bosanmak uzereyim

Çok zor durum canım, Allah yardımcın olsun, inşallah herşey hayırlı çözülür. Maddi sorun olmasa bile, o çocukların akşama kadar evde yanlız durmaları yanlış bence, bana sorarsan canım, kendini güvene alana kadar mecbur annene bağlı kalacaksın, çocukların için.
Evet canim bi yandan aksama kadar kalamazlar diyorum ama bi yandan burda annemin yaninda aksama kadar kaldiklarinda kendilerini siginti gibi hissediyorlar.gercekten cok zor

Kesinlikle nafakasız ayrılma,herşeyın bedeli var.Biz bu cocukları kendımız yapmıyoruz kı, tek basına buyuturken o baba olacak herıflerden de destek almayalım..Olmaz oyle sey..Sen nafaka almaya calıs,cocuklar da buyuk onların masrafları senın maasına yetmez kı ayrı eve cıksan :KK43::KK43: Annenın, sözunu dınleyecegı bı yakının var mı?Sana destek olup,annenı ıkna edebılecek bırı olursa rahat olur ıkna olunca kolayca bosanır kurtulursun cnm..Allah yardımcın olsun.

Evet canim bi yandan aksama kadar kalamazlar diyorum ama bi yandan burda annemin yaninda aksama kadar kaldiklarinda kendilerini siginti gibi hissediyorlar.gercekten cok zor
Tabiki canım haklısın çocuklarda haklı ama onların tam ergenlik çağı, evde tek başına olduklarında hiç çekinmeden kontrolsüz istediklerini yaparlar, anlatabiliyormuyum, sonra öyle bir yola girerlerki çoook pişman olursun, o yüzden diyorum, hani şartlar kötü de olsa yinede bir büyük olur başlarında eve nezaman ve kiminle girip çıktıklarını bilirsin en azından. Hani derlerya ;YAĞMURDAN KAÇARKEN DOLUYA YAKALANMA.
Allah kolaylık versin canım

Tabiki canım haklısın çocuklarda haklı ama onların tam ergenlik çağı, evde tek başına olduklarında hiç çekinmeden kontrolsüz istediklerini yaparlar, anlatabiliyormuyum, sonra öyle bir yola girerlerki çoook pişman olursun, o yüzden diyorum, hani şartlar kötü de olsa yinede bir büyük olur başlarında eve nezaman ve kiminle girip çıktıklarını bilirsin en azından. Hani derlerya ;YAĞMURDAN KAÇARKEN DOLUYA YAKALANMA.
Allah kolaylık versin canım
Evet canim haklisin Allah in yardimiyla bunlari da atlaticam.Ama olaylara kotu tarafindan bakarsam herhalde kafayi yemistim simdiye dek.Hic cekinmedennher istediklerini yyapabilecek cocuklar degiller Allah ima sukurler olsun onlar da kotu olaaydi napardim bilemiyorum.Valla zaman herseyin ilaci kaderde yazilani yasiyoruz

Kesinlikle nafakasız ayrılma,herşeyın bedeli var.Biz bu cocukları kendımız yapmıyoruz kı, tek basına buyuturken o baba olacak herıflerden de destek almayalım..Olmaz oyle sey..Sen nafaka almaya calıs,cocuklar da buyuk onların masrafları senın maasına yetmez kı ayrı eve cıksan :KK43::KK43: Annenın, sözunu dınleyecegı bı yakının var mı?Sana destek olup,annenı ıkna edebılecek bırı olursa rahat olur ıkna olunca kolayca bosanır kurtulursun cnm..Allah yardımcın olsun.
Aslinda annem zorlamiyo bosanma diye sadece kiziyor.Bazen cok iyi davraniyor bazen onu merak edip aradigimda ne var diye bagiriyor anlayamadim gitti.Sagol canim Allah hepimizin yardimcisi olsun

Evet canim haklisin Allah in yardimiyla bunlari da atlaticam.Ama olaylara kotu tarafindan bakarsam herhalde kafayi yemistim simdiye dek.Hic cekinmedennher istediklerini yyapabilecek cocuklar degiller Allah ima sukurler olsun onlar da kotu olaaydi napardim bilemiyorum.Valla zaman herseyin ilaci kaderde yazilani yasiyoruz
Amin canım , Allah ın izniyle herşey Güzel olacak.
Lütfen yanlış anlama ben çocuklarına negatif hiçbirşey söylemek istemedim, böyle bir his verdiysem, senden çok çok özür dilerim, canım.

