İyi sabretmişsin ama böyle devam edersen keçileri kaçırırsın. Kurtar kendini yazık etme ya, hiç mi kendine değer vermiyorsun. Bir çocuğun anne babasının boşanması onun ailesiz kalacağı anlamına gelmez ki. İki tarafla da güzelce görüşür, iki taraf da mutlu huzurlu olur. Onun in emin ol daha iyi olur
Bir ayrılık kararı verirsen bunu açıklarken yalnız olma lütfen, ailenle konuş yanında olsunlar, onun sevdiği kıramayacağı bir ortak arkadaşınız vs. olsun yanınız da
Git konuş seni küçücük yaşta o adama veren ailen halletsin bu durumu.
Başımı nasıl yaktıysanız öyle kurtarın beni bu beladan demeniz lazım ki onlar da taşın altına ellerini koysunlar,
biz senin yaşında kızlarımızın yiğenlerimizin arkasından eşyalarını topluyoruz,
inan kahroluyorum. kusura bakma ailenle ilgili ters konuşuyorum ama hata onların
Git konuş seni küçücük yaşta o adama veren ailen halletsin bu durumu.
Başımı nasıl yaktıysanız öyle kurtarın beni bu beladan demeniz lazım ki onlar da taşın altına ellerini koysunlar,
biz senin yaşında kızlarımızın yiğenlerimizin arkasından eşyalarını topluyoruz,
inan kahroluyorum. kusura bakma ailenle ilgili ters konuşuyorum ama hata onların
Yavrum sen bir şekilde ilk önce aileni ikna et, babalar kızlarına kıyamaz ama elin oğlu kıyıyyor baba de.
Anladığım kadarıyla onlar destek olursa sen daha kolay adım atacaksın
Hem çocuğunuz hem kendiniz için nafaka isteyerek boşanın. Mesleği gereği darp raporu almanız zor, hemen hasır altı ederler. Ayrılmayı kafanıza koyarsanız zaten ayrılırsınız. Değişti mi bilmiyorum ama eskiden 2 sene ayrı yaşamak boşanmak için yeterliydi.