bosanmali Miyim ?

Bunu söyleyen ilk siz değilsiniz çok duydum bu lafı. Çok güçlüsun Çok sabirlisin ama kalmadi tükendim ve aileme açıklamadim eğer arkamda durularsa kesinlikle kararliyim

Ben de ozellikle cocugum icin bosanirim, simdi kucuk belki anlamiyor ama ilerde nasil etkilenecek bu sahit olduklarindan bilemezsiniz, belki de o da babasini ornek alip size ilerde de karisina ayni sekilde davranicak, mahkeme oglunuzun velayetini zaten size vericek, yani oglunuzu size vermemesi gibi bir ihtimal yok, kanunla bu isler.

burada demem kimseye böyle ama bence de hemen boşanın
yani düzelcek tutulcak hiç bir tarafı yok o adamın
çocuğunuz için cesaretinizi toplayın emin olun ikiniz çok daha gzel bir aile olacaksınız

Bir ayrılık kararı verirsen bunu açıklarken yalnız olma lütfen, ailenle konuş yanında olsunlar, onun sevdiği kıramayacağı bir ortak arkadaşınız vs. olsun yanınız da

Katılıyorum. Ayrılık kararı yalnız söylenmemeli. Öfkesini kontrol edemeyen ve silah taşıyan biri sonuçta. Bir de fiziksel şiddet olduğunda şikayette bulunun diyeceğim ama o sırada ve sonrasında hep yanınızda sizi koruyacak birileri olması lazım. Ama kızlarını isteği dışında zorla evlendiren bir aile fiziksel şiddeti ne kadar önemser bilemedim. Aile olmasa da yanınızda mutlaka güveneceğiniz birileri olsun.

Git konuş seni küçücük yaşta o adama veren ailen halletsin bu durumu.
Başımı nasıl yaktıysanız öyle kurtarın beni bu beladan demeniz lazım ki onlar da taşın altına ellerini koysunlar,
biz senin yaşında kızlarımızın yiğenlerimizin arkasından eşyalarını topluyoruz,
inan kahroluyorum. kusura bakma ailenle ilgili ters konuşuyorum ama hata onların

Katılıyorum.

Doguluyuz biz benim annemde şiddet gören bi kadındı yani gurur gibi bişey ama ben babamın bitanesiyim kabullnemeyebilirler babamn hep düşündüğü nasil olur cevre ne der fasa fiso

Aileme çoğu şeyi söylerim ve söyledikleri tek kelime idare et kızım! Idare de olmuyor ne kadar idare daha

Yavrum sen bir şekilde ilk önce aileni ikna et, babalar kızlarına kıyamaz ama elin oğlu kıyıyyor baba de.
Anladığım kadarıyla onlar destek olursa sen daha kolay adım atacaksın

Yavrum sen bir şekilde ilk önce aileni ikna et, babalar kızlarına kıyamaz ama elin oğlu kıyıyyor baba de.
Anladığım kadarıyla onlar destek olursa sen daha kolay adım atacaksın

Evet arkamin sağlam olmasını istiyorum

Canım sadist kocandan kurtul. .
Böyle ömür geçer mi ..

Hem çocuğunuz hem kendiniz için nafaka isteyerek boşanın. Mesleği gereği darp raporu almanız zor, hemen hasır altı ederler. Ayrılmayı kafanıza koyarsanız zaten ayrılırsınız. Değişti mi bilmiyorum ama eskiden 2 sene ayrı yaşamak boşanmak için yeterliydi.

Kararlym inşallah kurtulacam o hayvandan

Allah yardımcın olsun.Evlilikte hoş tutulmamışssın,resmen hor görülmüşsün.
Bu evlilik değil.eşinin sana dayattığı hayatı yaşamak.şiddette cabası.
Boşanmalısın..
Hem kendi ruh sağlığın için,hem evladın için.

Kolay kolay kimseye bosan demem ama sana diyorum ha bosanmadan o kocani darp rapoeu filan alip oyle bosa ama sessiz sedasiz degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…