- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- Konu Sahibi caykolik88
Evet kımseye haber vermemek ne demek ? Demek kı altında bırseyler var kı gızlıce halletmek ıstıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
telefonlarına baktım bir şey bulamadım. sordum başka biri yok diyor. evden işe işten eve gelir. saatleri belli. konuşmuyor benimle, hep susturuyor. çözüm bulalım diyorum o bitirmek istiyor. kafayı yiycem. millet kocasına hayatı burnundan getirir el üstünde tutulur. ben eşime anlayış göstermeye onu anlamaya çalışıyorum ama olmuyor.
benim de aklıma ilk bu geldiBaşka biri var bence... boyu devrilesice
Kızlar canım çok yanıyor. Bu akşam eşimle boşanma kararı aldık. Eşimi çok seviyorum ama beni sevmediğini söyleyen bir adam var karşımda. Evliliğimizin ilk yıllarında maddi olarak çok sıkıntı çektik ama ben hiçbir zaman problem etmedim. Hatta bana “şu dünyayı kapı kapı dolaşsam senin gibisini bulamazdım. Allah’a çok şükür seni karşıma çıkardı.” Derdi. Şimdi çok şükür kadrolu bir işe girdi ama her şey değişti. 1,5 yıldır ilgisizdi ama boşanacak kadar problemlerimiz olduğunu düşünmüyordum. 6 ay öncesine kadar boşanma aklımdan bile geçmiyordu. Birgün karşıma geçip boşanmak istediğini söylediğinde şoka girdim hiç beklemiyordum. Öyle kavga eden bir çift de değiliz. Hatta herkes bizim evliliğimize imrenirdi. Şu an kimse bilmiyor öğrenseler herkes için şok olacak. Ben bile henüz kabullenmiş değilim. Bir ay ailemin yanına gittim arayıp sormadı bile. Sonrasında kendisi bir daha deneyelim dedi ama kendi yine ilgisiz yine aynı şeyleri söyleyip durdu.
Bu akşam eve geldiğinde Sevmiyorum dedi ve yüzüğü çıkarıp masaya bıraktı. Ben de ısrarcı olmadım. Kabul ettim boşanmayı ama dilim söylese de kalbim bir türlü kabullenemiyor bu duruma. Çok acı çekiyorum. Boşa geçen 5 yılım ve 20 aylık bir oğlum. Baba evine gidemiyorum. Evde üvey bir abi. Ailem henüz eşimle olan sorunlarımdan habersiz. Geçen ay ziyaret amaçlı gittim abim geldiğim gün beni odaya sokmadı. Misafir olarak bile eve almadı. Babamla sürekli kavga edip durdular. Şimdi kucağımda bir çocukla o eve beni asla sığdırmaz. Bir ay zor dayandım. Ben memlekete ailemin yanına gitmek istemiyorum. Burada oğlumla kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum ama önceki işim başka bir şehirdeydi. Bu şehre yeni taşındık. Kimsem de yok burada. Nasıl ayakta durucam nasıl yeniden hayat kurucam bilmiyorum. Şu an hala boşanma gerçeğini kabullenmiş bile değilken. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Eşim kimse bilmesin boşandıktan sonra söylersin diyor. Bu kadar kolay mı sevmiyorum deyip beni bir çocukla tek başıma bırakıp gitmek. Bir gün de mi anladı sevmediğini. Ya da ben çok sevdiğim için mi hissetmedim sevmediğini. Bilmiyorum ne yapacağımı şu an kendimde bile değilim. Boşanan anneler siz nasıl ayağa kalktınız. Ben şu an kendimi o kadar güçsüz hissediyorum ki. Şu an tek düşündüğüm oğlum. Babası oğlumu bile sevemiyorum diyor. Psikolojik destek al diyorum. Kabul etmiyor. Ailesiyle de görüşmüyor. Bu hayatta en çok seni sevdim ama artık seni de sevmiyorum diyor. Peki ya oğlum. Hiç bu kadar çaresiz hissetmedim kendimi. Kuzenim de boşandı ama eski eşi tekrar dönmek istiyor. Ama ben hiç boşanmak istemiyorum. Evliliği de devam ettirsem birbirimize olan saygımızı yitiriyoruz. Devam ettirmeye kalksam ya beni aldatacak ya da şiddete başvurucak, Ne olur bana bir akıl verin. Nasıl bir yol çizeyim. Boşanmayı istemekle doğru mu yaptım. şu an normal düşünemiyorum. aklımı yitirmiş gibiyim.
benim de aklıma ilk bu geldi
aynenn katılıyorumaynen katılıyorum hanımlar.. gencecik bir kadını alıyorsuj evleniyorsun birde üstüne çocuk yapıyorsun sonra kalkıp vay efendim istemiyorum sevmiyorum boşanalım işte bunada adam derler erkek derler.. çok adefersiniz o 15 cm lik şeyle erkekte olunmuyor adamda olunmuyor ağzımı bozdum yine çığrından çıktım... kendine güvenmiyorsun ne halt yemeye çocuk yaparsın o sebinin günahı ne kardeşim vebal alıyorsun nasıl altından kalkacaksın kul hakkı ağırdır zordur.. belli aldattığı ilk işin ara ananı babanı durumu anlat ve boşanmayı zorlaştır nafaka bağlattır tazminat davasıda aç bırak sürünsün pişman olsun madem çocugunu sevemiyor çocuğuda gösterme.. böylesine bu müstehak.. boşanmda tzaminat içinde aldatıldığna dair bişey bul canım mesaj vs.
