Boşanmayı kabul etmekle doğru mu yaptım?

çok üzüldm şu yazdıklarınızı okurken. sizin için bolca dua edeceğim.
Ama dik duruşunuz çok etkiledi beni, tebrik ederim.Eşinizide allah ıslah etsin.

Cunku esin bi tek sevgiyi sende gormus o yuzden kiskaniyor. Ya benim Annem bile Babam beni firaz fazla sevsin kiskaniyor bence esinize ilgi gosterin. Hep beraber biseyler yapin. Bosanacaksinizda ne olacak? Esiniz sensiz yapamaz.

Adam parayı bulunca kendine muhtemelen yeni hatun buldu. Seni de başından yolluyor.
Boşanma sakın.

içim sızladı valla nasıl üzüldüm, çok haklısınız üzülmekte ama oğlunuza sarılın dua edin inşallah geçer herşey..ben bile yazarken ne kadar boş laf ettiğimi biliyorum ama geçiyor inan geçiyor.. Allah sabır versin dayanma gücü versin size.. inşalalh bitmez bu evlilik inşallah boşanmazsınız dicem ama hakkınızda hayırlısı neyse o olsun bence..

Cunku esin bi tek sevgiyi sende gormus o yuzden kiskaniyor. Ya benim Annem bile Babam beni firaz fazla sevsin kiskaniyor bence esinize ilgi gosterin. Hep beraber biseyler yapin. Bosanacaksinizda ne olacak? Esiniz sensiz yapamaz.
kaç aydır beraber çıkalım çocuğu alalım bir şeyler yapalım hafta sonu güzel bir gün geçirelim diyorum. yapmak istemiyor. boş boş evde oturuyo ya da bir iki saat dolaşıp geliyor. benimle markete bile gitmiyor. kendi ne gerekse alıp geliyor. dün akşam bana dedi. bu hayatta en çok seni sevdim seni sevdiğim kadar kimseyi sevmedim ama artık seni de sevmiyorum dedi. önceleri bana annem de babam da bu hayatta her şeyim sensin derdi. ben de onun için her fedakarlığa katlandım. çok zorluklar çektik ama olmadı. şimdi karşımda hiç kimseyi sevmediğini söyleyen biri var.

benim hayatımda tek erkek bundan sonra oğlum. onun için ayakta durmaya çalışıyorum. onu sevgisiz büyütmek istemiyorum. sevilmediğini bilmektense uzaktan da olsa babasının onu sevdiğini bilsin.

Yazdıklarınızdan eşinizin hayatında kimsenin olmadığı sonucunu cıkardım ben. Yani bu bi aldatma mevzuu değil, bi buhran gibi görünüyor.

Acaba biraz kendi haline mi bıraksanız. Bi baba evladımı bile sevmiyorum diyorsa ya gercekten gözü dönmüştür ya da psikolojik sorunları olabilir.

Ya gerçekten çok zor bir durum.Eşin bütün ilgiyi ve sevgiyi sadece sende tatmışsa oğlunla o sevgiyi paylaşmak istemiyor demekki.2. planda olmak istemiyor önceliğin o olsun istiyor.oğlunu sevmediğini söylemeside bu yüzden bence seni ondan çaldığını düşünüyor.Kardeşini kıskanıp annem beni artık sevmiyor diyen bir çocuk gibi eşiniz şuan gözümde.
Tekrar bir konuşun seni farketmeden ve istemeden ihmal etmiş olabilirim.Ama oğlumuz artık büyüyor bundan sonra daha rahat oluruz diyin.ona olan sevginizin hiç değişmediğini anlatın.Ama bunları güçlü ve dik ve kararlı bir duruşla anlatın.Boşanmaması için yalvarır gibi değil.Evliliğimizi kurtarabileceğimizi düşünüyorum istersen bir süre kendini dinle acele karar vermeyelim desen dinler mi belki

beni bitiren şey de bu zaten. evliliğimizi bitirecek bir sebeb yokken sadece sevmediği için ayrılmak istiyormuş. önceden seviyormuş ama artık sevemiyormuş.
Aşk evliliğin ilk zamanlarindadir. Erkekler için kisa sürede biter neticede kavuştu,yatti. Evlilikte aslolan güven ve birliktelik duygusudur Bir çogu bunun farkina varmayip yeni maceralar ariyorlar. Kimse kimsenin aşkindan ölmüyor bu bir gerçek.

