- 2 Mayıs 2012
- 527
- 316
-
- Konu Sahibi caykolik88
Aile büyüklerinin mutlaka haberdar edilmesi gerekir canım.aileler karışırsa iş uzarmış, adam bir an önce boşanma derdinde, yarın gidip dava açıcam diyor.
çok uğraştım hatta tek taraflı mücadele verdim ama o bir adım bile atmadı. konuşurken kırmamaya dikkat ettim. anlamaya çalıştım. farklı görünmeye çalıştım değişiklikler yaptım ama farketmedi bile. umursamadı. ben de tek başıma mücadele etmekten yoruldum.Bence oturup konusaliim cozum bulalim demekle vakit kaybediyorsunuz.. yada kaybetmissiniz.
Baska biri olduguna dair bir kanit bir supheniz de yoksa esiniz heyecanini yitirmis olmali..
Monotonluktan yorulmus olsa gerek..
Bunu hissettiginiz an ve bir kere daha sans vermissiniz bibirinize..
Bu evre de esinizi mutlu edecek veya o seni mutlu edecek ne yaptin /neler yaptiniz ?
Ben en cok bunu merak ettim..
Kabullenmek cok zor cokta uzuldum ama bu durumu degistirmek konusmaktan cok hal ve harekete bakar..
Sizde ki heyecan , sevgi ilgi alakayi gorse belki fikri degisirdi.
Neden nicin demekle daha da adami bunaltmis olmayin ? Depresyon gibi geliyor bana..
Seni ve esini iyi hissettirecek monotonluktan uzaklasmaniz icin bir seyler yapmaua denedin mi ? Demediysen keske deneseydin..
Seviyorsun esini anladigim kadariyla uzuldum ya..
bizimki anlaşmalı boşanma olacak. ayrı bir ev tutmasını, eşyaları bana vermesini ve nafaka vermesini istedim. bu şartlarımı yerine getirmeden boşanmam dedim çünkü iş bulana kadar çocuğumu düşünmek zorundayım.Ayrıca ben bu aileye söylememe olayını ni akrabamda duydum. Ailesi nafaka talep etmesi için baskınyapar diye söyletmek istememişti adam. Ki beş kuruş paylaşım olmadan beraber yaptırdıkları evden de olup boşandılar. 1 ay ailesine söylemedi ama sonunda ev için dava açmak istediler ve öğrendiler ki mal paylaşım işi bittikten sonra 2 hafta içinde hak istediğinize dair dava açmazsanız iş işten geçiyormuş o yüzden ailelere mutlaka söyleyin derim.
İyi yapmışsınız. Çocuğu sevmiyorum diyor bi de maddi olarak burnundan getirin bence. Tek başınıza yapmadınız ya o çocuğu. Öyle atıp gitmek kolay sanmış herhalde.bizimki anlaşmalı boşanma olacak. ayrı bir ev tutmasını, eşyaları bana vermesini ve nafaka vermesini istedim. bu şartlarımı yerine getirmeden boşanmam dedim çünkü iş bulana kadar çocuğumu düşünmek zorundayım.
bizimki anlaşmalı boşanma olacak. ayrı bir ev tutmasını, eşyaları bana vermesini ve nafaka vermesini istedim. bu şartlarımı yerine getirmeden boşanmam dedim çünkü iş bulana kadar çocuğumu düşünmek zorundayım.
ben de zaten bir ömür geçirme derdinde değilim. oğlum için bir şans verdim. belki hatasını anlar diye. bir sözüyle zorluklarla kurduğumuz yuvayı dağıtmak istemedim. böyle bir insan değildi. nasıl bu kadar sevgisiz bir adama dönüştü. beni yaralayan bu oldu zaten.Takıla takıla ''Oğlumu da sevmiyorum'' sözüne takıldım. Şu cümlenin acizliğine bakar mısınız lütfen. Buram buram saygısız kokuyor.
Affınıza sığınarak bir şeyleri ayakta tuttukça daha da batıyorsunuz. Size ''Seni sevmiyorum'' diyen bir adamla hala ömür geçirme derdindesiniz.
çocuk olmasaydı seni sevmiyorum diyen bir adamla bir dakika geçirmezdim ama ortada bir çocuk var bir ay ailemin yanında kaldım çocuğum küçük olmasına rağmen ne zaman bir baba çocuğunu kucağına alsa durur uzun uzun bakardı. bu da benim içimi parçalardı.sen yillarca sabret yokluga tahammül et,adam kadroya gectikten sonra karsina gecip seni ve oglumu sevmiyorum-sevemiyorum desin....Allah akil fikir versin ya kafayi yemis olmali,yüzügü cikarmakla olmuyor bu islerAllah sabir versin sana da cocugun icin güclü olmaya bak.
onunla konuşmak için her yolu denedim ama konuşmuyor. tek neden olarak sevemiyorum diyor. ben de daha fazla uzatmadan bitsin dedim. ama onu bu kadar çok severken olmuyor. dediğin gibi ne yaşayacağımı bilmiyorum kendim için değil en çok oğlum için korkuyorum. ona tek başıma sahip çıkabilir miyim. onu incitmeden babasının yokluğunu hissettirmeden büyütür müyüm diye. korkularım oğlum için. beni en çok üzen şey bu.ah kuzum benim ya.
biz burda dertleşirken ve çözüm ararken bize bu acıları yaşatanlr ne yapıyor acaba?
canım. benim de bir oğlum var. 2.5 aylıktı evimden aileme geldiğimde. şimdi 6 aylık.
babasının umrunda değil nasıl olduğu. öldü mü,kaldı mı haber almıyor.
seni çok iyi anlıyorum.
evet boşanmak istemiyorsun. çünkü evli kalınca az çok ne olacağını biliyorsun ama boşanırsan ne yaşayacaksın bilmiyorsun.
canım bir adam yüzüğü çıkarıp verdiyse bir sebebi vardır.
önce bunun ne olduğunu öğrenmek lazım.
eğer hala aynı evdeyseniz şunu dene. "benimle herhangi biriymişim beni tanımıyormuşssun gibi derdini anlatır mısın? senden boşanıcam ama boşanmadan önce seni gerçekten dinlemek istiyorum. beni eşin olarak değil sıradan biriymişim gibi hayatından bahsetmeni istiyorum" diye bir teklif etsen?
çocuk olmasaydı seni sevmiyorum diyen bir adamla bir dakika geçirmezdim ama ortada bir çocuk var bir ay ailemin yanında kaldım çocuğum küçük olmasına rağmen ne zaman bir baba çocuğunu kucağına alsa durur uzun uzun bakardı. bu da benim içimi parçalardı.
onunla konuşmak için her yolu denedim ama konuşmuyor. tek neden olarak sevemiyorum diyor..
onunla konuşmak için her yolu denedim ama konuşmuyor. tek neden olarak sevemiyorum diyor. ben de daha fazla uzatmadan bitsin dedim. ama onu bu kadar çok severken olmuyor. dediğin gibi ne yaşayacağımı bilmiyorum kendim için değil en çok oğlum için korkuyorum. ona tek başıma sahip çıkabilir miyim. onu incitmeden babasının yokluğunu hissettirmeden büyütür müyüm diye. korkularım oğlum için. beni en çok üzen şey bu.