Boşanmak

Değişmez ! Dikkat edin bir daha yapmicam diyen erkek söz verip yalvaran erkek yaptıklarının on misli fazlasını yaşatıyo cocuklarinizi düsunun yere batsın öyle baba hiç tanımasalar daha iyi

Ablan niye ne yapacağını sasirmis ve üzülüyor? Barissin dayaga hakarete tehtite devam cocuguda buyuyunce babasi gibi olsun belki ozaman uzulmez mutlu olur

Kesinlikle hasta..
Ablanızı biran once bu adamdan kurtarın oldurecek kadini gormuyor musunuz?
Allah korusun bu adam hem ablaniza hem cocuga zarar verebilir cunku normal degil.

Bu ruh haliyle efendice boşanabilecek mi bu adam acaba?Dikkatli olun bence.Adam hasta.Ne zaman ne yapacağı belli olmaz.Ablanız başına birşey gelmeden ayrılabilirse şükür etsin.Üzülmeyi bırakıp, kendini nasıl koruması gerektiğine kafa yormalı.Allah yardımcısı olsun.

1 yıldır kıskançlığın dozunu arttırmış, büyük ihtimalle 1 yıldır aldatıyor ablanızı.
Ayrıca da kafadan sorunlu.
Canını kurtardığına sevinmeniz gerekirken adamın ailesinin ne yaptığının derdinde olmanız çok ilginç. Ne yapabilirler ki, kürtajla aldırsınlar mı adamı?
Sorunlunun teki işte.
Adam her şeyi kurcalayıp ikna olsa ablanız geri dönecek sanırım. Üstelik çalışan bir kadın.
Ortada yuva varmış gibi "yuvam da yuvam" diye çırpınmasının anlamı yok. Kendini düşünmüyorsa çocuğunu düşünüp boşansın.

Ben yasadim ve hala yasiyormu soylemesi kolay degil maa sanirim esi onu aldatiyor benim esimde boyle bizde 5 yildir evliyiz ve bi oglum var esim beni aldatiyor surekli ☹

Yok cocuk bizde cocukta ayrilmak gibi bisiy yapamayiz.ne biz nede ablam.cocuk bizim canimiz

Biz zaten bosanmasini istiyrz .hasta bir adamla nereye kadar su testisi su yolunda kirilir.Allah muhafaza

Bu adam(!) akıl sağlığı uzmanlarının yeni bir dal keşfetmelerini sağlayabilecek kadar ciddi hasta. Ablanız da boşanma=kurtulma denkleminin bilincinde değilse, bir dr da ona lazım.

Iki tane tanidigim var eşi böyle olan. Biri arkadaşımdı boşandı. Biri teyzem 25 yıllık evli hala aynı psikopat. Çok diyoruz ayrıl diye ama dinlemiyor. Kesinlikle hastalık başka bir açıklaması yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…