Boşanmayı kabul etmekle doğru mu yaptım?

Gerçekten hala mı konduramıyosun aldatmak bile son derece insani bir tavır kalır oğlunu bebeğini sevmeyen yıllarca bir şekilde birlikte yaşadığı kadına bu kadar gaddarca davranan bir insan müsvettesi için

Yeminler ediyor kimse yok diye. Ben de bugüne kadar hiç bir şey bulamadım. Sürekli telefonlarına bakıyorum. Resimlere, arama kayıtlarına, mesajlara, facebook, whatsapp hiç bir şey bulamadım. Son aramalardan erkek isimlerine baktım. Gerçekten erkek çıktı. Geliş gidiş saatleri de aynı. Hatta bugün izin günüydü. Bir saat hava aldı geldi. Hafta sonlarını da genelde evde geçirir. Çıkarsa bir saatliğine gider gelir. Aldatsaydı saatlerce gelmezdi diye düşünüyorum.
Sonuç ne olursa olsun bitti zaten her şey.

Oğlum şu an 20 aylık olmasına rağmen yediği meyve tabağını getirip mutfağa bana verir. Biberonlarını ortaya atmaz. Mutfak masasının üstüne koyar. Şimdiden ufak tefek sorumluluklar veriyorum. Dağıtır ama sonra tekrar beraber toplarız. Ev işi yaparken bile oyun haline getirip işlerimi yaparım. Bazen eline bir şeyler veririm bunu da sen yerine koy derim onun da hoşuna gidiyor. Güzel şeyler yaptığında takdir ederim onu heveslendiririm. Çok şükür özgüveni yüksek bir çocuk. Ben biraz pasif bir insanım ama oğlum oldukça aktif. İnşallah hayırlı bir evlat olur.
Belkide allah o taraftan yüzünüzü güldürecek.sizi ni tarafa koyacak olursak sevimli evladınız için bütün haklarınızı talep edin

Yeminler ediyor kimse yok diye. Ben de bugüne kadar hiç bir şey bulamadım. Sürekli telefonlarına bakıyorum. Resimlere, arama kayıtlarına, mesajlara, facebook, whatsapp hiç bir şey bulamadım. Son aramalardan erkek isimlerine baktım. Gerçekten erkek çıktı. Geliş gidiş saatleri de aynı. Hatta bugün izin günüydü. Bir saat hava aldı geldi. Hafta sonlarını da genelde evde geçirir. Çıkarsa bir saatliğine gider gelir. Aldatsaydı saatlerce gelmezdi diye düşünüyorum.
Hiç belli olmaz belki iş yerindendir mesai süresince görüşüyolardır.valla ben babama bile güvenmiyorum bu konularda ki saolsun haksızda çıkarmadı beni..

Bilmiyorum sevmiyorum demesini anlarım da beni ve oğlunu bir başka kadın için terk ediyorsa Rabbim nasıl biliyorsa öyle yapsın. Ya eski işyerindeyken eşime bir iki kişi musallat olmuştu ama eşim gözünü çevirip bakmadı bile. her fırsatta beni sürekli iş yerine çağırır. Herkesle tanıştırırdı. Hatta herkesin içinde beni ne kadar çok sevdiğini söylerdi. Burdaki işe girdikten sonra beni hiç bir iş arkadaşıyla tanıştırmadı. 1,5 sene oldu. Bir kez olsun daha işyerine bile gitmedim. Telefonunda bana ait hiç resim yok. Oğlum doğdu doğalı benimle sadece bir kez fotoğraf çektirdi. Onu da silmiş zaten.

Salı günü davayı açıyor. Nafaka ve tazminatı hakim mi belirler yoksa ben miktar belirtmeli miyim?
Eşim sen istediğini alamazsın hakim ne takdir ederse o olur diyor.
Bu işlerden de anlamam. Anlaşma yapmam dedim. O da hakim neye karar verirse o olsun diyor.

OTE="caykolik88, post: 40770761, member: 672854"]Salı günü davayı açıyor. Nafaka ve tazminatı hakim mi belirler yoksa ben miktar belirtmeli miyim?
Eşim sen istediğini alamazsın hakim ne takdir ederse o olur diyor.
Bu işlerden de anlamam. Anlaşma yapmam dedim. O da hakim neye karar verirse o olsun diyor.[/QUOTE]
Yok öyle bir şey siz isteyeceksiniz. Hatta fazla fazla isteyin hakim azını veriyomuş genelde

Allah yardımcınız olsun, inşallah çabuk toparlanır mutlu olursunuz...

