Boşanmayı kabul etmekle doğru mu yaptım?

tamam işte söyle herkeze duysun.... telinede casus programı filan yüklesen hiç anlamam bu işlerden ama bebeklede çıkamıyorsun belki böyle birşey elde edersin o zaman boşanırsın başka biri varsa hakların daha farklı olur sanırım

Bu evi 6 - 7 ay önce kredi çekip almıştık, şimdi evi internete satılık ilanı verdi. Ya ben boşanma sonuçlanıncaya kadar evi satmasını istemiyorum. O kadar peşinat verdik. Banka borcunu kapatıp kalan parayı güya bana tazminat olarak verecekmiş. Ödediği peşinatlar ben çalışırken benim maaş kartımdan çektiği paralar ve bana mehir olarak verilen altınlarla peşinatı yatırdı. Bir kısım masraflarını benim babam karşıladı. Hem de hiç karşılık beklemeden. Yani zaten evi satsa bile kalan para zaten benim. Ben ayrıca evden kalan para dışında tazminat talep edebilir miyim? Benden habersiz evi satabilir mi?

Boşanmayı kabul ettiğim günden beri o kadar mutlu ki, çok zoruma gidiyor. Bir insanın içi hiç mi burkulmaz. Boşanırsak oğlumu bir daha görmem diyor. Başka bir ile tayin isteyip orda kendine hayat kuracakmış. Ya ben burda tek başıma hayat mücadelesi verirken o kendi hayatını hiç bir şey olmamış gibi mi yaşayacak. Bu yaşadıklarımın bir bedeli olmayacak mı?

Hemen bir avukatla görüşmelisin. Evinin üstüne aile konutu şerhi koydurman gerekir. Satılırsa parayı sana vereceğini düşünmüyorum. O planlı programlı ilerliyor gibi. Lütfen sen de üzülmeyi bırak. Çocuğunun hakkını ona yedirme.

Neden kimseye soyleme diyor? Bosanmadan once soyle ailene. Herkese soyle hatta.oyle sessiz sedasiz gitmek var mi? Sorumluluklarindan kacmasin.kacmasina izin verme. Onun ailesine de kendi ailene de soyle durumu.

Nası yaparsın bilmiyorum, aile, komşu vs. Hakime bu planlarını anlat, şahit göster ispatla. Ne bileyim mesajlaş, bu lafları, çocuğunu sevmediğini, onu görmeyeceğini hakim bilirse, umarım o ite, hayatını yaşatamayacağı kadar nafaka bağlar.

Ulan dingil, alt tarafı kıçı kırık memursun, 2bin lira mı şımartmış seni. Versin 1-1,5 da nafaka, eski ezik günlerine geri dönsün.

İlerleyen zamanlarda çocuğunu hiç görmediğini ispatlayıp, nafaka arttırımında bulunursun. Çocuğumun psikolojik tedaviye ihtiyacı var diye.

Böyle pislikleri en değer verdiği şeyle, parayla vuracaksın. Şerefsizzz

Nası yaparsın bilmiyorum, aile, komşu vs. Hakime bu planlarını anlat, şahit göster ispatla. Ne bileyim mesajlaş, bu lafları, çocuğunu sevmediğini, onu görmeyeceğini hakim bilirse, umarım o ite, hayatını yaşatamayacağı kadar nafaka bağlar.

Ulan dingil, alt tarafı kıçı kırık memursun, 2bin lira mı şımartmış seni. Versin 1-1,5 da nafaka, eski ezik günlerine geri dönsün.

İlerleyen zamanlarda çocuğunu hiç görmediğini ispatlayıp, nafaka arttırımında bulunursun. Çocuğumun psikolojik tedaviye ihtiyacı var diye.

Böyle pislikleri en değer verdiği şeyle, parayla vuracaksın. Şerefsizzz
Çok doğru söylemişsin. Mesajla kanıtlayabilirim. Bu benim hiç aklıma gelmedi. Mahkemede söylediklerini inkar eder diye çekiniyorum. Bari mesaj olursa elimde bunu ispat edebilirim.

Mesajları silmeyin. Gazete ilanını saklayın. Tabiki satamaz izniniz olmadan. Hemen bir avukata danışmalısınız. Haklarınızı elinizden alır bir kılıfını bulup.
Birde çocuğumla goruşmeyeceğim diye attığı butun mesajları saklayın. İleride oğlunuz soracaktır. Cevabınız olsun.
Allah ıslah etsin bu adamı, pişman olur inşaallah.

