boşanmak

Kimse inanmamis galiba yada tekrar tekrar neden bosaniyorsun diye sormak istemedikleri icin hic cevap gelmemis malesef üzgünüm

Üf ben sizi anlamadim acikacasi...

1. Konunuzda hamile oldugunuza sevindiginizi yasmissiniz. Esiniz hic bir reaksiyon göstermedigini ve bu sizi mutsuz ettigini yazmissiniz (burada daha bosanmak söz konusu degildi)
2. Konunuzda bosanmak istedignizi yazmissiniz ama tam o aralar gebe oldugunuzu ögrendiginizi yazmissiniz....Ve esinizin sevincten havada uctugunu yazmissiniz

Simdi bosanmissiniz. Hakkinizda hayirlisi ...

boşanmadık karar verdik boşanacağız eşim dün kudurmuş gibiydi sudan sebeple kavga ettik bana çok ağır küfür etti ve boşanıyoruz artık ailesi de etken

dğum tarihiniz 1979 ise, yaş 36
umarım falcıların bahsettıgı lüks hayatı ve zıpkın yaşlı delikanlıyı bulursunuz

zira 36 yaşındayken anca herhalde 50 yaslarda bırı olur , kendı yasıtlarınzı henuz zengın olma yolundalar onlar sızı kesmez

Sebepler,sonuçlar,detaylar niye yok ? Tek cümleyle dert anlatma modası da yeni çıktı :/
Neyse hakkınızda hayırlısı.

Boşanmayı çok büyüten bir memleketiz.ne kadının mutlu olmak için bir adama ihtiyacı var ne de adamın kadına...evet çocukla zor tabii ama mutsuz ve sürekli kavga eden ana baba yanında heba olmasından iyidir.
hepimiz problem yaşıyoruz.ilişkini kurtarmak için fikir almak istersen ya da ne yapacağını bilemediysen çıkmazdaysan yaz,biz de yorum yapalım...karar aldıktan sonra yazmanın anlamı yok.hayırlısı olsun.ama bana öyle geldi ki cesaretiniz yok boşanmaya,yeltenip hep vazgeçtiniz sanırım...kötü ilişki insanı dengesiz yapar.bence en kötü kararınız bile şu anki durumunuzdan iyidir.

konu eşimin birden bire değişmesi...bi kavga ettik sebep söylemek istemiyorum ama inanın çok basit.sonrasında uzayan küslük ve bunun sonucunda beni boşanmayla tehdit edip kötü konuşan bi koca..bebeği için ölüp bitiyordu ama şimdi zerre umrunda değil.bende kendine gel hamileyim bu kadar stres yaşattığın yetr dedm şu saat oldu konuşmuyoruz bitirirsen bitir dedim
kızlar yorumlarınıza çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…