boşanmak

sen bosanmak istemiyorsun ama gurur yapiyosun. mantikli bi karar alma sureci lazim. biraz uzaklasip olaylara uzaktan bakma , dusunme imkanin var mi? mesela ailenin evine gitsen bi sure? ama bunu kusup gitmek olarak algilama bu sekilde de dusunmesin esin. bir de annene de anlat. erkekler kotu seyleri anlatir ailelerine. sen akil danisiyormus gibi anlatabilirsin.

sen bosanmak istemiyorsun ama gurur yapiyosun. mantikli bi karar alma sureci lazim. biraz uzaklasip olaylara uzaktan bakma , dusunme imkanin var mi? mesela ailenin evine gitsen bi sure? ama bunu kusup gitmek olarak algilama bu sekilde de dusunmesin esin. bir de annene de anlat. erkekler kotu seyleri anlatir ailelerine. sen akil danisiyormus gibi anlatabilirsin.
peki bi süreliğine evden ayrılmak istedğimi eşime nasıl söyleyebilirim

boşanana kızarlar,boaşamayana kızarlar,bende anlamadım bu işten birşey,bu kk üyeleri ilginç

Haytrlısı olsun hiç üzülme bence...olmuyorsa olmuyordur bnde boşanmaya karar verdim çünkü eşim evlendik çocuk olduktan sonra çok değişti aman ailesi kızmasın yalnış anlamasın falan bana hakaretlerde bulunyor sürekli 4aylık bi bebeğim var ama malesef bende boşanacağım...

off be bu ülkemizde pat diye boşanma kararı vermelerii..
en son haberii
aslı enver ve birkan sokullu boşanmasiydi...
ikinci kez sans verilmeden boşaniyor millet...
bakın boşanmayın diycem iki kez düşün diycem yookkk....
hiç sevmem boşanma Olaylari..
hele ki çocuklari varsa daha kötü...
güven yok ki ortada:KK43:
boşanma hikayesi var.. eşimin akrabalarindan..
ortada çocuk yok diye boşaniyor...
bide varsada....
ama onlar çocuklari olmadığı için boşandilar..
adam eski karısını eve geri getirmiş boşandiktan sora.. evinde imam nikahlı olarak yaşiyor...
gelin de ben yeniden evlenmem diye rest çekiyor.. düşünmüyor yeniden nikah kıymaya...
işte beraber yaşiyorlar mecburen...
iki kez düşünceksin boşanirken..
bi daha beraber olucaksa hiçç görüşmeyin ex eşinle.. hiç görmüyceksin işde...
çok kötü:KK43:

malesef herkes yaşadığını biliyor işte. düzelmeyen bir koca seni ezen ailesi ve sürekli ailesinin yanında duran bi adam modeli... o benle aile olmak istemysa ne die götümden koştu 2sene kapımda yattı anlamıyrm. hayat işte bunuda yaşayacmışız ne diyelim...

ya annesinin bana yapmadığı pislik kalmadı hala onları savunuyr, bide fizi şiddet uyguladı ilk değildi biliyrm sonda olmayacak. hatanın yüzde80i annemde yüzde20si sende diyr hep böyleydi kadın tek oğlu die kıskandı benden her akşam gelip yemek yer çaya annesine gider e benle çocuk evde yalnızız ozamn nie evliyz ki biz?çok şey var dahada anlatmak istemyrm boşverin.. kendime ve çocuğuma üzülyrm sadce

ya annesinin bana yapmadığı pislik kalmadı hala onları savunuyr, bide fizi şiddet uyguladı ilk değildi biliyrm sonda olmayacak. hatanın yüzde80i annemde yüzde20si sende diyr hep böyleydi kadın tek oğlu die kıskandı benden her akşam gelip yemek yer çaya annesine gider e benle çocuk evde yalnızız ozamn nie evliyz ki biz?çok şey var dahada anlatmak istemyrm boşverin.. kendime ve çocuğuma üzülyrm sadce

Üzülmeyin rabbim bundan sonraki hayatınızda çocuğuunuzla size hayırlı ömür nasip eylesin inşallah siz birbirinize sısıkı bağlanırda bu süreci atlatırsınız inşallah mesleğiniz vardır ve kendi ailenizden birisi manevide olsa destek olursa gül gibi geçinip gidersiniz çocuğunuzla

Allaha şükür ailem her anlamda arkmda fakat şimdi ist. dışında memlekettelr onlar geldğnde terk edicem önceleri çok sevdiğim fakat şimdi cehenneme dönüşen adamı. mesleğm var muhasbe meznym çalışp bakarm çocuğma... ömür boyu bunların pisliklerine göz yummaktansa adım dul olur napım

X