Yarın Ankara Adliyesine gidip avukat talep edicem. Onlar bana avukat tahsis eder değil mi? Çünkü benim şu an avukat ücretini karşılayacak maddi olanağım yok. Dava açılmadan önce gidip avukat isteminde bulunabilir miyim? Yeteri kadar gözyaşımı döktüm şimdi ayağa kalkıp yoluma sakin ve emin adımlarla atmam gerekiyor. Bana gurur yaptırarak şartlarına boyun eğdirmeye çalışıyor. Ama oğlum için ayakta durup benim ve oğlumun hakkı neyse almak istiyorum. Bana demişti ki "sen anca baba evine gidip gözyaşı dökmeyi bilirsin" demişti. Babaevine gitmicem ve ona bu yaptıklarının bedelini ödeticem.

Mesajları silmeyin. Gazete ilanını saklayın. Tabiki satamaz izniniz olmadan. Hemen bir avukata danışmalısınız. Haklarınızı elinizden alır bir kılıfını bulup.
Birde çocuğumla goruşmeyeceğim diye attığı butun mesajları saklayın. İleride oğlunuz soracaktır. Cevabınız olsun.
Allah ıslah etsin bu adamı, pişman olur inşaallah.
Gazeteye ilan vermedi. internete ilan verdi. Ben de siteyi Print Screen le kopyaladım bu şekilde satmaya çalıştığını ispat ederim ama bana mesaj atacağını da sanmıyorum. Çünkü zaten Adalet Bakanlığında çalışıyor. Çok kişiye sormuştur. Hatta arada eve gelip boşanan arkadaşlarından akıl aldığını bile söylüyor.
Sizler de iyi ki varsınız. Artık bu durumu kabullenmeye başladım. Salı davayı açacak ama ben ondan önce davranıp avukat bulmalıyım.

Gazeteye ilan vermedi. internete ilan verdi. Ben de siteyi Print Screen le kopyaladım bu şekilde satmaya çalıştığını ispat ederim ama bana mesaj atacağını da sanmıyorum. Çünkü zaten Adalet Bakanlığında çalışıyor. Çok kişiye sormuştur. Hatta arada eve gelip boşanan arkadaşlarından akıl aldığını bile söylüyor.
Sizler de iyi ki varsınız. Artık bu durumu kabullenmeye başladım. Salı davayı açacak ama ben ondan önce davranıp avukat bulmalıyım.

Sormuştur elbette ama hukuki yolu mutlaka vardır. Ne olur yatın bir avukata sorun. Bildiğim dava açıldığı anda satamaz.

Valla Allah biliyor ya 1 sene önce boşanan biri olarak o kadar sinirlendim ki eşinin yaptıklarına telefon numaran olsa arayıp yasal bütün haklarını sana sıralayasım geldi.
Bak kardeşim, bu iş baronun vereceği avukatla olmaz... Ciddi bir sorun var. Ve kusura bakma aldatma var bu işim içinde. Boşanmalar hep böyle, olaylar aynı kişiler farklı... Bir de aile etkeni eklenir en fazla.
Yarın ilk iş git bir Avukatlık bürosuna. Bulacağım avukat Boşanma davalarında uzman olan biri olsun. Nasıl Parasını veririm diye Düşünme alacağın tazminatla verebilirsin sonrasında. Zaten bu iş de ticaret, oturur pazarlığını yaparsın. Kaldı ki madem o kadar boşanmak istiyor avukat ücretini de karşılasın(Boşanma şartlarına yazdırabilirsin protokolünde).
Gelelim ev şatışına. Yarın gidip o eve şer koydurmazsan o evi ve alacağın parayı sonsuza dek unut... Senin o şerefsiz kocan çok sistematik ilerliyor. Paşa adalet Bakanlığı'nda çalışıyormuş ya... Araştırmıştır.
Yavrum uyan baba evine dönmek zorunda değilsin. Sana evliliğiniz boyunca ev araba ne aldıysanız ortak yarısını vermek zorunda, altınların senin şayet ki ev alırken sattıysan ve ispat edebilirsen onunda alırsın. Gelelim Boşanma sonrasına. Çalışmıyor musun? Sana babalar gibi nafaka vermek zorunda, oğlunun masraflarımı karşılamak zorunda. Yani sen iş bulmasan da bakmak zorunda. Elinin kiri değilsin.
Son olarak, sakın ümitsizliğe kapılma. Allah bir kapıyı kapatıp başka kapıyı Açıyor. Ve ailenle acil paylaş her şeyi. O köpek seni düşünmüyor sen neden düşünüyorsun? Oldu bittiye getirecek. Acil ailenle ve ailesi ile paylaş. Kusura bakma ama bitmiş bu iş. Sen ne yaparsan yap düzelmeyecek Tecrübe ile sabit. Şimdi kendime kızıyorum ben mesela sorunları yaptıklarını ailemden sakladığım için. Eve dönemesen de en azından az da olsa destek olurlar.
Bir de asla ortak oturulan konutu terketme. Ortak haneyi konutu terkeden suçludur unutma... Allah yardımcın olsun kardeşim

