boşanmak..

kalfe

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2023
496
269
değerli arkadaslarım daha oncekı konumu bilenler vardı belki
eşimin yalanlar söylemesini konustuk onu cok sevıyordum ama yalanlarını ve güven problemini aşamıyorum. Büyük yeminlerle asla yapmıcamlarla geri döndüğüm evlılıkte tekrar tekrar yalan yakaladım borcumuz boyumuzu aşmış her seyımızı satıp borçlarımızı ödedık ama sımdı de borç bı turlu kapanmıyor çünkü eşim yalan söylemeye devam edıyor. Yalanlarla gitmeyen bu evlılıgımı bıtırme kararı aldım. bi üye şey demişti bi kere yapan hep yapıyor inanma diye haklıymıs. Elımde valızim aıle evıme gerı donuyorum. (işten izin aldım 1 hafta kafamı dınleyecegım dedim ) İşin kötüsü beş kuruş paramda kalmadı her seyı o borç kapatacak dıye verdık. İnanılmaz derece gelecek kaygısı yasıyorum ne yapacagım nasıl olacak .
Sizlere sorum ;
-şu an yaşadığım ilde işim çok iyi bi yanım dıyor kı boşan ayrı eve taşın kendını geçindir çünkü aile dırdırı yaşamak ıstemıyorum dırdır yaparlar mı onu da bılmıyorum ama her seyımı alıp aıle evıne donunce gerı bu ısımı bulamayabılırım.
-ikinci seçenek aile evine dönüp her sey sıfırdan başlayıp saçma elestrılere kulağımı kapatmak.
çünkü toplulumuz gıtmeyen evlılıklerde suçu hep kadında görüyor ailemde bı sureden sonra böyle yapar mı etraf yapar mı
onlara sınırlenıp bana patlarlar mı bunlardan çok korkuyorum.
cesaretım kırılmasın ıstıyorum ama ne yapacagımı da bılemıyorum . Nereden başlamalıyım .
bu arada aılemın su an hıc bı seyden haberı yok kendımı hazır hıssetmedıgım ıcın anlatmadım .

nereden ve nasıl başlamalıyım. sudan çıkmış balık gibiyim. neyı nasıl yapmalıyım. yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:
eşimin yalanlar söylemesini konustuk onu cok sevıyordum ama yalanlarını ve güven problemini aşamıyorum. Büyük yeminlerle asla yapmıcamlarla geri döndüğüm evlılıkte tekrar tekrar yalan yakaladım borcumuz boyumuzu aşmış her seyımızı satıp borçlarımızı ödedık ama sımdı de borç bı turlu kapanmıyor çünkü eşim yalan söylemeye devam edıyor. Yalanlarla gitmeyen bu evlılıgımı bıtırme kararı aldım. bi üye şey demişti bi kere yapan hep yapıyor inanma diye haklıymıs. Elımde valızim aıle evıme gerı donuyorum. İşin kötüsü beş kuruş paramda kalmadı her seyı o borç kapatacak dıye verdık. İnanılmaz derece gelecek kaygısı yasıyorum ne yapacagım nasıl olacak .
Sizlere sorum ;
-şu an yaşadığım ilde işim çok iyi bi yanım dıyor kı boşan ayrı eve taşın kendını geçindir çünkü aile dırdırı yaşamak ıstemıyorum dırdır yaparlar mı onu da bılmıyorum ama her seyımı alıp aıle evıne donunce gerı bu ısımı bulamayabılırım.
-ikinci seçenek aile evine dönüp her sey sıfırdan başlayıp saçma elestrılere kulağımı kapatmak.
çünkü toplulumuz gıtmeyen evlılıklerde suçu hep kadında görüyor ailemde bı sureden sonra böyle yapar mı etraf yapar mı
cesaretım kırılmasın ıstıyorum ama ne yapacagımı da bılemıyorum . Nereden başlamalıyım .
bu arada aılemın su an hıc bı seyden haberı yok kendımı hazır hıssetmedıgım ıcın anlatmadım .

nereden ve nasıl başlamalıyım. sudan çıkmış balık gibiyim. neyı nasıl yapmalıyım. yardımcı olur musunuz
Bulunduğunuz şehirde kiraya ayrı eve çıkın. Eğer maaşınız size yetecek düzeyde iyiyse, ki ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum. Bir süre orda yaşamaya bu sürece alışmaya çalışın. Eşiniz sizi rahatsız edecek biriyse uzaklaştırma da alsın. Duruma göre hazır hissettiğinizde ailenize boşanmayı anlatırsınız. Ama boşanma sonrası aileyle aynı evde yaşamak zordur gerçekten

Bence yaşadığınız ilde kalıp işinize devam edin. Zaten elinizde aile evi gibi bir seçenek var, yani kafanız o bakımdan rahat olsun. Ama ne olursa olsun o adama dönmeyin.

Ben de kalırdım. Size para lazım, istikrar lazım. Yeni ve istediğiniz şartlarda bir işi hemen bulamayabilirsiniz. Malesef maddiyat önemli hele sizin için şart. Aile dırdır etmese bile devamlı durumunuzu merak edecekler, iyi niyetle sorular soracaklar. Ben yalnız mücadele etmeyi tercih ederdim. İşiniz mesleğiniz varken her türlü ayakta kalırsınız.

eşimin yalanlar söylemesini konustuk onu cok sevıyordum ama yalanlarını ve güven problemini aşamıyorum. Büyük yeminlerle asla yapmıcamlarla geri döndüğüm evlılıkte tekrar tekrar yalan yakaladım borcumuz boyumuzu aşmış her seyımızı satıp borçlarımızı ödedık ama sımdı de borç bı turlu kapanmıyor çünkü eşim yalan söylemeye devam edıyor. Yalanlarla gitmeyen bu evlılıgımı bıtırme kararı aldım. bi üye şey demişti bi kere yapan hep yapıyor inanma diye haklıymıs. Elımde valızim aıle evıme gerı donuyorum. (işten izin aldım 1 hafta kafamı dınleyecegım dedim ) İşin kötüsü beş kuruş paramda kalmadı her seyı o borç kapatacak dıye verdık. İnanılmaz derece gelecek kaygısı yasıyorum ne yapacagım nasıl olacak .
Sizlere sorum ;

İşin iyi seni de kurtariyorsa daha iyisini bulana kadar devam et. Kocam beni rahat bırakmaz diyorsan aile evine dön ama iş bulunca dön

X