- 1 Mayıs 2012
- 1.014
- 1.131
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu adam sevgidn bi haber be kuzumm
aileler girecek araya bu şekilde başka çare yok gibi
Önce ailenizle konuşup onları arkaniza almanız lazım. Yoksa bu insan musveddesi sizi kandirmaya devam eder. Nasıl bır muamele gördüğünüzden haberleri var mı?
boşan demek bana hep zor gelir ama bu evlilikte de nereye kadar? Çocuk olmasaydı ama nasip Allah vermiş. Boşan da o eşin mükemmel kadını bulsun diyesim var
Resmen seni bastirmaya çalışıyorlar. Vicdansızlar, ne diyeyim.... Ailenizle yanına döndüğünde sana çok sıkıntı çıkarırlar mı?Söyledim dedim kötüysem kötü mal sahibinindir gelsin götürsunler beni bi tane yapistirdi bu durumda bile konusmayi bilmiyosun diyor nasil konuşuyorum anlamadım gitti arkadaş. Ben 22 yaşındayım girdiğim her ortamda kimse ses etmedi ama ben bu aileye geldiğim günden beri konuşmalarıma abes diyip duruyorlar. Onlar normal ben mi anormalim çözmüş değilim
Resmen seni bastirmaya çalışıyorlar. Vicdansızlar, ne diyeyim.... Ailenizle yanına döndüğünde sana çok sıkıntı çıkarırlar mı?
Aile evliliğe karışırsa olacağı bu sanki evliliklerde kendileri evleniyorlar .Şimdi arkanızda olsa ne yazar ortada kalacak 1 çocuk geriye kalanAilem arkamda yani lise mezunuyum ama calisabilirm maddi yönden sıkıntım olmaz ama bi türlü cesaretimi toplayamiyorm niyeyse oglumu düşünüyorum bi yandan diyorum ki en azından bi taneyle her yere sigarim ama daha fazla olursa hic bitmeyeck
Aile evliliğe karışırsa olacağı bu sanki evliliklerde kendileri evleniyorlar .Şimdi arkanızda olsa ne yazar ortada kalacak 1 çocuk geriye kalan
En azından şiddet gormezsin yaa Yemin ediyorum gelip dovesim var o adamı......Cok sıkıntı etmezler ama Doğulu olduğumuz için böyle seyleri namus diye sayarlar kimse bosanmams ya baskı değil de hep söylenirler bnde kaldramam
En azından şiddet gormezsin yaa Yemin ediyorum gelip dovesim var o adamı......
Konu sahibi nerdesinn sorunları cozebildin mi baya zaman geçmiş..
Burdayım kızlar boşanma kararı aldım evden kaçtım falan olaylar karışık