Boşanmayı kabul etmekle doğru mu yaptım?

yarın sabah kalk ve iş bulmaya bak sen besmeleyle çık dışarı Allah yolunu açar

Aklıma okurken su geldi baska biri olabilir mi?
Hareketlerinden suphelendigin oldu mu?
Açıkçası ben senin yazdıklarından suphelendiysem illaki sende hissetmissindir?
Bir anda bitirmek istemesi,ailelere bosaninca soyleriz diye aceleci davranması,cocugunu dahi gözü görmemesi...sanki birsey var.
Evlendikten sonra aileyle yaşanmıyor kolay kolay. Devlet memuruysa zaten nafaka olacak.mesleginiz nedir?ortalama ne kadar maas alabilirsiniz?
Soyle 1+1 ev tutsaniz uygunundan,nafaka+maaş yeter size aa o kuzucuga kim bakacak?
telefonlarına baktım bir şey bulamadım. sordum başka biri yok diyor. evden işe işten eve gelir. saatleri belli. konuşmuyor benimle, hep susturuyor. çözüm bulalım diyorum o bitirmek istiyor. kafayı yiycem. millet kocasına hayatı burnundan getirir el üstünde tutulur. ben eşime anlayış göstermeye onu anlamaya çalışıyorum ama olmuyor.

Eşiniz depresyonda,ben hiç başka kadın başk bişey düşünmedim.amma velakin boşanın...yarın hemen iş aramaya koyulun gerekirse eaki yaşadığınız şehirdeki işyerinizle iletişime geçin.zaten çocuğun bakımına ortak olmak zorunda, bu depreayonu geçtikten sonra size döneceğini düşünüyorum ama kendinizi böyle bir beklentiye sokmayın..zaten işinizi bulup düzeninizi kurduktan sonra siz istemezsiniz

Ucuncu sahiz gercegini unutmamak lagzim .. aldatilmis olabilirsin.. evden sen gitme kendisi gitsin.. magdem bosanmak istiyormus..

Eşiniz depresyonda,ben hiç başka kadın başk bişey düşünmedim.amma velakin boşanın...yarın hemen iş aramaya koyulun gerekirse eaki yaşadığınız şehirdeki işyerinizle iletişime geçin.zaten çocuğun bakımına ortak olmak zorunda, bu depreayonu geçtikten sonra size döneceğini düşünüyorum ama kendinizi böyle bir beklentiye sokmayın..zaten işinizi bulup düzeninizi kurduktan sonra siz istemezsiniz
eşim çok sevgi dolu bir insandı. herkes çok severdi. önceki halini bir anlatsam bitiremem. nasıl bu hale geldi anlayamıyorum. kimseyi kırmaz incitmez. ben eşimi en çok merhamet sahibi diye sevdim ve öyleydi. herkes imrenirdi eşime ve bana. bizim de böyle eşimiz olsun diye. bir anda bu hale geldik seni bir türlü sevemiyorum deyip duruyor.

boşanmak istiyosa taşın altına elini sokucak, evi ve eşyaları sana bırakıcak, ayrca oğluna ve sana doğrudüzgün nafaka vericek, yok öyle canım ister çocuk yaprım beş gün sonra sıkılırsam kapıya koyarım, gitmenin mümün olmadığını, gidecek yerin veparan olmadığını anlasın, kendi istediği yere defolup gidebilir sizi rahat ettiriyosa

Kimseye söyleme boşandıktan sonra söyleriz demesine takıldım ben de.
Acizane tavsiyem 2 ailenin de son durumdan haberdar edilmesi ve eğer boşanma
gerçekleşecekse tüm kanuni haklarını kullanmandır.
Yaşadıkların içimi acıttı. Hakkınızda hayırlısı İnşallah.

Ucuncu sahiz gercegini unutmamak lagzim .. aldatilmis olabilirsin.. evden sen gitme kendisi gitsin.. magdem bosanmak istiyormus..
biz bu evi krediyle aldık. boşanırsak hem kredi hem nafaka veremez. o yüzden ben de şöyle bir şart koştum. bana ayrı bir ev aç. kiramı da nafaka mı ver dedim. şu an katiplik sınavlarına hazırlanıyorum ama kpss puan sıralaması var. sıralamaya girsem bile mülakat var.

eşim çok sevgi dolu bir insandı. herkes çok severdi. önceki halini bir anlatsam bitiremem. nasıl bu hale geldi anlayamıyorum. kimseyi kırmaz incitmez. ben eşimi en çok merhamet sahibi diye sevdim ve öyleydi. herkes imrenirdi eşime ve bana. bizim de böyle eşimiz olsun diye. bir anda bu hale geldik seni bir türlü sevemiyorum deyip duruyor.