Amin canım , Allah ın izniyle herşey Güzel olacak.
Lütfen yanlış anlama ben çocuklarına negatif hiçbirşey söylemek istemedim, böyle bir his verdiysem, senden çok çok özür dilerim, canım.
Estagfurullah.Haklisin sende görüyoruz serseri kizlari erkekleri bizimde icimize kurt dusuyor haliyle

ayrı eve cık ne annene ver nede muhtaç ol. butcenegore ev bulduktan sonra...

Ozel sorunlar oldugu icin burda yazamiycagim.evet annem o yuzden oyle ddiyor ama benide anlamasi gereken ilk kisi o olmaliydi.daha buyuk bi eve tasinalim diyorum tamam diyor ev arastiriyoruz buldugumuzda ise aceleniz ne diyip bagiriyor.oglum saygisiz ve onlari uzuyor bende bu nedenden dolayi evde hic rahat degilim isten 9 da geliyorum ve annem kizmasin diye sacimi bile acmiyorum acik gordugu zaman igremc saclarin var basourtunu tak diyor bende cok zor gunler geciriyorum ama anlamiyor.kizima surekli ben siz yokken para biriktiriyordum siz gelince bi kurus birikmiyor diye sitemlerini yagdiriyor.Cok bunaldim
Valla bole babadan ayri cocuklarda mutlu degiller bide ustune ustuk anneniz dirdir yaiyo sizde haklisiniz insan evlenince ailesi biraz el kizi gbi gorup vakmasi agir geliyo galiba onunda kendince bi vildigi dusuncesi vardir tabi ama esinizle dayak siddet gbi konular ypksa aranizda donun idare edin biraz daha cocuklar buyuyunce beraber gogus gerersiniz butun durumlara aciktan ortaokula basvurun egotim durumuzu yukseltin belki daha iyi bi maasa kurtulursunz bu sikintilardanda elimden gelen bu sindi fikir olarak:KK43:

yahu annende az değilmiş... maaşını annesi alıyomuş birde ke
Merhabalar.ben 32 yasimdayim 14 yasinda bi kizim 12 yasinda bi oglum var.Esimle anlasamiyorduk be 7 ay once evden ayrildim annemin yanina yerlestim cocuklarimla.ilk okul mezunu oldugumdan meslegimde yok bende magazada asgari ucretle calismaya basladim.ilk basta annem istemedi babam uvey ama oz babamdan daha iyidir allah razi llsun.Iste su son zamanlarda annem bizi tekrar istememeye basladi.Surekli laf soyluyor bide annem ve eski diyebilcegim esimin evleri arka arkaya.Hala esime boşanma davasi acmadim annem kizsigi icin.asgari ucretle calisiyorum ne yapmaliyim bilemiyorum.Ayri eve ciksam gecinebilir miyim lutfen yardim edin

yahu annende az değilmiş... maaşını annen alıyor 300 tl sana kalıyor birde kendi evladına bu zor durumda köstek oluyor. yuh diyorum. nafaka al ayrı eve çık çocukların bebek değil evde tek kalabilirler sen çalışırken. yaşadığın yerin muhtarıyla görüş durumunun kötü olduğunu anlat yardım vs her yolu denemelisin.

yahu annende az değilmiş... maaşını annen alıyor 300 tl sana kalıyor birde kendi evladına bu zor durumda köstek oluyor. yuh diyorum. nafaka al ayrı eve çık çocukların bebek değil evde tek kalabilirler sen çalışırken. yaşadığın yerin muhtarıyla görüş durumunun kötü olduğunu anlat yardım vs her yolu denemelisin.
Ya canim anneme de bazen hak veriyorum eve 1 kilo elma aliyorken 2 kilo aliyor maasimi ona veriyorum ama yarisini versem laf yapiyor.Bende oyle yapicam herhalde.Davayi bi aciyim sonuclansin o zaman ayri bi ev tutucam 1300 alsam 500 kiraya gitse herhalde gecinirim

Sizce 1500. Tl maas 650 kira ile gecinebilir miyim

X