Boşanmayı kabul etmekle doğru mu yaptım?

Sanki başka biri var gibi geldi. Bence bişeyler arayın bulursanız da boşanırken tazminat davası açın aldığınız parayla hayatınızı kurarsınız.
Birden sevgisi biter mi insanın. İmzayı atarken iyi günde kötü günde denilmiyor mu. Resmen yüzüğü çıkarınca tüm sorumluluğu da atabileceğini sanmış ahmak herif

aileler karışırsa iş uzarmış, adam bir an önce boşanma derdinde, yarın gidip dava açıcam diyor.
Aile büyüklerinin mutlaka haberdar edilmesi gerekir canım.
En çok desteğe ihtiyacın olacak dönemde senin yapayalnız desteksiz kalmanı istemesi hiç de hayra alamet
gibi gelmedi. Sizi hayatından kolayca çıkardıktan sonra nedenini soracak kişilere de benim sevgim bitmişti
bu yüzden boşanıverdik diyeceğini hiç sanmıyorum.

Takıla takıla ''Oğlumu da sevmiyorum'' sözüne takıldım. Şu cümlenin acizliğine bakar mısınız lütfen. Buram buram saygısız kokuyor.
Affınıza sığınarak bir şeyleri ayakta tuttukça daha da batıyorsunuz. Size ''Seni sevmiyorum'' diyen bir adamla hala ömür geçirme derdindesiniz.

çok uğraştım hatta tek taraflı mücadele verdim ama o bir adım bile atmadı. konuşurken kırmamaya dikkat ettim. anlamaya çalıştım. farklı görünmeye çalıştım değişiklikler yaptım ama farketmedi bile. umursamadı. ben de tek başıma mücadele etmekten yoruldum.

Ayrıca ben bu aileye söylememe olayını ni akrabamda duydum. Ailesi nafaka talep etmesi için baskınyapar diye söyletmek istememişti adam. Ki beş kuruş paylaşım olmadan beraber yaptırdıkları evden de olup boşandılar. 1 ay ailesine söylemedi ama sonunda ev için dava açmak istediler ve öğrendiler ki mal paylaşım işi bittikten sonra 2 hafta içinde hak istediğinize dair dava açmazsanız iş işten geçiyormuş o yüzden ailelere mutlaka söyleyin derim.

bizimki anlaşmalı boşanma olacak. ayrı bir ev tutmasını, eşyaları bana vermesini ve nafaka vermesini istedim. bu şartlarımı yerine getirmeden boşanmam dedim çünkü iş bulana kadar çocuğumu düşünmek zorundayım.

İyi yapmışsınız. Çocuğu sevmiyorum diyor bi de maddi olarak burnundan getirin bence. Tek başınıza yapmadınız ya o çocuğu. Öyle atıp gitmek kolay sanmış herhalde.

O ev sizin çok istiyor madem kendisi gitsin.

banada baska biri olabilir gibi geliyor ama diyemedim acina aci katmamak icin rabbim yardimcin olsun canim. . hersey kolay ve yolunda gidrr insallah senin icin

sen yillarca sabret yokluga tahammül et,adam kadroya gectikten sonra karsina gecip seni ve oglumu sevmiyorum-sevemiyorum desin....Allah akil fikir versin ya kafayi yemis olmali,yüzügü cikarmakla olmuyor bu isler Allah sabir versin sana da cocugun icin güclü olmaya bak.

ben de zaten bir ömür geçirme derdinde değilim. oğlum için bir şans verdim. belki hatasını anlar diye. bir sözüyle zorluklarla kurduğumuz yuvayı dağıtmak istemedim. böyle bir insan değildi. nasıl bu kadar sevgisiz bir adama dönüştü. beni yaralayan bu oldu zaten.

ah kuzum benim ya.
biz burda dertleşirken ve çözüm ararken bize bu acıları yaşatanlr ne yapıyor acaba?

canım. benim de bir oğlum var. 2.5 aylıktı evimden aileme geldiğimde. şimdi 6 aylık.
babasının umrunda değil nasıl olduğu. öldü mü,kaldı mı haber almıyor.

seni çok iyi anlıyorum.
evet boşanmak istemiyorsun. çünkü evli kalınca az çok ne olacağını biliyorsun ama boşanırsan ne yaşayacaksın bilmiyorsun.

canım bir adam yüzüğü çıkarıp verdiyse bir sebebi vardır.
önce bunun ne olduğunu öğrenmek lazım.
eğer hala aynı evdeyseniz şunu dene. "benimle herhangi biriymişim beni tanımıyormuşssun gibi derdini anlatır mısın? senden boşanıcam ama boşanmadan önce seni gerçekten dinlemek istiyorum. beni eşin olarak değil sıradan biriymişim gibi hayatından bahsetmeni istiyorum" diye bir teklif etsen?