Allah yardımcın olsun bu arada boşanmayalım deme artık sen öyle dedıkce o daha cok boşanmak ısteyecek o evden bır an önce gitmesini söyle ve hıc arayıp sorma belkı yalnız kalınca senın yokluğunu farkedip pişman olur bırak seni özlesin

O evden gitmesini söyleyin ki aileyi korumak adına evi size bırakacaktır hakim.miktarı siz fazla fazla belirtin atıyorum maaşını 3 e bölün sizin payınıza düşen 3te 2lik kısımdan biraz daha fazla söyleyin çünkü hakim daha azını bağlıycak yami yüksek bir rakam söyleyin o tek siz iki kişisniz sonuçta ki hakimin bunu göz önünde bulunduracağını düşünüyorum.korkmayın lütfen istediği kadar hakim tanıdığı olsun hakimlerin görevi dediğim gibi mevcut yazılı kanunları uygulamak yani yeniden bambaşka bişey zaten yapamaz.diyelim ki yaptı olmaz ama kararı temyize götürürsünüz.yani kafanız rahat olsun.evlilik çocuk oyuncağı değil sizde oyuncak bebebbk değilsiniz hakim bunları göz önünde bulunduracktır. Ki yakın aylarda çıkan yargıtay kararına göre eşlerin seni sevmiyorum demesi aşağılayıcı bir itam olarak değerlendirilecek artık. Bunların hepsini belirtin mahkemede oğlunuzu sevmediğini belirttiğinide söyleyin.bu söylüyceklerinizi mahkeme gününe kadar ona sakın söylemeyi oraya hazırlıklı gidip soğukkanlılıkla inkar edemesin..ama pazartesi ilk iş barodan avukat talep edin

• Beğen
Reactions: anu
Oğlum şu an 20 aylık olmasına rağmen yediği meyve tabağını getirip mutfağa bana verir. Biberonlarını ortaya atmaz. Mutfak masasının üstüne koyar. Şimdiden ufak tefek sorumluluklar veriyorum. Dağıtır ama sonra tekrar beraber toplarız. Ev işi yaparken bile oyun haline getirip işlerimi yaparım. Bazen eline bir şeyler veririm bunu da sen yerine koy derim onun da hoşuna gidiyor. Güzel şeyler yaptığında takdir ederim onu heveslendiririm. Çok şükür özgüveni yüksek bir çocuk. Ben biraz pasif bir insanım ama oğlum oldukça aktif. İnşallah hayırlı bir evlat olur.

Canım ben boşanma konusundan bahsetmeyeceğim, çünkü sen boşanmayı tam anlamıyla henüz kabullenememişin ki bu çok doğal bir sonuç. henüz çok yeni bir şey çünkü.. şuan onları duymak istemiyorsundur eminim ki.

1. şık ) Bak cnm erkek bir anda değişiyorsa başka bir adam oluyor ve onu tanıyamıyorsan bunun en büyük sebebi 2. kadındır. Ama yazdıklarını okuduğumda nedense aldatma olduğunu düşünmedim, çünkü evde olduğunu söylüyorsun telefonla ve bilgisayarla hiç ilgilenmiyor diyorsun. evdeyse, tel yoksa bunlar olmadan da pek aldatmada yoktur.Çünkü karşı tarafa vakit ayırması gerekiyor.Bilmiyorum belki pilotonik bir duygu yaşıyordur.

2. şık) Ağır depresyon.... yıllarca ben bir tek seni sevdim diyen ve sana iyi davranan bir insanın duyguları kolay kolay bu olmaz çünkü aşk sevgiyi bir kenara bırakalım bir kere alışkanlık duygusu da var.

Yani düşünüyorum bence küçük yaşta evlenmişsiniz ilk yıllar maddi sıkıntı yaşadığınızı sorunlu geçtiğini yazmışsın ve eşine çok fazla destek olmuşsun yani tam bir hayat arkadaşı olmuşsun.
o seninle ayakta kalmış ve sen olmadan belkide hiç bir şeyin üstesinden gelemeyecekti.Bazı insanlar özellikle erkekler desteksiz yaşamaları biraz zor oluyor (bir çocuğun annesine olan duyguları gibi)Şurayı merak ediyorum eşin seni yıllarca ona destek veren bir anne olarak mı gördü.Çünkü erkekler bazen eşlerini anneleri ile karıştırıyorlar.sende anladığım kadarıyla yaşından daha olgun bir bayansın. Sonra bir anda çocuk olunca ve senin ilgin ona kayınca bunun duygular mı karıştı,anlamaya çalışıyorum.Ama ben şuna kesinlikle inandım eşin ağır bir depresyonda.

