bosanmaya karar verdim

aslikiz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
11
0
3yil once 1aylik tatil icin amerikaya geldim burada kisa surede turk bir cocukla tanistim aslinda onun babasinin apartmaninda arkadasim kaliyordu bende onun yaninda.biz birbirimizi gorunce asik olduk zamanla evlenme karari aldik baska bir ulke baska heycanlar asiktim iste'' turkiyede ki hayatimi isimi ailemi ilk dusunmedim''zamanla zor gelmeye basladi hersey.cok ozluyodum herseyimi.facebook instagram bakmak istemiyordum cunku arkadaslarimi gormek aci veriyodu bana yalnizdim burda kimsem yoktu dilim yok isim yok evde sadece temizlik yapan yapan bi kiz haline geldim'sonunda islemlerim onaylandi yasallastim tam 2yil sonra ulkeme gidiyordum.dugun yapicaktik orda.dugunu yaptik ama hala videoyu izlememisimdir aci veriyo cektigimi ben bilirim'geri donduk amerikaya esim amerikali ama turk,amerikada dogmus buyumus.turkceyi zor konusuyor.en buyuk sorunumuz iletisim anlatmak istedigimi tam anlatamiyorum ve anlayamiyo.cunku bizden farkli mesela senin karnini ben doyuruyorum.sana ben bakiyorum.neden ayni anda uyumak zorundayiz.sen yurumek istiyorsan yuru beni surukleme '''bencillik bu ulkenin sistemi oda sistemin kolesi kendince hakli goruyo kendini'zamanla fark ettimki her hatasini ama beni seviyor bahanesiyle ortmusum,fark ettimki beni ben yapan herseyden uzaklasmisim,isten gelir gununu anlatmaz,herzaman yorgundur,zaten tv izler ben diger odada turk dizileri,,istedigim hayat bu degil inanilmaz mutsuzum,konusmak fayda etmiyo zaten aynin evin icinde birbirimizi gormeden yasiyoruz resmen cok buyuk depresyondayim yalnizim bu kocaman ulkede

o kadar zamanda dil öğrenip neden bi işe girmedin?
eşinle hiçbir paylaşımın yok ki

İyide Türk erkeklerde öyle işten gelir hop tv başına çok fark yok yani. Yer için boşanmak yanlış gerçekten. Kabullenmemissinizki evliliği. Bir sürü insan var uzakta yaşayan. Ozlediginiz Arkadaşlarınız sizin yerinizde olsa emin olun boşanmaya dusunmezdi sırf özlem icin

Sizin de Türkçenizin iyi olduğu söylenemez. Hiçbir şey anlaşılmıyor.

Senin en büyük sorunun , cevreni özlemek ve bu yüzden bisanmak istiyosun..
Ama senin gibi milyonlarca insan var uzakta yasayan evlenip gelin giden...

Di kurslarına yazıl kesinlikle hobiler edin ilgi alanlarınla ilgili bi dolu kurs yerleri vardır sanat müzik spor böyle şeylere yoğunlaş kendini ihmal etme çevre edin alışverişte ucuzluk cenneti orası :) alışveriş için gelmek isteğim ülkedesin tadını çıkar :) maddi durumunuz iyi ise Bakım yaptır son teknolojiyi takip et ohoo mutlu olmakta mutsuz olmakta senin elinde aslında

iyi giden bir evliligim olsa beni tatmin etse zaten herseyle savasirdim fakat ilgisiz duz ve hayata hep karamsar bakan bi insan haline geldi enerjimi yasama istegimi somurdu

iyi giden bir evliligim olsa beni tatmin etse zaten herseyle savasirdim fakat ilgisiz duz ve hayata hep karamsar bakan bi insan haline geldi enerjimi yasama istegimi somurdu

Belki de ikiniz de negatifsinizdir. Yani insanlar ne çileler çekiyor yuvasını dağıtmamak için. Siz hareket katmaya çalışanız. Yani tabi olmuyorsa olmuyordur sizin vereceğiniz karar

Senin en büyük sorunun , cevreni özlemek ve bu yüzden bisanmak istiyosun..
Ama senin gibi milyonlarca insan var uzakta yasayan evlenip gelin giden...
burasi asla tv de gorundugu gibi degil ve turkiyeden cooook daha zor bir ulke taxlar ev kiralari vergiler zaten sadece bunlara calisiliyor.kazandigimizda yetmiyor.maddi durumdan kaynaklanan sorunlarimizda elbette cok buyuk en buyuk ayri dustugumuz nokta kultur farkliligi.ben onun 3. evliligim esim 33 ben 27 yasindayim. burada herseyim o oldu galiba pek ifade edemedim kendimi ilk zamanlar zorluklar yasadim caba gosterdim kalmaya devam ettim burada ama donup bakiyorumda aslinda sorunum bu ulke degil evli oldugum kisiymis,mutlu olmak icin herseyi mi birakip geldim fakat tek yasadigim mutsuzluk

Burdaki erkeklerde aynı hatta aç oku bdv yi kadınlarımızın %95 i seninle aynı şikayette ama onlarda ek olarak dayak , aldatma , psikolojik şiddet, özgürlük kısırlama vs.. de var. Bana sorucak olursan evlilik danışmanına gidin, sizin evliliğiniz bence kurtarılabilir.