Valla Allah biliyor ya 1 sene önce boşanan biri olarak o kadar sinirlendim ki eşinin yaptıklarına telefon numaran olsa arayıp yasal bütün haklarını sana sıralayasım geldi.
Bak kardeşim, bu iş baronun vereceği avukatla olmaz... Ciddi bir sorun var. Ve kusura bakma aldatma var bu işim içinde. Boşanmalar hep böyle, olaylar aynı kişiler farklı... Bir de aile etkeni eklenir en fazla.
Yarın ilk iş git bir Avukatlık bürosuna. Bulacağım avukat Boşanma davalarında uzman olan biri olsun. Nasıl Parasını veririm diye Düşünme alacağın tazminatla verebilirsin sonrasında. Zaten bu iş de ticaret, oturur pazarlığını yaparsın. Kaldı ki madem o kadar boşanmak istiyor avukat ücretini de karşılasın(Boşanma şartlarına yazdırabilirsin protokolünde).
Gelelim ev şatışına. Yarın gidip o eve şer koydurmazsan o evi ve alacağın parayı sonsuza dek unut... Senin o şerefsiz kocan çok sistematik ilerliyor. Paşa adalet Bakanlığı'nda çalışıyormuş ya... Araştırmıştır.
Yavrum uyan baba evine dönmek zorunda değilsin. Sana evliliğiniz boyunca ev araba ne aldıysanız ortak yarısını vermek zorunda, altınların senin şayet ki ev alırken sattıysan ve ispat edebilirsen onunda alırsın. Gelelim Boşanma sonrasına. Çalışmıyor musun? Sana babalar gibi nafaka vermek zorunda, oğlunun masraflarımı karşılamak zorunda. Yani sen iş bulmasan da bakmak zorunda. Elinin kiri değilsin.
Son olarak, sakın ümitsizliğe kapılma. Allah bir kapıyı kapatıp başka kapıyı Açıyor. Ve ailenle acil paylaş her şeyi. O köpek seni düşünmüyor sen neden düşünüyorsun? Oldu bittiye getirecek. Acil ailenle ve ailesi ile paylaş. Kusura bakma ama bitmiş bu iş. Sen ne yaparsan yap düzelmeyecek Tecrübe ile sabit. Şimdi kendime kızıyorum ben mesela sorunları yaptıklarını ailemden sakladığım için. Eve dönemesen de en azından az da olsa destek olurlar.
Bir de asla ortak oturulan konutu terketme. Ortak haneyi konutu terkeden suçludur unutma... Allah yardımcın olsun kardeşim
Bittiğini yeni yeni kabulleniyorum. Katiplik metinlerine çalıştığım için orda da okumuştum ortak haneyi terk eden suçludur diye. O yüzden bütün bu yaptıklarına rağmen evi terketmedim. Ama eğer beni aldatıyorsa bunu nasıl ispat ederim ki. Elimde hiç ispat yok. Nasıl şerh koydurabilirim Bildiğim bir avukat yok ki. Danışacağım kimsem de yok.

