Kizlar daha önceki konularimdan bilenler bilir ama ben özet geçeyim. Eşimin ailesiyle gorusmuyorum. Esimin memleketinde doguďa bir sehirde yapayalnizim bu yalnizlik bende 2 senede bipolar okb ve panik bozukluk hastaliklari cikardi. Baska bir sehirde her ikimizinde işi hazir olmasina ragmen esim tasinmak istemiyor inatla. Yani beni bbirakir da memleketini birakmaz. Burda is de bulamadim. Esim insan olarak ve es olarak iyidir ama ailesiyle bazi durumlardan dolayi gorusmem mumkun degil. Esim simdilik ses cikarmasada yavas yavas bu durum degisecek gibi. Mesela gecen kandilde o da benim ailemi aramadi şok oldum. Daha once actigim konumďa çogunuz boşan demiştiniz.
Şimdi gelelim konuma. Bosanmaya karar verdim ve bunu anneme soyledim. Annem önce kpss ye gir atanirsan mecbur tasinacaksiniz kpşs ye kadar bekle dedi bende mantikli buldum. Esimle aramiz 1 aydir soguk ve bu sogukluk devam edecek. Annem dediki sinavdan sonra olmazsa baban arasin konussun eger tasinmazsaniz bu isi bitirin ikinizede yazik diye. Sizlere sorum şu boyle bir seyi babamin arayip konusmasi mi daha mantiķli yoksa benim konusmam mi. Ben de nasil konusucam bilmiyorum ve bu 2,3 aylik surecte nasil davranmaliyim. Off kafam çok karisik.
simdiden hepinize tesekkurler