geçenkerde bir danışanımın 10 yıllık evliliği bitti. Adamın gösterdiği nedenler aynı. Seni artık sevmiyorum.

canım nazara gelmeyesiniz yada biri size büyü müyü yapmış olmasın

Bende size aynen katiliyorum.

caykolik88 acaba esinizin ustune cokmu dusuyorsunuz? Bazi seylerin tek ilaci zamandir. Insanlar zamanla neyin ne oldugunu anlayabiliyor. Biraz kendi haline biraksaniz, uzak dursaniz, ilgilenmeseniz, ustune dusmeseniz, devamli ayni problemleri konusmak istemeseniz?
Bu arada nicin sessiz kaliyorsunuzki, nicin kimseye anlatmiyormussunuz? Esinizin bosanma istegini neden saklayacakmissiniz? Esinizin sevdigi bir aile buyugunuz, sozunu dinledigi bi yakininiz yokmu? Onu devreye sokun. Egriyi dogruyu bazen disardan birileri anlatinca algilayabiliyor bu odun erkekler.

Isin ozu bence esinizin sikintili bir donem gecirmesi. Hayatin monotonlugu belki, belki genc yastaki evlilik ve gencliginde eksik yasadigi birtakim seylerin simdi aklinda kalmasi, belki sorumluluklarinin agir gelmesi...dengesizlikte var galiba esinde. Eklenince bunlar, kocanin bu sonucu cikarmasi cok normal.
Tatile gitseniz. Soyle saglam, enerjik, farkli bir ortamda iyi bir tatil yapsaniz. Son kez denemek amacli belkide.

yok öyle sevmiyorum diye çekip gitmek..bu çok basit önce düşünecekti bunları...çocuk yapmış onca sene geçmiş kimsenin hayatı mahvedilecek kadar kolay değil...diyeceksinki boşanmıyorum madem ailevi probleminizde var..bize bak mak zorundasın sen gideceksin bu evden ve sonrasında bir iş bulmaya bakın çocuğun kreş çağına kadar size baksın...çocuğuda ömür boyu birde adam neden bu duruma geldi bir sormak lazım...ayrıca senin abin gerçek bile değil kim oluyorki seni babanın evine almıyor...

madem anlaşmalı olacak çocuk için nafakayı kesin istemelisin oturduğunuz evin kirasınıda sen iş buluncaya kadar ödemesini iste yoksa boşanmayacağını söyle.

iş bulana kadar bu masrafları karşılaması lazım sende bu arada bir iş ayarlamaya çalış canım . bende boşandım. 2 küçük çocuğum var fakat boşanmaya karar verdim ve hemen işe girdim 3 ay çalıştım sonra ayrıldım eşimden.

hem kreş hem kira karşılayamayacağım için ailemle yaşıyorum.

nafaka bağlandı ama ödemiyor icraya verdik çalışmadığı için alacak birşey yok. altın takı bilgisayar evdeki değerli eşyalar mobilyalar bunları talep et en azından yeni bir hayat kurarken tekrar masraf yapmazsın.

kesinlikle aile büyüklerine söyleyin hem onun ailesi hem kendi aileniz bosandıktan sonra söyle ne demek korkuo cünkü tepkilerden ortada bir çocuk var bana göre kesin biri var hayatında yada siz cok sıktınız eşinizi ama ne olursa olsun ipi onun eline verip sessiz kalmayın ailelerin ikiside bilsin öğrensin ve maduriyetinizi grsün bosanıosa bile böle seesiz sedasız rahat olmasın

Eşinin farklı problemleri olabilir mi " bi seni çok sevdim artık seni de sevemiyorum." demiş ya hani, gerçekten ciddi bir psikolojik travma içerisinde olabilir mi? belki sorun sen değilsin kendiyle ilgili problemleri var mı?

çok merak ettim adamın aklında ne var?
inşallah size çok güzel kapılar açılır ve çok mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…