Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki bi süreliğine evden ayrılmak istedğimi eşime nasıl söyleyebilirimsen bosanmak istemiyorsun ama gurur yapiyosun. mantikli bi karar alma sureci lazim. biraz uzaklasip olaylara uzaktan bakma , dusunme imkanin var mi? mesela ailenin evine gitsen bi sure? ama bunu kusup gitmek olarak algilama bu sekilde de dusunmesin esin. bir de annene de anlat. erkekler kotu seyleri anlatir ailelerine. sen akil danisiyormus gibi anlatabilirsin.
heh onu bilmiyorum iste burdakj daha tecrubeli arkadaslarin yorumlari lazim.peki bi süreliğine evden ayrılmak istedğimi eşime nasıl söyleyebilirim
çok basit bi sebepten kavga ... uzayan küslük ve gelinen bu durum...bağırıdı çağırdı boşanacam dedi bende bitsin dedim ve boşanıyoruz işteKonunun icerigini silmis mi yazmadi mi hic kizlar
iyi olmuş işte ikinci sans verin düşün olmazsa kesin olur..kızlar bi kere daha denemeye karar verdik
ya annesinin bana yapmadığı pislik kalmadı hala onları savunuyr, bide fizi şiddet uyguladı ilk değildi biliyrm sonda olmayacak. hatanın yüzde80i annemde yüzde20si sende diyr hep böyleydi kadın tek oğlu die kıskandı benden her akşam gelip yemek yer çaya annesine gider e benle çocuk evde yalnızız ozamn nie evliyz ki biz?çok şey var dahada anlatmak istemyrm boşverin.. kendime ve çocuğuma üzülyrm sadce