Konuyu yeni gördüm, bir müddettir aynı model bir manyakla mücadele halindeyim gelemedim siteye
Güçlü ol, dik dur, kime ne sorarsa sorsun, boşanmada kadının hakları erkeğinkinden çok
Arkadaşların dediği gibi delillerini topla, acilen bir avukatla görüş
Hiç korkma iğne bile kaçıramaz senden, kanunlar eskisi gibi değil, kardeşimin kocası da denedi bunu, evini el değiştirerek sattı, hakim banka hareketlerine kadar inceletti ve evi karşdeşimden kaçırdığı için, evin yarı parası kadar tazminata hükmetti. Biz hiç bir şey yapmadık, avukat girip çıktı davalara, çorap söküğü gibi kardeşimden gizli biriktirdiği altın hesaplarını bile bulup döktüler ortaya, hiç tasalanma
Üzülme de, bu ruh hastalarının anası değiliz biz, defolup gitsinler hayatımızdan, kim çekerse çeksin kahırlarını
Sen evladınla yeni bir dünya kur. Rabbim yardımcın olsun

Ankara da önerebileceğiniz avukat var mı? Baronun verdiği avukata da ne kadar güvenebilirim. Çünkü eşim hepsini halletmiştir. Benim burda kimsem olmadığını elimden bir şey gelemeyeceğini düşünüyor. Ya boşanacağı için ne kadar mutlu ya.
Bir iki arkadaşı biliyor. Onlar hiç onaylamıyorlar. Geçen telefonda bir iki arkadaşıyla yazıştığını gördüm, ne anlattı onlara bilmiyorum ama arkadaşları çocuk var yazık etme demişler, hatta resim paylaşan bile olmuş ayrı anne babaları anlatan. Ama eşim sadece kendi mutluluğunu düşünmeye devam ediyor.

Bu sabah evden çıkarken canımın acısında ona " sen sadece kendini düşünüyorsun. Bilmiyorum Allah sonunu nasıl eder, Rabbimin adaletinden dolayı başına bir iş gelirse şükür namazı kılıcam" dedim ama sonradan çok pişman oldum. Ben onun kadar alçalmamalıyım.

Ankara da önerebileceğiniz avukat var mı? Baronun verdiği avukata da ne kadar güvenebilirim. Çünkü eşim hepsini halletmiştir. Benim burda kimsem olmadığını elimden bir şey gelemeyeceğini düşünüyor. Ya boşanacağı için ne kadar mutlu ya.
Bir iki arkadaşı biliyor. Onlar hiç onaylamıyorlar. Geçen telefonda bir iki arkadaşıyla yazıştığını gördüm, ne anlattı onlara bilmiyorum ama arkadaşları çocuk var yazık etme demişler, hatta resim paylaşan bile olmuş ayrı anne babaları anlatan. Ama eşim sadece kendi mutluluğunu düşünmeye devam ediyor.

Bu sabah evden çıkarken canımın acısında ona " sen sadece kendini düşünüyorsun. Bilmiyorum Allah sonunu nasıl eder, Rabbimin adaletinden dolayı başına bir iş gelirse şükür namazı kılıcam" dedim ama sonradan çok pişman oldum. Ben onun kadar alçalmamalıyım.
Bu hikayeden mutlu sona ulasan o olmayacak, emin ol. Evet asla muhatap alma, bir hic gibi davran. Mesajlarina donme, kendi planlarindan haberdar etme. Acil ailene durumu anlat. Akrabalarindan sana yardimci olanlar cikacaktir. Haklarini sonuna kadar al. Umarim guvendigi kisilerden tez zamanda tekmeyi yer, mutsuzlugun dibini gorur adi pislik, sahsiyetsiz.

Bu hikayeden mutlu sona ulasan o olmayacak, emin ol. Evet asla muhatap alma, bir hic gibi davran. Mesajlarina donme, kendi planlarindan haberdar etme. Acil ailene durumu anlat. Akrabalarindan sana yardimci olanlar cikacaktir. Haklarini sonuna kadar al. Umarim guvendigi kisilerden tez zamanda tekmeyi yer, mutsuzlugun dibini gorur adi pislik, sahsiyetsiz.

dün eşim evden çıkarken oğlum arkasından koştu. baba bay bay dedi el salladı. Adam gördüğü halde hiç tınlamadı. Ben kendimi geçtim oğluma yaptıklarına tahammül edemiyorum.

Aile konu şerhi için daha önce dava açman gerekiyordu fakat şimdi ikametgah alın muhtarlıktan kaymakamlığa gidin halledin. Evi satarsa boşanma durumunda yarı parayı size vericek. Vermezse mahkeme evi satıp parayı bölüştürüyor. Yani borçları ödeyip artan parayı size vermicek borçlar kendi üstündeyse kendi parasından borçlar gidicek yarı para her türlü sizin

X