Ben dedim tapuda adın olsun; yarı yarıya hak sizin anladığınız anlamda hak değil diye.
Sonra da ben bunları bilsem de benim evimde yahut annemin evinde de aile konutu şerhi dahi yok dedim. Aranızda bir güvensizlik mi var diye sordum; siz de anlattınız.
Eşinizin tavrı çirkin; senin adın olacağına hiç ev olmasın dedi; restini görüp evet deseymişsiniz keşke.
Kaç yıllık evli olduğunuzu ve yaşlarınızı okuyamadım ama mesajına bakınca eşinizin henüz yaş olarak büyükse bile duygusal olarak ergen olduğu açık.
Ablasına güvenip paraları onun aldığı eve ödemenizde bir sakınca yok ama sizin tapuda ortaklık istemenizde var; mantığı sıkıntılı.
bunun için bu aşamada boşanmak da çözüm olmayabilir ama soğuduğunuz ve kafanızdaki acabaların büyüdüğü açık. Eşiniz gitsin inandığı güvendiği; eş dost tanıdık birisi ile biraz konuşsun; siz de varsa böyle biri sizleri tanıyan biraz konuşup dertleşin.
Biz burada klavye başında aklımıza geleni yazarız ama sizi tanıyan öznel değerlendirmeyi daha kolay yapar; zira bizlerin değerlendirmeleri kendi hayat görgümüz ile sınırlı.
Esasen eşinizin bu kadar karşı çıkmasında da bir sebep olması lazım; ailesi bak karın kendi üstüne yaptırdı kılıbıksın sen mi diyecek? Ya da prosedürü tam bilemediği için kafasını bulandırıyorlar; ama bunları öğrenmenin tek yolu sakin bir diyalog ama asla durum güncellemesi midir nedir o değil...