bosanmali Miyim ?

Önce ailenizle konuşup onları arkaniza almanız lazım. Yoksa bu insan musveddesi sizi kandirmaya devam eder. Nasıl bır muamele gördüğünüzden haberleri var mı?

boşan demek bana hep zor gelir ama bu evlilikte de nereye kadar? Çocuk olmasaydı ama nasip Allah vermiş. Boşan da o eşin mükemmel kadını bulsun diyesim var

bu adam sevgidn bi haber be kuzumm
aileler girecek araya bu şekilde başka çare yok gibi

Söyledim dedim kötüysem kötü mal sahibinindir gelsin götürsunler beni bi tane yapistirdi bu durumda bile konusmayi bilmiyosun diyor nasil konuşuyorum anlamadım gitti arkadaş. Ben 22 yaşındayım girdiğim her ortamda kimse ses etmedi ama ben bu aileye geldiğim günden beri konuşmalarıma abes diyip duruyorlar. Onlar normal ben mi anormalim çözmüş değilim

Önce ailenizle konuşup onları arkaniza almanız lazım. Yoksa bu insan musveddesi sizi kandirmaya devam eder. Nasıl bır muamele gördüğünüzden haberleri var mı?

Çoğu şeyden haberleri var ama uzun zamandır anlatmamisim zorla evlendirildim anlayacaklarıni da sanmıyorum ama başka çarem de yok

boşan demek bana hep zor gelir ama bu evlilikte de nereye kadar? Çocuk olmasaydı ama nasip Allah vermiş. Boşan da o eşin mükemmel kadını bulsun diyesim var

Vallahi fena birisine denk gelmemiş ben çok saf bi insanım herseye susuyorum ses etmiyorum ya sabır dedikçe üstüme geliyor. Evlendigimde 19 yaşındaydım eşim daha nisanliyken çocuk istiyordu ben beklemem falan diyodu. Kimse öğüt vermedi kimsem yoktu evin tek kiziyim annem bile bişey anlatmaz öyle arkadaş gibi değiliz. Bende inandım eşime bişey bilmiyordum 2 ayda hamile kaldım zaten. Sonra bi ara yine kandirdi beni düzelecem dedi söz verdi korunmayi bıraktık 4 ay kadar ben yine de dikkatli davraniyordum çok şükür ki olmadi da simdi yok zaten korunuyoruz bi halt yaptığımz da yok onu görmek bile istemiyorum

Söyledim dedim kötüysem kötü mal sahibinindir gelsin götürsunler beni bi tane yapistirdi bu durumda bile konusmayi bilmiyosun diyor nasil konuşuyorum anlamadım gitti arkadaş. Ben 22 yaşındayım girdiğim her ortamda kimse ses etmedi ama ben bu aileye geldiğim günden beri konuşmalarıma abes diyip duruyorlar. Onlar normal ben mi anormalim çözmüş değilim
Resmen seni bastirmaya çalışıyorlar. Vicdansızlar, ne diyeyim.... Ailenizle yanına döndüğünde sana çok sıkıntı çıkarırlar mı?

Yazik degil mi size? Birazcık kendinizi düşünün ve bosanin. Eger anlattiklariniz gibiyse yeterince sebebiniz var zaten bosanmaya. Allah yardimciniz olsun...

Resmen seni bastirmaya çalışıyorlar. Vicdansızlar, ne diyeyim.... Ailenizle yanına döndüğünde sana çok sıkıntı çıkarırlar mı?

Cok sıkıntı etmezler ama Doğulu olduğumuz için böyle seyleri namus diye sayarlar kimse bosanmams ya baskı değil de hep söylenirler bnde kaldramam

Ailem arkamda yani lise mezunuyum ama calisabilirm maddi yönden sıkıntım olmaz ama bi türlü cesaretimi toplayamiyorm niyeyse oglumu düşünüyorum bi yandan diyorum ki en azından bi taneyle her yere sigarim ama daha fazla olursa hic bitmeyeck
Aile evliliğe karışırsa olacağı bu sanki evliliklerde kendileri evleniyorlar .Şimdi arkanızda olsa ne yazar ortada kalacak 1 çocuk geriye kalan

İyi bir babaymış.bence önce aile terapistine gidin.türkiyedeki erkekler ne yazık ki böyle.en ufak şeyde şiddet.turiste on beş kişi saldırdılar gördük.düzelebilir sorunları olabilir.boyun eğmeyin vurmasına izin vermeyin.bir terapiste gidin.boşanmak ondan sonraki düşünceniz olsun.
Ve ne olur çocuklarınızı siz düzgün yetiştirin.aslan oğlum paşa oğlum ben yaparım sen otur diye değil.

Eğer daha fazla evli evli kalırsanız oğlunuz babasına özenecek ve öyle sorunlu birisi olacak. Bence çocuğunuzun normal sevgi dolu sizin yetiştirdiğiniz şekilde birisi olmasını istiyorsanız boşanın

X