tabıkı amaaaaaaaaaaaaa
yukluce bır tazmınat ve nafaka verırse.aksı takdırde boşanmayacagım de ugrassın dursun

nişanlıyken bir kez dahi olsa tartıştığımızı hatırlamam. eşim o zamanlar çok yumuşak kalpli bir insandı. ben tavır yapsam da o hep alttan alırdı. beni kaybetmekten korktuğunu benden gördüğü sevgiyi kimseden görmediğini söylerdi. benim onun ailesiyle bir problemim yok. ailesiyle farklı şehirlerdeyiz. ben arada bir arar hal hatır sorarım ama eşim hiç görüşmüyo kendi ailesiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…