- 17 Aralık 2014
- 309
- 194
-
- Konu Sahibi caykolik88
Cunku esin bi tek sevgiyi sende gormus o yuzden kiskaniyor. Ya benim Annem bile Babam beni firaz fazla sevsin kiskaniyor bence esinize ilgi gosterin. Hep beraber biseyler yapin. Bosanacaksinizda ne olacak? Esiniz sensiz yapamaz.Asında çok doğru yazdıklarınız. evlendik ilk iki yıl bebeğimiz olmadı. eşim de istemiyordu. senin ilgini sevgini başkasıyla paylaşamam diyordu. sonrasında ben çok istediğim için kabul etti. oğlum kolik bir çocuktu, sürekli ağlardı. bir yaşına kadar ağlaması düzelmedi. ben gece gündüz onunla ilgilendim. ama ben ne yapayım bulunduğum şehirde yalnızım kimsem yok. çocuk ağlarken ben nasıl eşime ilgi gösteririm. ağlamaktan morarırdı. sonrasında kusmaya başlardı nefes alamazdı öyle çocuktu, ama şimdi o kadar sevimli ki, yaptığı hareketler herkesi şaşırtıyor ilgisini çekiyor ama eşim hiç oralı bile olmuyor. ben zaten oluruna bıraktım. Rabbim kalbine yumuşaklık versin diye dua ediyorum.
içim sızladı valla nasıl üzüldüm, çok haklısınız üzülmekte ama oğlunuza sarılın dua edin inşallah geçer herşey..ben bile yazarken ne kadar boş laf ettiğimi biliyorum ama geçiyor inan geçiyor.. Allah sabır versin dayanma gücü versin size.. inşalalh bitmez bu evlilik inşallah boşanmazsınız dicem ama hakkınızda hayırlısı neyse o olsun bence..zaten dün akşam söyledim. baba evine gitmem diye. bana destek olacağını söyledi. nafaka da istedim kiramı ödemesini de. oğlumu bile sevemiyorum deyince zaten ben dedim peki boşanalım diye. ben 26 eşim 27 yaşında.
kaç aydır beraber çıkalım çocuğu alalım bir şeyler yapalım hafta sonu güzel bir gün geçirelim diyorum. yapmak istemiyor. boş boş evde oturuyo ya da bir iki saat dolaşıp geliyor. benimle markete bile gitmiyor. kendi ne gerekse alıp geliyor. dün akşam bana dedi. bu hayatta en çok seni sevdim seni sevdiğim kadar kimseyi sevmedim ama artık seni de sevmiyorum dedi. önceleri bana annem de babam da bu hayatta her şeyim sensin derdi. ben de onun için her fedakarlığa katlandım. çok zorluklar çektik ama olmadı. şimdi karşımda hiç kimseyi sevmediğini söyleyen biri var.Cunku esin bi tek sevgiyi sende gormus o yuzden kiskaniyor. Ya benim Annem bile Babam beni firaz fazla sevsin kiskaniyor bence esinize ilgi gosterin. Hep beraber biseyler yapin. Bosanacaksinizda ne olacak? Esiniz sensiz yapamaz.
benim hayatımda tek erkek bundan sonra oğlum. onun için ayakta durmaya çalışıyorum. onu sevgisiz büyütmek istemiyorum. sevilmediğini bilmektense uzaktan da olsa babasının onu sevdiğini bilsin.içim sızladı valla nasıl üzüldüm, çok haklısınız üzülmekte ama oğlunuza sarılın dua edin inşallah geçer herşey inşallah sizi hakeden biri çıkar karşınıza.. ben bile yazarken ne kadar boş laf ettiğimi biliyorum ama geçiyor inan geçiyor.. Allah sabır versin dayanma gücü versin size..
Yazdıklarınızdan eşinizin hayatında kimsenin olmadığı sonucunu cıkardım ben. Yani bu bi aldatma mevzuu değil, bi buhran gibi görünüyor.kaç aydır beraber çıkalım çocuğu alalım bir şeyler yapalım hafta sonu güzel bir gün geçirelim diyorum. yapmak istemiyor. boş boş evde oturuyo ya da bir iki saat dolaşıp geliyor. benimle markete bile gitmiyor. kendi ne gerekse alıp geliyor. dün akşam bana dedi. bu hayatta en çok seni sevdim seni sevdiğim kadar kimseyi sevmedim ama artık seni de sevmiyorum dedi. önceleri bana annem de babam da bu hayatta her şeyim sensin derdi. ben de onun için her fedakarlığa katlandım. çok zorluklar çektik ama olmadı. şimdi karşımda hiç kimseyi sevmediğini söyleyen biri var.
Aşk evliliğin ilk zamanlarindadir. Erkekler için kisa sürede biter neticede kavuştu,yatti. Evlilikte aslolan güven ve birliktelik duygusudur Bir çogu bunun farkina varmayip yeni maceralar ariyorlar. Kimse kimsenin aşkindan ölmüyor bu bir gerçek.beni bitiren şey de bu zaten. evliliğimizi bitirecek bir sebeb yokken sadece sevmediği için ayrılmak istiyormuş. önceden seviyormuş ama artık sevemiyormuş.
geçenkerde bir danışanımın 10 yıllık evliliği bitti. Adamın gösterdiği nedenler aynı. Seni artık sevmiyorum.kaç aydır beraber çıkalım çocuğu alalım bir şeyler yapalım hafta sonu güzel bir gün geçirelim diyorum. yapmak istemiyor. boş boş evde oturuyo ya da bir iki saat dolaşıp geliyor. benimle markete bile gitmiyor. kendi ne gerekse alıp geliyor. dün akşam bana dedi. bu hayatta en çok seni sevdim seni sevdiğim kadar kimseyi sevmedim ama artık seni de sevmiyorum dedi. önceleri bana annem de babam da bu hayatta her şeyim sensin derdi. ben de onun için her fedakarlığa katlandım. çok zorluklar çektik ama olmadı. şimdi karşımda hiç kimseyi sevmediğini söyleyen biri var.
eşim çok sevgi dolu bir insandı. herkes çok severdi. önceki halini bir anlatsam bitiremem. nasıl bu hale geldi anlayamıyorum. kimseyi kırmaz incitmez. ben eşimi en çok merhamet sahibi diye sevdim ve öyleydi. herkes imrenirdi eşime ve bana. bizim de böyle eşimiz olsun diye. bir anda bu hale geldik seni bir türlü sevemiyorum deyip duruyor.
Yazdıklarınızdan eşinizin hayatında kimsenin olmadığı sonucunu cıkardım ben. Yani bu bi aldatma mevzuu değil, bi buhran gibi görünüyor.
Acaba biraz kendi haline mi bıraksanız. Bi baba evladımı bile sevmiyorum diyorsa ya gercekten gözü dönmüştür ya da psikolojik sorunları olabilir.