- 26 Ağustos 2014
- 370
- 72
- 30
Tabiki konusmanda fayda var en azindan sen elinden geleni yapmis olursun.
Ama ona sorun bu evliligi idare eden bana tahammül eden o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki konusmanda fayda var en azindan sen elinden geleni yapmis olursun.
kesinlikle boşanmalısın tatlım... bence bu tarz bir insanla yalnız konuşma derim. önce ailene anlat durumunu ve ailenden muhakkak birileri olsun. çünkü bu tarz biri boşanma kararını olumlu karşılamayacaktır. hatta şikayette bulun. polis olması karısına istediği gibi davranma hakkını vermiyor. çok üzüldüm umarım her şey istediğin gibi olur. ama boşanma konusunu sakın YALNIZ konuşma yanında birileri olsun.
ne demek tatlım. kocanızın size saygısı yok ve inanın bu şekilde şiddete meyilli insanlar asla kendilerinde suç aramazlar ve suçlandıklarında tek kullanacakları şey yine şiddettir. uygar insanlar gibi gidip konuşayım falan bu tarz insana gelmez. sizin psikoloğa gitmenizi bile engellemiş ve gerek yok sen iyisin demiş. halbuki kendisinin bozduğu bir psikolojiye. yani o kendini hiç sorgulamamış, sorgulamaz da. ailene durumunu anlat aile olmazsa emniyet mensuplarından yardım al. ailece görüştüğünüz yakın arkadaşları falan da olabilir.
Kesinlikle boşanmalısın.... Benim anlamadığım polis kızı olduğum için söylemiyorum ama,polislerin çok büyük oranının öfke kontrolü vardır.Çok sinirliyken bile çok sakin konuşabilirler filan.Değişik bi adammış eşiniz.. Ve kesinlikle boşanmalısınız.Düşünmeniz bile yersiz.
Sözüm meclisten dışari bende bütün polislerin psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum belki babanızin yapisi farklıdır benim eşimin hiç öfke kontrolü yok ve tedavi görmeyi de kabul etmiyor bana göre tam bi ruh hastasi psikolojik sorun da deil . Benim eşim ailesine cevresine cok sakin cok iyi konusan bi adam ama bana gelince hayvanlasiyor galiba gücü bi bana yettigi için bu zamana kadar da hep sustum kimseye bişey demedim beni sahipsiz gördü. Benim 4 abim 1 erkek kardesim var ama adam da korku yok biliyor ki bişey yapamam ailem duysa parçalar onu ama hep ya sabır dedim sustum. Bardak taştı herkes görecek bundan sonra neyin ne olduğunu
Evlat için.. ya alamazsam vermezse diye... katlandirir herseye annelik...Ailem arkamda yani lise mezunuyum ama calisabilirm maddi yönden sıkıntım olmaz ama bi türlü cesaretimi toplayamiyorm niyeyse oglumu düşünüyorum bi yandan diyorum ki en azından bi taneyle her yere sigarim ama daha fazla olursa hic bitmeyeck
Evlat için.. ya alamazsam vermezse diye... katlandirir herseye annelik...
Karsına alıp konussan tartısmadan, mutlu olalım anlayalım çocuğmz mutlu büyüsün desen, beni kırmasan deıerini hissettirsen vs... gibi...
Allah yardımcınız olsun.Benim tanıdığım tüm polisler ev hallerini bilmem ama çok öfke kontrolüne sahip insanlardı.Birini delirmiş gibi arabaya sokmaya çalışırken sonra arkalarını dönüp sakince başka birine durumu izah ettikelrini gördüm.Babam zaten bu anlamda çok başka bi adamdır.Birini döverken bile bana dönüp tamam kızım filan diye çevap verebilicek derecede büyük ölçüde öfke kontrolü var ama bizmki o konuda uzun süre eğitim almış o yüzden heralde.Sabrınızın taşmasınada ayrıca çok sevindim valla ne yalan söyliyim,kesinlikle arkanızda aileniz varsa susmayın.Bişey yapamicağınızı düşünmesinede ayrıca çok güldüm,umarım bundan sonra gerçekten görür anasınınkini
Geçenlerde randevu aldim gidecektim aradı beni bi yere gitmiyorsun dedi sanane dedim benim sağlığım herkesten önemli kendimi iyi hissetmiyorum dedim gerek yok dedim sana deyip durdu benimle alakali durum diyorum ihtiyacın yok diyor nasıl gidebilirm ?