Bir erkek 23 yaşında evlenmiş 23 yaş evlenmek için erkeğe uygun bir yaş değil. 23 yaşında evlenmiş maddi sıkıntılar yaşamış şimdide kredi borcuna girmiş ee bide çocuk ,yok yok bu kesinlikle bir erkeğin altından kalkamayacağı bir sorumluluk ve erken yorulmuş. Biz kadınlar erkekleri kafamızda fazla büyütüyoruz. Erkek yapacak tabi,erkek ekmeğini taştan çıkartacak tabi,erkek karısına çocuğuna sahip çıkıp ele muhtaç etmeyecek tabi ,diye bu şekilde görmek istiyoruz ERKEKLERİMİZİ ,evet bu şekilde de olmaları gerekiyor zaten ama maalesef o eskidendi, yani artık erkekler hayal ettiğimiz malkoçoğlu yada beyaz atlı prens değiller. Ama anlam veremediğim tek şey ve en önemli şey çocuğuna olan soğukluğu. inşallah bu soğukluğunun sebebi sen değilsindir ,bazen eski türk filimlerinde izleriz ya anne doğum yaparken ölür ve babada annen senin yüzünden öldü diye çocuğu bırakıp gider görmek bile istemez. ACİLEN psikoloğa gitmesi gerekiyor.. Biraz uzun yazdım ama bir kadın üzülüyorsa hele ki bir erkek tarafından buna dayanamıyorum maalesef:KK43:
Sanırım yaşlandıkça feminist oluyorum :) ALLAH emanet olun cnm.

bence boşanmayın ya da hakime boşanmak istemiyorum deyin. eşiniz bunalımda ve bunalımdan çıkınca pişman olacak belkide.. o evi terk edip gitmeyin. bekleyip sabredin bence..

Hem kendinize hem de çocuğa nafaka isteyeceksin. Öyle kolay kolay kurtulacağını sanmasın kocan. Anlaşmalı Boşanma sakın. Gitsin açsın Boşanma Davasını illa boşanmak istiyorsa. Sen de dilekçende yazarsın kusurlu olan, Evliliği bitirmek isteyen o, çalışmıyorum kendime ve çocuğuma nafaka istiyorum. Ayrıca oturduğum ev boşanana kadar ben de Kalsın dersen hakim bunların hepsini kabul eder merak etme

valla bunalımda olduğunu hiiiiiç sanmıyorum.başka biri var ve onun karşısına çöpsüz üzüm olarak çıkmak istiyor.tehditlerine kanma.çocuğu asla istemeyecek.gurur teranesiyle seni yönlendirmesine de izin verme.gurur kelimesinin ne anlama geldiğini biliyor mu acaba o dingil?çok istiyorsa kendi defolsun.artık onunla evli kalamazsın.en az hasarla,alabileceğin en iyi kazanımlarla sıyrılmaya bak.tazminatı ve nafakayı alabildiğine yukarı çek.evden de çıkma.depresyonda falan değil o.depresyonda olan adam ince hesaplar güdemez.muhakemesi zayıflar,savunmasız kalır.bu adam düpedüz aşık..

Eşinizin hayatında başkası yoksa, depresyon geçiriyor. Muhtemelen majör depresyon. Çünkü yabancılaşması herkese karşı, sadece size ve ailesine değil, oğlunuza da... Ve çok sakin duyarsız olması da bunu gösteriyor. Boşanma davası açmadan önce bir evlilik terapisi alsanız? Eğer bunu kabul etmezse anlaşmalı boşanmaya onay vermeyeceğinizi, hakimin karşısında her şeyi anlatacağınızı söylersiniz. Tehdit edin biraz. Tamam boşanma olabilir, ama burada benim takıldığım en önemli nokta "oğlumu da sevmiyorum" cümlesi.. Bu normal ruh haline sahip hiç bir insanın söyleyemeyeceği bir cümle... Bu konuyu gurur meselesi yapmadan önce, mutlaka aile terapisi alın.

Genelde filmlerde olur ama sakin hasta falan olmasin?
Bi de hep derim annesine babasina merhamet duymayan esine çocuğuna da duymaz. .

Ayrica o kadar sessizlik sakinlik iyi degil maalesef ki..
Hakkinizda hayirlisi olsun cok aci bir sey.

Bu evi 6 - 7 ay önce kredi çekip almıştık, şimdi evi internete satılık ilanı verdi. Ya ben boşanma sonuçlanıncaya kadar evi satmasını istemiyorum. O kadar peşinat verdik. Banka borcunu kapatıp kalan parayı güya bana tazminat olarak verecekmiş. Ödediği peşinatlar ben çalışırken benim maaş kartımdan çektiği paralar ve bana mehir olarak verilen altınlarla peşinatı yatırdı. Bir kısım masraflarını benim babam karşıladı. Hem de hiç karşılık beklemeden. Yani zaten evi satsa bile kalan para zaten benim. Ben ayrıca evden kalan para dışında tazminat talep edebilir miyim? Benden habersiz evi satabilir mi?

Boşanmayı kabul ettiğim günden beri o kadar mutlu ki, çok zoruma gidiyor. Bir insanın içi hiç mi burkulmaz. Boşanırsak oğlumu bir daha görmem diyor. Başka bir ile tayin isteyip orda kendine hayat kuracakmış. Ya ben burda tek başıma hayat mücadelesi verirken o kendi hayatını hiç bir şey olmamış gibi mi yaşayacak. Bu yaşadıklarımın bir bedeli olmayacak mı?

Bu evi 6 - 7 ay önce kredi çekip almıştık, şimdi evi internete satılık ilanı verdi. Ya ben boşanma sonuçlanıncaya kadar evi satmasını istemiyorum. O kadar peşinat verdik. Banka borcunu kapatıp kalan parayı güya bana tazminat olarak verecekmiş. Ödediği peşinatlar ben çalışırken benim maaş kartımdan çektiği paralar ve bana mehir olarak verilen altınlarla peşinatı yatırdı. Bir kısım masraflarını benim babam karşıladı. Hem de hiç karşılık beklemeden. Yani zaten evi satsa bile kalan para zaten benim. Ben ayrıca evden kalan para dışında tazminat talep edebilir miyim? Benden habersiz evi satabilir mi?

Boşanmayı kabul ettiğim günden beri o kadar mutlu ki, çok zoruma gidiyor. Bir insanın içi hiç mi burkulmaz. Boşanırsak oğlumu bir daha görmem diyor. Başka bir ile tayin isteyip orda kendine hayat kuracakmış. Ya ben burda tek başıma hayat mücadelesi verirken o kendi hayatını hiç bir şey olmamış gibi mi yaşayacak. Bu yaşadıklarımın bir bedeli olmayacak mı?
Bu adamın hayatında biri var. Takip etme olanağın var mı?
Tabiki evin dışında tazminat hakkın var. Yıprandığını öne sür. Ki hayatında biri varsa yüksek tazminat alırsan. Sakın çocuğun için nafaka almamazlık yapma, sen o çocuğu tek başına yapmadın.

Evde çocuk var nasıl takip edebilirim ki. Biraz önce bir arkadaşıyla konuştu. Sonra çıkıp gitti. Gururumu incitecek o kadar ağır laflar etti ki. Ben bunları mahkemede anlatsam illa ki kanıt mı göstermem gerek yoksa söylemem yeterli mi? Geçen söyledikleri iyice zoruma gitti. Bir arkadaşımla mesajlaşıyorduk. Bana diyor ki birini mi buldun. Şu an duygusal boşluktasın belki de birini bulmuşsundur diyor. Ya daha çarşamba günü boşanma kararı aldık cuma günü birini mi buldun diyor. Dayanamıyorum artık bu sözlerine. Eve almak istemedim ama oğlum öyle bakınca dayanamadım. Dün annem aradı. Evliliğimiz hakkında o kadar güzel şeyler söyledi ki. Kendimi tutamadım telefonu kapattım. İçim o kadar yanıyordu ki anneme canım yanıyor anne diyemedim.

çaykolik senin kocanı var ya böyle evire çevire tepikleyesim var şiddete karşıyım ama bu adam ancak bundan anlar merhamet yoksunu insan müsveddesi hasta filan değil bulmuştur birini pislik alabildiğin ne varsa al donuna kadar derler ya aynen öyle kuruşun hesabını yap bunlar ancak bundan anlar ş..siz hadi karına acımıyon el kadar sabiye nasıl kıyıyırsun uzak bir yere tayin isteyecek çocuğu da görmeyecek miş oldu canım git amirlerine iş yerine anlat herşeyi ay çok sinirlendim kusura bakma ama böyleleri mide mi bulandırıyor

çaykolik senin kocanı var ya böyle evire çevire tepikleyesim var şiddete karşıyım ama bu adam ancak bundan anlar merhamet yoksunu insan müsveddesi hasta filan değil bulmuştur birini pislik alabildiğin ne varsa al donuna kadar derler ya aynen öyle kuruşun hesabını yap bunlar ancak bundan anlar ş..siz hadi karına acımıyon el kadar sabiye nasıl kıyıyırsun uzak bir yere tayin isteyecek çocuğu da görmeyecek miş oldu canım git amirlerine iş yerine anlat herşeyi ay çok sinirlendim kusura bakma ama böyleleri mide mi bulandırıyor
Zaten işyerindekiler biliyor mu dedim hiçbiri bilmiyor dedi. Kime ne diyecek insanların yüzüne nasıl bakacak. O yüzden de tayin istiyor. Gittiği yerde kendini tanıyan olmayacak kendini istediği gibi tanıtacak. Ya da varsa eğer hayatında olan kadının yanına gidecek.

X