Oğlunuzun nesini düşünüyorsunuz?Ailem arkamda yani lise mezunuyum ama calisabilirm maddi yönden sıkıntım olmaz ama bi türlü cesaretimi toplayamiyorm niyeyse oglumu düşünüyorum bi yandan diyorum ki en azından bi taneyle her yere sigarim ama daha fazla olursa hic bitmeyeck
Allah yardımcın olsun bu evlliliği sürdürmek için tek bir nedenin var mı?
Baştan beri zaten sevmediğin bir adamla yaşıyorsun, eminim en zor kısmı budur zaten.
Şahsi fikrim kaç kurtar kendini ve çocuğunu
Cocugun icin en iyisi ayrilman. Siddet olan bir yerde o cocuk nasil buyuyecek nasil bir psikolojisi vardir kim bilir. Babasindan ayirmiyorsun onu adam ise yine istedigi zaman oglunu görür ama siddet icinde buyutmekten iyidir. Yarin bir gun cocuguna vurmayacagi ne malum? Hemen cik git o evden degmeyen bi insan icin neden kendini yipratiyorsunAilem arkamda yani lise mezunuyum ama calisabilirm maddi yönden sıkıntım olmaz ama bi türlü cesaretimi toplayamiyorm niyeyse oglumu düşünüyorum bi yandan diyorum ki en azından bi taneyle her yere sigarim ama daha fazla olursa hic bitmeyeck
Çocuğunuzu her şekilde alırsınız ancak bu kadar şiddete meğilli bir adam farklı probler çıkarabilir gibi geldi bana.
Sonuçta eşinizi siz tanıyorsunuz bizler birkaç satırdan yola çıkıyoruz, boşanmak ister mi?[/QUOTE
Evet işte o sıkıntı da var ondan da korkuyorum ülkemizde yaşanan kadın cinayetlerinin % 90 bu yüzden oluyor eşim çok sağlıklı bir insan deil ne yapar nasıl tepki verir ondan da korkuyorum