Selam arkadaşlar. Ben 3 yıllık evliyim 2 yaşında bi oglum var. Ben sevmeyerek istemeyerek ailemin zoruyla evlendirildim. Eşim polis memuru 3 yilda duymadigim hakaret kalmadi hem fiziksel hem psikolojik siddet var. Hic birseye elini sürmez kalkıp bir bardak suyunu bile icmez ben ev hanimiyim ama istiyorum ki az biseylerde yardimci olssun az deger versin. O kadar ilgisiz ve alakasiz bi adam olmaya basladi ki anlatamam daha once de sorumsuzdu ama gittikce fazlalasiyor. Harika bi baba ama asla iyi bi es deilm en ufak biseyde elini kaldiriyor bagirma diyor hakaret ediyor cogu zaman da o el iner. Cocuk muamelesi görüyorum hep ona karsi ne sevgi ne saygi ne güven herseyimi yitirdim. Evimizde huzur diye bisey kalmadi. Ve o bütün bunlar icin beni sucluyor kendisi dört dörtlük kusursuz kendini begenmis ukala bi halt sanan bi insan. Sevmeye calistim ama o buna izin vermiyor. Birgün bile canim askim die hitap etmemisz birbirimize bi su isteyecegi zaman kalk bi su getir vs gibi konusur artik bi degerim yok zaten yoktu. Evde bi esya gibi hissediyorum kendimi. O otel gibi kullnyr evi gelir yemegini yer yatar kalkar gider artik tak etti tahammülüm kalmadi ailesine aşık biri hep onlarin tarafini tutar en ufak biseyde . herkesin ailesi var ama bu sapkinlik haline getirmis ailesini. Onlara olmuyorsan bana da olma diyor. Artik itilip kalkmaktn yoruldum tükendim. Bosanmayi cok fazla düşünüyorum bu gunlerde ama bi türlü cesaret edemiyorm. Psikologtan randevu aldim ona gitmeme bile izin vermedi. Ihtiyacin yok diyor ama sagligimdan şüphe ediyorum artik. Ne yapmalıyım sizce . Bunlar sadece üstten anlattigim seyler anlatsam roman olur yani
evet doğru söylemiş psikologa ihtiyacın yok. sorun sende değil ki onda. gitsin önce bi beynini yıkatsın.
soruna gelince sizin yaşadığınız evlilik değil zaten. kağıt üzerinde sürdüreyim de ömür boyu mutsuzluga devam edeyim dersen bu şekil devam et. veya bir karar alıp ona göre yolunu çiz
Allah yardımcın olsun
bu adam sevgidn bi haber be kuzummKızlar ne olur yardım edin. Dün Kocam olacak adamla son bir kez konustuk. Adam ne laf anlıyor ne birsey. Onu istemediğimi kötü durumda olduğumu biraz ayri kalip kafa dinlemek istedigimi söyledim. Bana söylediği ilk laf defol git ama oglumu bırak. Neye uğradığımi şaşırdım. Bana diyor ki sen bitirmek istiyorsun ama sen bitti deyince bitmez. Ben bitti deyince biter. Ona da zaman var daha. Ben gittikce kötüye gittiğimizi söyledim daha da kötü olacak dedi ta ki inceldigi yerden kopana kadar. Ailene çok güveniyorsn diyor. Simdi tek kelimeyle herşeyi bitiririm. Bir daha dönüşün olmaz diyor üstüne tehdit bile etti. Napacam ben dayanamıyorum artık