Biliyor musunuz evlenmeden önce eşimin maddoyatinin alışmadigim bir sekilde olduğunun farkındaydim ama o zamanlar azimliydi. Ailem zorlanirsin dedi, ama ben hayat müşterek bir kadın değil erkeğe kimseye dayanmamali dedim. Kendim çalıştım, didindim. Buraya onun ülkesine geldim, burada kendime iş imkanları oluşturdum, onun istemediği işte çalışmadım, kabul ettiği iste ise çok gelirimiz yok ama olsun kariyerime katkısı var diye onun da desteğiyle çalıştım severek.
Ama sonuç olarak ihtiyaçlar bir şekilde birikiyor. Evet şimdilik idare ediyorum, ama ileride ne olacak? Hayat müşterek diye çıktığım yolda onu bazı zamanlar yanımda göremedim. En basitinden aileme ziyarete gittiğimde biletlerimi hep ben aldım. Tamam sorun değil, alayım. Ama ailemin fark ettiği ihtiyaçlarımı onun fark etmemesi ailemin almayı teklif etmesi ve benim utanmalarim ne olacak?
Karışık yazıyorum, kusura bakmayın. Çok doluyum, zihnim şu an da olumlu ve olumsuz her şeyi karıştırmış bir durumda. Ama zannettiğiniz gibi biri değilim, aksine maddi olarak.daha çok fedakarlık yapan taraf benim.