Depresyonda olduğuna inanmıyorum.On günde bir erkek der. Girmez. ev tutma olayına hiç girme.Kirayı ödemez sokakta kalirsin.Tapulu ev ışte.şu anki oturduğumuz evi 6 ay önce kredi çekip aldık. bu evi satıp bana ayrı ev tutacakmış. evi satmak zorunda. çünkü hem ev kredisi hem nafaka maaşı yetmiyor. depresyonda olduğunu şöyle anladım. aslında biz evi aldıktan sonra çok borca girdi. bu borçları tek başına yüklendi aile de destek olmadı. taşındıktan 10 gün sonra boşanma konuşmaya başladık. ben de madem boşanmayı düşünüyordun neden ev aldın dedim. bilmiyorum ne yaptığımı ben de bilmiyorum diyor. çok saçma sapan kararlar alıyor. ben ilgisizliğinin farkına vardım ama ev alınca ben de boşanmak isteyen adam ev alıp kendine düzen kurar mı dedim ama bir baktım 10 gün sonra boşanalım demeye başladı. evi de satalım diyor. o kadar masraf yaptık. zaten çok zor şartlarda aldık. bir gün başka konuşuyo öteki gün başka. bir türlü ikna edemiyorum doktora gitmeyi.
ben depresyonda olduğunu düşünüyorum. çünkü bu zamana kadar bir şeyini yakalamadım. telefonlarına da baktım bir şey bulamadım. eve saatinde gelir, öyle telefona çok düşkün değil. çünkü uzun zamandır ailesiyle de görüşmüyor. kardeşleriyle de arasına mesafe koydu. kimseyle eskisi kadar konuşmuyor. günden güne içine kapandı. zamanında ailesinin yaptıklarını unutamıyor. zaman geçtikçe içinde büyütüyor. bu da evliliğine yansıyor. şimdiye kadar ailesi tarafından hiç sevgi görmemiş. tek başına üniversiteyi bitirmiş, evlenirken de tek başına yüklendi. ailesi destek olmadı. üstüne bizden sürekli beklenti içine girdiler. tedavi ol diyorum. kabul etmiyor.
şu anki oturduğumuz evi 6 ay önce kredi çekip aldık. bu evi satıp bana ayrı ev tutacakmış. evi satmak zorunda. çünkü hem ev kredisi hem nafaka maaşı yetmiyor. depresyonda olduğunu şöyle anladım. aslında biz evi aldıktan sonra çok borca girdi. bu borçları tek başına yüklendi aile de destek olmadı. taşındıktan 10 gün sonra boşanma konuşmaya başladık. ben de madem boşanmayı düşünüyordun neden ev aldın dedim. bilmiyorum ne yaptığımı ben de bilmiyorum diyor. çok saçma sapan kararlar alıyor. ben ilgisizliğinin farkına vardım ama ev alınca ben de boşanmak isteyen adam ev alıp kendine düzen kurar mı dedim ama bir baktım 10 gün sonra boşanalım demeye başladı. evi de satalım diyor. o kadar masraf yaptık. zaten çok zor şartlarda aldık. bir gün başka konuşuyo öteki gün başka. bir türlü ikna edemiyorum doktora gitmeyi.
nişanlıyken bir kez dahi olsa tartıştığımızı hatırlamam. eşim o zamanlar çok yumuşak kalpli bir insandı. ben tavır yapsam da o hep alttan alırdı. beni kaybetmekten korktuğunu benden gördüğü sevgiyi kimseden görmediğini söylerdi. benim onun ailesiyle bir problemim yok. ailesiyle farklı şehirlerdeyiz. ben arada bir arar hal hatır sorarım ama eşim hiç görüşmüyo kendi ailesiyle.belkide aldatıyor nerden biliyorsun ilk aklıma bu geldi inan..20 aylık çocuğu olan bir adam nasıl çocugunu sevmez.. illaki aylrdr bir ipucu vermiştir belkide görmek istemediniz..sevginiz kör etmiş gözünüzü yada o sizin kadar sevmedi ne kadar flört ettiniz nasıl bir ilişkiniz vardı ailesyle aranız nasıl ?