çocuk olmasaydı seni sevmiyorum diyen bir adamla bir dakika geçirmezdim ama ortada bir çocuk var bir ay ailemin yanında kaldım çocuğum küçük olmasına rağmen ne zaman bir baba çocuğunu kucağına alsa durur uzun uzun bakardı. bu da benim içimi parçalardı.

onunla konuşmak için her yolu denedim ama konuşmuyor. tek neden olarak sevemiyorum diyor. ben de daha fazla uzatmadan bitsin dedim. ama onu bu kadar çok severken olmuyor. dediğin gibi ne yaşayacağımı bilmiyorum kendim için değil en çok oğlum için korkuyorum. ona tek başıma sahip çıkabilir miyim. onu incitmeden babasının yokluğunu hissettirmeden büyütür müyüm diye. korkularım oğlum için. beni en çok üzen şey bu.

canim benim ya,inan kelime bulamiyorum diyecek.. apacik zulme ugramis gözüküyorsun,zulüm edenlerin yanina kalmaz yaptiklari emin ol. yav bu adam hic mi renk vermedi hic mi gidisatin buraya dogru gittigini fark edemedin

Bu adam baskasini bulmus, net............amma el kadar bebegi birakmak nedir.

Bosanin bence de. Lakin sartlarinizi iyi koyun.

Madem sizi bu duruma dusurecek, her seyin bir bedeli var kardesim. El kadar bebegi kime birakip calisacaksiniz? Yagma yok, bebegi nasil yaptiysa it gibi bakmak zorunda. Evden defolsun, lakin kirayi odemek, ve cebinize rizkinizi koymakla yukumlu. Sizi magdur edemez, etmemeli.

onunla konuşmak için her yolu denedim ama konuşmuyor. tek neden olarak sevemiyorum diyor..

Ite de bakin hele, evlenirken seviyordu ama ? Madem sevemiyormus, evlenmeseymis?? Biraksin bunlari Allah askina, durustce mertce ortaya cikip baskasina asik oldum deme cesaretini bile gosteremiyor. Kalibina tukureyim.

Baska biri varda, sen farkedip nafakayi yukseltme diye bu kadar oldu gittiye getiryor gibi.

Yada gercekten agir bi depresyonda. Kendi oglunu sevmemek ne ya?
20aylik diyosunz. Yeni yeni ilk kelimelerini soyler. Bidir bidir yurur penguen gibi. Ilgi cekmek icin sirinlikler yapar felan.
Bu yastaki bi cocuga kimin ici gitmezki?
Sevmiyorm kelimesi hic olabilirmi boyle bi cocuga.

canım sana daha uzun yazmak isterdim ama uyumalıyım.
boşandıktan sonra neler olacağını merak ediyorsan sana iki tane blog tavsiye edicem.
burda reklam olur yasak diye yazamıyorum aslında bir çok kişi okusa epey faydalı olurdu.

Ben de diğer birkaç arkadaşın fikrine katılıyor ve başka biri olduğunu düşünüyorum.
Eşiniz sizi aldatmak istemememiş, sizin anlamanızı beklemiş, olmayınca da ayrılma kararı vermiş gibi görünüyor.
Çok zor bir durum.
Verilen kararı dönüşü yok.
O sebeple, biraz bekleyin.
Sonra bir daha konuşmak istediğinizi dile getirin, sorunun ne olduğunu, neyin değiştiğini sorun.
Üstesinden gelemeyeceğiniz şeyler varsa yapılacak bir şey yok.
Israr etmenin de bu aşamada hiçbir anlamı yok, sizi istemeyen bir kişi üzüntüden başka bir şey vermez.
Hakkınızda hayırlısı olsun diyorum, tüm kalbimle sorunlarınızı çözmenizi ve yuvanızın dağılmamasını diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…