Aslında sevmıyorum lafını durustce soylemesı de ıyı bırsey ...
Bazen hayat oyle sıradanlasır kı sen yanında olanın yanında olmadıgını bıle anlayamazsın...
Herşey bır anda olur ve sen anıden oldugunu dusunursun..
Ama altından neler neler cıkar..
Çocugun ıcın sabredersın cabalarsın ve baba yaptıgın serefsız''ben yapamıycam''der ve kösesıne cekılır..
Sen el ustunde dururken kuyuya dusuverırsın anıden..
Böyle bırıyle devam etmen de çare degıl..
En yakın zamanda kurtulmaya bak..
Kadroluysa nafaka ıste,su an ısın yoksa sana da nafaka versın..
Barodan avukat talep et gerekıyorsa..
Evden o cıkıp gıtsın...

Kimseye söyleme boşandıktan sonra söyleriz demesine takıldım ben de.
Acizane tavsiyem 2 ailenin de son durumdan haberdar edilmesi ve eğer boşanma
gerçekleşecekse tüm kanuni haklarını kullanmandır.
Yaşadıkların içimi acıttı. Hakkınızda hayırlısı İnşallah.
aileler karışırsa iş uzarmış, adam bir an önce boşanma derdinde, yarın gidip dava açıcam diyor.

çok üzüldüm okuyunca gerçekten ama bence hiçbir yere gitmek zorunda değilsin eşin gitsin evi sana bıraksın magdem oyle istiyor. nafakayla tazminatla iyi kötü idare ederken iş de bulursun

Çok üzüldüm, Rabbim yardimcin olsun. Evlat nasıl sevilmez aklım almadı ya ne insanlar var şu hayatta! Siz biraz ayrı kalsaniz yani esiniz evden gitse iyi olabilir. Bi problemi var belliki. Inşallah yuvanizi kurtarirsiniz.

Evliliğin belli sözler verilen ve sorumluluk gerektiren bir kurum olduğunun farkındayım ancak şu sevgi bitme meselesinin hafife alındığını düşünüyorum.

Sevgisinin bitmesi birçok şeyden daha önemli değil mi? Aldatılmamış olabilirsiniz ancak birinden hoşlanıp sizi sevmediğini anlamış bile olabilir. Bu durumda da yapacağı en mantıklı şey sevmediğini ve boşanmak istediğini söylemesi.

Yani diğer ihtimaller doğru değilse siz sevmediğini ısrarla söyleyen bir adamla zorla evli kalmaya çalışacaksınız. O nedenle en doğru karar boşanma kararı almak.

Ancak boşanmadan önce kimseye söylememeniz ve bunu istemesi hiç doğru değil. Bu sorumluluktan kaçmak ve sizi zor durumda bırakmak demek.

Depresyonda ise ve tüm yaptıkları bu nedenle ise bile çocuğunuzu sevmediğini düşünen biriyle çocuğunuzu büyütmeniz çok kötü sonuçlar doğurur. Bu nedenle boşanma kararını desteklediğinizi belirtin.

Aile ile ilgili koşullarınız nedeni ile anladığım kadarıyla oraya dönmeniz mümkün değil, zaten dönmenizi de tavsiye etmem. Yarından itibaren iş olanaklarını araştırın ve boşanma işlemleri başladıktan sonra hakkınız olan maddi desteği talep edin. Evden şu an için onun ayrılması daha doğru, koşullarınızı ona bildirin.

Lütfen ısrarcı ve zayıf gözükmeyin, dünyanın sonu inanın değil. Çocuğunuz size gereken kuvveti verecektir.

Bence oturup konusaliim cozum bulalim demekle vakit kaybediyorsunuz.. yada kaybetmissiniz.

Baska biri olduguna dair bir kanit bir supheniz de yoksa esiniz heyecanini yitirmis olmali..

Monotonluktan yorulmus olsa gerek..
Bunu hissettiginiz an ve bir kere daha sans vermissiniz bibirinize..

Bu evre de esinizi mutlu edecek veya o seni mutlu edecek ne yaptin /neler yaptiniz ?

Ben en cok bunu merak ettim..

Kabullenmek cok zor cokta uzuldum ama bu durumu degistirmek konusmaktan cok hal ve harekete bakar..

Sizde ki heyecan , sevgi ilgi alakayi gorse belki fikri degisirdi.

Neden nicin demekle daha da adami bunaltmis olmayin ? Depresyon gibi geliyor bana..

Seni ve esini iyi hissettirecek monotonluktan uzaklasmaniz icin bir seyler yapmaua denedin mi ? Demediysen keske deneseydin..

Seviyorsun esini anladigim kadariyla uzuldum ya..

Sizi sevmediğini , istemedigini söyleyen bir adamın daha fazla vaktinizi çalmasına müsade etmeyin.
Boşanmak istemesi bir anlık bir şey değil.
Çoktan bitirmiş olmalı...

Oğlumu da sevmiyorum " demesi hiç normal değil.
Yazdıklarınız öyle samimi ki içime dokundu. Çok zor, eşinden durup dururken böyle birşey duymak. Hayatında biri mi var acaba ?

Tüm zorlukları beraber atlatmışsınız , bu kadar kolay olmamalı :KK43:

X