Bütün hayatınız kocanız mı? Yani hep onu da mı dahil ediyorsunuz planlarınıza? Şuan sizde çalışıyorsanız seni ben doyuruyorum tarzı laflar etmesine izin vermeyin derim. Bu arada Amerika'nın neresindesiniz bilmiyorum ancak 18 yaşında çocukların mevduat hesaplarında paralarının olduğu, bankaya güzel bir fikirle gittiğinizde düşük faizle kredi alabildiğiniz, istihdamın Türkiye'den çok daha yüksek olduğu gelişmiş bir ülkeden söz ediyoruz. Elbette maddi sorunlar olabilir ama bence sizinki maddeden çok duygusal eksiklikten kaynaklı. Birde yazdıklarınız geçmişte kalmış ancak şimdiki zamanla çekimlediğiniz için okuyan herkes dil bilmediğinizi ve çalışmadığınızı düşünecek muhtemelen.

iletisim kuramiyorum son tartismamiz ailesinin yaninda bana hakaret ettigi icin oldu ve ben de turkiyeye gittigimde bir sure orada kalicam sende burda bakalim bi hayatlarimiza ben isime donerim,bi dusunuruz hemen bosanmayalim dedim,ben herseye varim dedi... bos vermis cok belli ama 3. evliligi oldugum icin bunuda bitirmek istemiyo oylesine devam ediyor. belkide ben kuruntu yapiyorum saglikli dusunemiyorum.bi yardim alalim dedim ama beraber degil benim gorunmemi istedi sadece

senin durumunda olup yurt dışında yaşayan öyle çok ki

boşanmak için yeterli bir sebep mi bu

hakli olabilirsiniz ama benim durumumda olan insanlar cok diye mutsuz oldugum bir iliskiyi devammi ettirmemi istiyorsunuz
Ben devam ettirin diyemem karışamam o sizin bileceğiniz iş

ama demek istediğim mutlu olmak için çabalayabilirsiniz dil öğrenip çevre edinerek işe başlayabilirsiniz

Bence şu an içinde bulunduğun durum yapabilecek olduklarını görmeni farketmeni engelliyor biraz dur ve düşün yahu insanlar Türkiyede iş olanaklarının azlığından şikayet ediyor iş bulmak için diğer ülkeleri tercih ediyorken sen Amerikadasın ve zamanını hayatını evinde temizlik yaparak harcıyorsun Amerikada olduğuna göre az biraz İngilizceye sahipsindir bence ufak bi işe gir market cafe vs. hem zamanla dilini geliştirmiş olursun hem para kazanmış olursun eşinin "sana ben bakıyorum" gibi hoş olmayan cümlesinden kurtulmuş olursun hem de eve geldiğinde en azından senin eşinin yanına oturup gününün nasıl geçtiği hakkında konuşmaya malzemen olmuş olur Yanliz ben birşeyi anlayamadım neden bu kadar aceleci davrandin biraz gercekci bakmak gerekirse eşinle aranı düzelttikten sonra ailene arkadaşlarına karşı özlemin hep olacak özellikle annene karşı. Ben derimki biraz çabala bişeyleri düzeltmeye çalış baktın olmuyor hadi memlekete çünkü kendini yıpratma güçlü kadın ol

calisiyorum ama yetersiz kaliyor,sonucta kolay olmayacagini bilerek evlendik,new yorkta yasiyorum ve 3kusak amerikali olan cocuklarin hesaplarinda paralari olabilir ama burasi kendi ulkelerinde basarisiz olup para kazanmak icin gelen insanlarla dolu.. babadan dededen birsey kalmadiysa yasam cok zor,karnini doyuruyorum ornegini verdim cunku kari koca olmanin ne demek oldugunu tam anlamiyla bilemiyo bencilligini vurgulamak istedim.

Bence onu beraber danışmana gitmeye ikna edebilirsin.. Senin güçlü bir karakterin olduğunu düşünüyorum bence bu adamı yola getirebilecek bir kızsın. Bir evlilikte dayak , aldatma, kumar ve alkol sorunu yoksa mücadele etmeye değer. İnan hemen hemen bütün kocalar odun :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…