bosanmaya karar verdim

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
Kizlar daha önceki konularimdan bilenler bilir ama ben özet geçeyim. Eşimin ailesiyle gorusmuyorum. Esimin memleketinde doguďa bir sehirde yapayalnizim bu yalnizlik bende 2 senede bipolar okb ve panik bozukluk hastaliklari cikardi. Baska bir sehirde her ikimizinde işi hazir olmasina ragmen esim tasinmak istemiyor inatla. Yani beni bbirakir da memleketini birakmaz. Burda is de bulamadim. Esim insan olarak ve es olarak iyidir ama ailesiyle bazi durumlardan dolayi gorusmem mumkun degil. Esim simdilik ses cikarmasada yavas yavas bu durum degisecek gibi. Mesela gecen kandilde o da benim ailemi aramadi şok oldum. Daha once actigim konumďa çogunuz boşan demiştiniz.
Şimdi gelelim konuma. Bosanmaya karar verdim ve bunu anneme soyledim. Annem önce kpss ye gir atanirsan mecbur tasinacaksiniz kpşs ye kadar bekle dedi bende mantikli buldum. Esimle aramiz 1 aydir soguk ve bu sogukluk devam edecek. Annem dediki sinavdan sonra olmazsa baban arasin konussun eger tasinmazsaniz bu isi bitirin ikinizede yazik diye. Sizlere sorum şu boyle bir seyi babamin arayip konusmasi mi daha mantiķli yoksa benim konusmam mi. Ben de nasil konusucam bilmiyorum ve bu 2,3 aylik surecte nasil davranmaliyim. Off kafam çok karisik. simdiden hepinize tesekkurler

Yok sadece onlar degil. Inatla burdan gitmek istememesi en buyuk neden
Bu yüzden bosanmak istiyorsaniz,siz eşinizi sevmiyosunuz... hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim
Sorunuza cevaben ; bence siz konusmalisiniz. Babanız sizin veliniz değil kı yerinize konuşsun.

En doğrusunu yapıyorsunuz bence.

Orda yavaşça aklınızı yitirdiğinizi göre göre adam girmemekte inat ediyor, bencil ve duyarsız.

Sopruya gelince siz konuşun tabi, bu sizin iliskiniz başka birinin sizin problemlerinizi konuşması yakışık almaz.

Bence acik acik konusun, cocuk degilsiniz babanizin araya girmesine ne lüzum var. Arkasindanda is cevirmeyin planiniz neyse anlatin bence, belki sizinle gelmek isteyecek, kaybetmek istemeyecek hic belli olmaz.

Kendiniz konuşun bence babaniz konusursa eşiniz taşınmayi düşünse bile vazgeçer diye düşünüyorum

Boş yere babanı araya sokup da kötü etme, ilerde ola ki boşanmadınız, devam etti o zaman babanın yüzüne bakacak mı kocan? 3. Kişileri asla sokma araya eşinle işleri yoluna koyacak da sensin bitirme konuşması yapacak da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…