-
- Konu Sahibi tazegelin5
Avukata vericehim 5 bn tl.ile çocuğa yatak odasi alirim
Peki avukatlar nasıl geçinir bu konuda bir fikriniz var mı?
Hamilesiniz diye yukarıda kısa yazdım ama ihtiyacı olmayanların başvurusu nedeni ile adli yardım sistemi tıkanmak üzere. Gerçek ihtiyacı olanlara ulaşılamıyor.
Bir de cidden soruyorum siz gitmezseniz o gitmezse hiç kimse para vermezse avukatlar ne yer ne içer?
Sonra da gittik adli yardım avukatı ilgelenmedi; yok avukata iş götürdük hep para istiyorlar vs deniyor.
Kimse iş vermezse avukat da her işten yüksek para istemek zorunda kalıyor ki bürosunun kirasını ödesin; geçinsin vs.
Ben calosmo
ben çalışmıyorum ama annem.destekçim oda 1.300 le.calisiyor bu durumda ne olur
18 ekimde dogucak sanırım bebeğin bende 18 ekim dogumluyum terazi burcu gelicek allah uzun ömür versin konuna gelince yeni doğan bebeği vermezler babaya hiçbir zaman emdirmen gerek zaten üzülmeEsimden artik bosanmak istiyorum 2 ay once barodan avukat talebinde bulundum kabul edildi ondan sonra bir sure.olacak sandim bosanmaktan vaz gectim sabir etmeye calistim olmadi red dilekçesi verdim avukati iptal ettim , bu durumda bana.birdaha avukat verirlermi ?
Davayi avukatim olmadan acsam ne olur dava suregelirken bana avukat verirlermi vede aramizda.siddetli gecimsizlik var onun küfürleri vs , en son karşılıklı itiştik hamileyim su anda onda hasar var elime geldikçe vurdum.bende hasar yok sadece iteledi beni , darp raporu alip bebegimi benden alabilirmi doğmasına henuz 4 ay var ??? Ayrica annem bana ev yaptırdı o evde hemen annemin üstünde kaliyorum.annemin.durumu iyi gecicimi.o sagliyor yeddigim.önümde yemedigim.arkamda .
Hamile.olmadan once gecmise yönelik ifadelerim sikayetlerim darp.raporlarim bulunuyor bunlari gidip karakoldan alabilirmiyim elimde.degiller
Ayrica.giderken çocuğumu senden alicam senin.gibi.birine.cocuk.birakilmaz dedi alabilirmi.? Cok.korkuyorum
Avukata vericehim 5 bn tl.ile çocuğa yatak odasi alirim[/B][/COLOR][/SIZE]
Esimden artik bosanmak istiyorum 2 ay once barodan avukat talebinde bulundum kabul edildi ondan sonra bir sure.olacak sandim bosanmaktan vaz gectim sabir etmeye calistim olmadi red dilekçesi verdim avukati iptal ettim , bu durumda bana.birdaha avukat verirlermi ?
Davayi avukatim olmadan acsam ne olur dava suregelirken bana avukat verirlermi vede aramizda.siddetli gecimsizlik var onun küfürleri vs , en son karşılıklı itiştik hamileyim su anda onda hasar var elime geldikçe vurdum.bende hasar yok sadece iteledi beni , darp raporu alip bebegimi benden alabilirmi doğmasına henuz 4 ay var ??? Ayrica annem bana ev yaptırdı o evde hemen annemin üstünde kaliyorum.annemin.durumu iyi gecicimi.o sagliyor yeddigim.önümde yemedigim.arkamda .
Hamile.olmadan once gecmise yönelik ifadelerim sikayetlerim darp.raporlarim bulunuyor bunlari gidip karakoldan alabilirmiyim elimde.degiller
Ayrica.giderken çocuğumu senden alicam senin.gibi.birine.cocuk.birakilmaz dedi alabilirmi.? Cok.korkuyorum
Baro yeniden avukat atar
Darp raporlarını da, karakol kayıtlarını da alabilirsin ancak bir işe yaramazlar, olaylar olduktan sonra affettiğin için onların artık bir hükmü yok, yeniden davacı olamazsın
Neresi.ayip anlamadomkız sen ne şark kurnazısın, burdan akıl almaya ihtiyacın yok senın aklın sana fazla fazla yeter.
ama yaptıgın da ayıp yani.
Konuyu kapatirmisinizkonunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bilginize
Cok teşekkür ederim bana dua eden yardimci olaan herkeze , beni endiselendiren barodan tekrar avukat verilmemesi idi , ayrıca talepte bulunmak.icin bir cok evrak toplamistim onlari gerise istemedim.hala.baroda duruyorlarmidir , onlari kullanirlarmi yoksa tekrarmi.toplamak.gereklidirBaro sonsuz kez avukat atayabilir, daha önce reddetmenize rağmen. Darp raporunu raporu aldığınız hastaneden alabilirsiniz tekrar. Yalnız uğradığınız şiddetten sonra affettiğiniz için tekrar aynı sebeple boşanma davası açamazsınız
Avukat talebim.icin bir cok evrak.istemişlerdi benden , barodan bu evraklari geri istemedim , yeni.avukat talebimde onlari kullanirlarmi yoksa yenilerinimi.isterlerBaro yeniden avukat atar
Darp raporlarını da, karakol kayıtlarını da alabilirsin ancak bir işe yaramazlar, olaylar olduktan sonra affettiğin için onların artık bir hükmü yok, yeniden davacı olamazsın
Cok tesekkurler ne gibi belgeler isterler , birde davayi acmak icin kac para lazim.annemden ne.kadar para.istemem gerek.yani1. Ayni durumu yasadim aukat bibdaha vemezler dedi vaz gectigim icin,
2. Kendin acarsin savunma cumlelerine guveniyorsan ve o belgeleri toplayabilirsen
3.su aranizdaki soruna bakmadan hakim cocugun selametine ve anne yanjnda kalmasina hukum veriri, eger psikolojik bi tedavi gecmisn yoksa ki var dahi olsa arastia heyeti verir hakim suee sonunda normallik raporuna gore yine cocuk sende kalir
4.su senin gecim durumn bu durumda nkrmal cocuk her turlu sende