Boşanmayı kabul etmekle doğru mu yaptım?

ben de evliyim kpssye hazırlanıyorum birbirimize destek olabiliriz.konuma gelebilirsiniz kpss gercekten en büyük sansımız

Lütfen anlaşmalı boşanma. Eşine hidip dava acabileceğini söyle. Bir avukat bul ve sana cocuğuna nafaka bağlanmasını saglasın. Yasal haklarına sahip çık. Boş gurur yapma. İlk etapta aldığın nafaka biraz destek olur ayakta durmana. Allah yar ve yardımcın olsun.

eşini ikna edersen psikolojik desteğe kazanırsın
bir kaç kişiye anlatmak yerine
işini bilen bu konuda bize destek olabilecek
tek kişi bilecek birine gidelim desen,
bunu bir eğitim gibi seminer gibi düşünsen
sen oğlun ve ben için yapsan diye konuşmaya girsen
psikolojik için sorun yoksa akşam o sinirle boşanma dilekçesini veren
ertesi akşam geri çekmek isteyen biri için psikolojik sorun var
öfke kontrolü yok ailesini olan sorunları senden çıkarıyor
farkında değil arada tartışma esnasında bunları söylesen
eşi olarak gören insan böyle hal ve hareketleri yapmasını doğru olmadığını
senin o kadar destek olduğunu söylesen ve bu durumda davrandığı hal hareketler
bunu haketmediğini ve kafandaki sorularının ancak psikolog toparlayabileceğini
bir daha ki sorunda kesinlikle boşanmak istediğini ÜSTÜNE BASA BASA KONUŞ
bu bizim için son şans olduğunu anlatmalısın
eminim ki bu yazdıklarım yaptın
boşansan da oğluyla elbet görüşecek
böyle sağlıksız ortamda oğlunun büyüyüp aynı sorunlarla ilerleyen yaşlarda yaşayacak

niye kimse bılmıyecekmış? akıl veren olup nafaka ıstermısın dıye... o evdem o cıksın bu bır ıkımcısı kesın hayatında biri var 20 aylık cocukla bırakmaz kımse kımseyı. aldatıyor senı emınım

kadrolu işe girdi orda senden güzelleri bulmuşsa Allah islah etsin ne diyim Rabbim ne ettiğini bulur.. dua et.
ALLAH YARDİMCİN OLSUN.

kendi canını evladını sevmeyen adamdan ne koca olur ne baba ama durumunda zor tabi Allah yardımcınız olsun çalışın desem bebeğiniz küçük ona kim bakıcak? çok zor...

canım Allah yardcmcın olsun..ama ben eşinin psikolojik bi rahatszlığı oladğunu düşündüm okuyunca..çünkü bi babanın kendi evladını sevmeme gibi bi durumu olamaz ya.. bence kesinlikle psikolojik yardım almalısınız..bi şekilde ikna et eşini..eşin gelmiyosa da sen git destek al..Uzman gözüyle değerlendirir yol gösterir en azından sana..

Eşim davayı çektiğini söylemişti ama bugün aile mahkemesinden duruşma gününü bildiren tebligat geldi. Eşimi aradım, davayı çekmedin mi diye. Bana, davayı çektiğini fakat tebligat gönderildikten sonra dilekçe verdiğini, gelen tebligattan kendisinin haberi olmadığını söyledi. Tebligatın gönderildiği tarihe baktım, dilekçe verdiği gün gönderilmiş. Artık paranoyak oldum. Acaba gerçekten davayı çekti mi yoksa bana yalan mı söylüyor bilemedim. Akşam gelirken de hediye almış, ben oğluma kıyamam, sana yalan söylemiyorum dedi.

Olay ne yani adam o kadar tantana cıkardı boşanalım diye şimdi de vaz mı gecti..aralari okuyamadım da...pişman mi oldu..

Dengesiz ya bir taraftan ilişkini oluruna bırakırken diğer taraftan kendi ayaklarının üzerinde durmanın yollarını yap bende böyle bir dengesizle uğraşıyorum tek tutunduğum dal asgari ücretten az hallice işim

Arkadaş bu adam senin boğazına falan sarılmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum

Oğluna birsey yapmasından korktuğun ğer oldu, şimdi yazılanlara inanamıyorum ben, psikolojik sorunu yok bu adamın öyle mi, birsey yapsa kim vurduya gideceksin

dün eşim evden çıkarken oğlum arkasından koştu. baba bay bay dedi el salladı. Adam gördüğü halde hiç tınlamadı. Ben kendimi geçtim oğluma yaptıklarına tahammül edemiyorum.

Tekrar bir okursan

Ben yazmışım zaten 3 ay önce,tekrarlamiyım

Ben konu sahibini anlamıyorum cidden, konuyu baştan beri takip ediyorum hala bu adamla aynı evde olduğuna inanamıyorum ben korkuyorum o korkmuyor

Adam belini hasta, şizofren mi bipolar mı bilemem ama cezai ehliyeti yok gibi duruyo kim vurduya gidecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…