- 30 Haziran 2013
- 21.189
- 16.789
- Konu Sahibi caykolik88
yarın sabah kalk ve iş bulmaya bak sen besmeleyle çık dışarı Allah yolunu açar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
telefonlarına baktım bir şey bulamadım. sordum başka biri yok diyor. evden işe işten eve gelir. saatleri belli. konuşmuyor benimle, hep susturuyor. çözüm bulalım diyorum o bitirmek istiyor. kafayı yiycem. millet kocasına hayatı burnundan getirir el üstünde tutulur. ben eşime anlayış göstermeye onu anlamaya çalışıyorum ama olmuyor.Aklıma okurken su geldi baska biri olabilir mi?
Hareketlerinden suphelendigin oldu mu?
Açıkçası ben senin yazdıklarından suphelendiysem illaki sende hissetmissindir?
Bir anda bitirmek istemesi,ailelere bosaninca soyleriz diye aceleci davranması,cocugunu dahi gözü görmemesi...sanki birsey var.
Evlendikten sonra aileyle yaşanmıyor kolay kolay. Devlet memuruysa zaten nafaka olacak.mesleginiz nedir?ortalama ne kadar maas alabilirsiniz?
Soyle 1+1 ev tutsaniz uygunundan,nafaka+maaş yeter size aa o kuzucuga kim bakacak?
doktora gitmeyi kabul etmiyor. annesi ve babası ile de görüşmüyor. bir insanın eşine olan sevgisini azalmasını anlarım da 20 aylık oğlunu nasıl sevmez anlayamıyorum.Depresyonda olmasin esin?
eşim çok sevgi dolu bir insandı. herkes çok severdi. önceki halini bir anlatsam bitiremem. nasıl bu hale geldi anlayamıyorum. kimseyi kırmaz incitmez. ben eşimi en çok merhamet sahibi diye sevdim ve öyleydi. herkes imrenirdi eşime ve bana. bizim de böyle eşimiz olsun diye. bir anda bu hale geldik seni bir türlü sevemiyorum deyip duruyor.Eşiniz depresyonda,ben hiç başka kadın başk bişey düşünmedim.amma velakin boşanın...yarın hemen iş aramaya koyulun gerekirse eaki yaşadığınız şehirdeki işyerinizle iletişime geçin.zaten çocuğun bakımına ortak olmak zorunda, bu depreayonu geçtikten sonra size döneceğini düşünüyorum ama kendinizi böyle bir beklentiye sokmayın..zaten işinizi bulup düzeninizi kurduktan sonra siz istemezsiniz
biz bu evi krediyle aldık. boşanırsak hem kredi hem nafaka veremez. o yüzden ben de şöyle bir şart koştum. bana ayrı bir ev aç. kiramı da nafaka mı ver dedim. şu an katiplik sınavlarına hazırlanıyorum ama kpss puan sıralaması var. sıralamaya girsem bile mülakat var.Ucuncu sahiz gercegini unutmamak lagzim .. aldatilmis olabilirsin.. evden sen gitme kendisi gitsin.. magdem bosanmak istiyormus..
eşim çok sevgi dolu bir insandı. herkes çok severdi. önceki halini bir anlatsam bitiremem. nasıl bu hale geldi anlayamıyorum. kimseyi kırmaz incitmez. ben eşimi en çok merhamet sahibi diye sevdim ve öyleydi. herkes imrenirdi eşime ve bana. bizim de böyle eşimiz olsun diye. bir anda bu hale geldik seni bir türlü sevemiyorum deyip duruyor.
aileler karışırsa iş uzarmış, adam bir an önce boşanma derdinde, yarın gidip dava açıcam diyor.Kimseye söyleme boşandıktan sonra söyleriz demesine takıldım ben de.
Acizane tavsiyem 2 ailenin de son durumdan haberdar edilmesi ve eğer boşanma
gerçekleşecekse tüm kanuni haklarını kullanmandır.
Yaşadıkların içimi acıttı. Hakkınızda hayırlısı İnşallah.
Rabbim yardımcın olsun...Bana ozelden ulasın size faydası olacak blsey soyliycm Allah ın izniyle.