- 13 Eylül 2023
- 496
- 269
değerli arkadaslarım daha oncekı konumu bilenler vardı belki
eşimin yalanlar söylemesini konustuk onu cok sevıyordum ama yalanlarını ve güven problemini aşamıyorum. Büyük yeminlerle asla yapmıcamlarla geri döndüğüm evlılıkte tekrar tekrar yalan yakaladım borcumuz boyumuzu aşmış her seyımızı satıp borçlarımızı ödedık ama sımdı de borç bı turlu kapanmıyor çünkü eşim yalan söylemeye devam edıyor. Yalanlarla gitmeyen bu evlılıgımı bıtırme kararı aldım. bi üye şey demişti bi kere yapan hep yapıyor inanma diye haklıymıs. Elımde valızim aıle evıme gerı donuyorum. (işten izin aldım 1 hafta kafamı dınleyecegım dedim ) İşin kötüsü beş kuruş paramda kalmadı her seyı o borç kapatacak dıye verdık. İnanılmaz derece gelecek kaygısı yasıyorum ne yapacagım nasıl olacak .
Sizlere sorum ;
-şu an yaşadığım ilde işim çok iyi bi yanım dıyor kı boşan ayrı eve taşın kendını geçindir çünkü aile dırdırı yaşamak ıstemıyorum dırdır yaparlar mı onu da bılmıyorum ama her seyımı alıp aıle evıne donunce gerı bu ısımı bulamayabılırım.
-ikinci seçenek aile evine dönüp her sey sıfırdan başlayıp saçma elestrılere kulağımı kapatmak.
çünkü toplulumuz gıtmeyen evlılıklerde suçu hep kadında görüyor ailemde bı sureden sonra böyle yapar mı etraf yapar mı
onlara sınırlenıp bana patlarlar mı bunlardan çok korkuyorum.
cesaretım kırılmasın ıstıyorum ama ne yapacagımı da bılemıyorum . Nereden başlamalıyım .
bu arada aılemın su an hıc bı seyden haberı yok kendımı hazır hıssetmedıgım ıcın anlatmadım .
nereden ve nasıl başlamalıyım. sudan çıkmış balık gibiyim. neyı nasıl yapmalıyım. yardımcı olur musunuz
evlilikte güven sorunu
arkadaşlar konum uzun baştan belırteyım . lütfen rica ediyorumm kalp kırmadan güzelce yapılan her yoruma açığım bunları bıle sabah mesaı saatıme erken gelıp ağlayarak yazıyorum. Psikolojik olarak yorgun ve tükenmiş haldeyim .. Eşimle ortalama üç yıllık evliyiz daha öncede uzun bı tanısıklık ve...
www.kadinlarkulubu.com
Sizlere sorum ;
-şu an yaşadığım ilde işim çok iyi bi yanım dıyor kı boşan ayrı eve taşın kendını geçindir çünkü aile dırdırı yaşamak ıstemıyorum dırdır yaparlar mı onu da bılmıyorum ama her seyımı alıp aıle evıne donunce gerı bu ısımı bulamayabılırım.
-ikinci seçenek aile evine dönüp her sey sıfırdan başlayıp saçma elestrılere kulağımı kapatmak.
çünkü toplulumuz gıtmeyen evlılıklerde suçu hep kadında görüyor ailemde bı sureden sonra böyle yapar mı etraf yapar mı
onlara sınırlenıp bana patlarlar mı bunlardan çok korkuyorum.
cesaretım kırılmasın ıstıyorum ama ne yapacagımı da bılemıyorum . Nereden başlamalıyım .
bu arada aılemın su an hıc bı seyden haberı yok kendımı hazır hıssetmedıgım ıcın anlatmadım .
nereden ve nasıl başlamalıyım. sudan çıkmış balık gibiyim. neyı nasıl yapmalıyım. yardımcı olur musunuz
Son düzenleme: