boşanmak üzereyim hamileyim ?

Avukata vericehim 5 bn tl.ile çocuğa yatak odasi alirim

Bir de siz bu düşünce ile avukata gittiğiniz için adli yardımdan dosya alan avukat da size olumlu yaklaşmıyor. Bir geliyorlar son model telefon var elinde; 300,00-TL harç deyince de olmaz paramız yok diyorlar. Ya da işte sizin gibi o parayı başka yere harcamayı hak; avukata vermeyi ise fuzuli masraf kabul ediyorlar.

ben de benzer durumdayım, çocuğum yok. sanıyorum avukatı barodan yine talep edebilirsiniz. dava dilekçesini tek başınıza yazmayın. mahkemeye yeni iddialar sunmak zor olabilir tüm iddialarınızı ve olabileckleri dilekçede belirtmeniz gerekiyor çünkü. bir de davayı karşı tarafın açması leyhinize bir durum. biraz bekleyip onun açmasını sağlayabilirsiniz. be bu kadar detaylı bilmiyordum bu boşanma süreçlerini ama yaşarken öğrendim. dün de avukatıma sordum. umarım eşinizin de darp raporu yoktur. mahkeme çok yüksek ihtimalle çocuğunuzu size verecek. hamilelik ile ilgili durumları dava sürecinizde leyhinize kullanbilirsiniz. dava açılmadan önce babanın hastane, doğum ve diğer ihtiyaçlarla ilgilenmediğini tespit ettirin, bu konuda delilleriniz olsun. çünkü mahkeme dava açılana kadar olan olayları dikkate alıyormuş, sonrasını değil.

madem durumun bu kadar iyi neden barodan avukat istiyorsun? bu bir tane boşanma avukatı ver parasını boşasın seni. Herşeye para var avukata gelince para yok. oh ne ala. Avukata 2 kuruş para vermeyeceğim diye çabalarken elinizdekilerden de olmayın.

Bu konuda haklısınız fiyatlar bayağı yüksek ceza avukatı olmak vardı.

Daha önceden darp raporlarım var diyorsunuz en başından beri dövüyordu yani

bu durumda neden çocuk?

Baro sonsuz kez avukat atayabilir, daha önce reddetmenize rağmen. Darp raporunu raporu aldığınız hastaneden alabilirsiniz tekrar. Yalnız uğradığınız şiddetten sonra affettiğiniz için tekrar aynı sebeple boşanma davası açamazsınız

18 ekimde dogucak sanırım bebeğin bende 18 ekim dogumluyum terazi burcu gelicek allah uzun ömür versin konuna gelince yeni doğan bebeği vermezler babaya hiçbir zaman emdirmen gerek zaten üzülme

Şimdi avukat için neden bu kadar üstüne gidiliyor anlamadım.
Şimdi mesleklerin aldığı maaşı, kazandığı parayı konuşacak olursak konu başka yere gider..
Barodan yararlanma hakkı verilmişse kendi bileceği iş... yokk ben illa para verip boşanacağım mı desin..
Hem bayanın kendi kazancı yok ki annesi yardım ediyormuş.
O zaman bu ücretsiz avukat verilecekse araştırılsın acaba anadan babadan harclık yardım alıyor mu diye...
Bunu da çıkarırlar yakında... aman millet hiç birşeyden faydalanmasın sıkın boğun

Baro yeniden avukat atar
Darp raporlarını da, karakol kayıtlarını da alabilirsin ancak bir işe yaramazlar, olaylar olduktan sonra affettiğin için onların artık bir hükmü yok, yeniden davacı olamazsın

1. Ayni durumu yasadim aukat bibdaha vemezler dedi vaz gectigim icin,

2. Kendin acarsin savunma cumlelerine guveniyorsan ve o belgeleri toplayabilirsen

3.su aranizdaki soruna bakmadan hakim cocugun selametine ve anne yanjnda kalmasina hukum veriri, eger psikolojik bi tedavi gecmisn yoksa ki var dahi olsa arastia heyeti verir hakim suee sonunda normallik raporuna gore yine cocuk sende kalir

4.su senin gecim durumn bu durumda nkrmal cocuk her turlu sende

Baro yeniden avukat atar
Darp raporlarını da, karakol kayıtlarını da alabilirsin ancak bir işe yaramazlar, olaylar olduktan sonra affettiğin için onların artık bir hükmü yok, yeniden davacı olamazsın

Arkadas son raporlar icin hakli lakin bublari sadece konunu son bosanma maruzatini desteklemek icin kullanabilirsin yine de

Cok teşekkür ederim bana dua eden yardimci olaan herkeze , beni endiselendiren barodan tekrar avukat verilmemesi idi , ayrıca talepte bulunmak.icin bir cok evrak toplamistim onlari gerise istemedim.hala.baroda duruyorlarmidir , onlari kullanirlarmi yoksa tekrarmi.toplamak.gereklidir

Baro yeniden avukat atar
Avukat talebim.icin bir cok evrak.istemişlerdi benden , barodan bu evraklari geri istemedim , yeni.avukat talebimde onlari kullanirlarmi yoksa yenilerinimi.isterler

Cok tesekkurler ne gibi belgeler isterler , birde davayi acmak icin kac para lazim.annemden ne.kadar para.istemem gerek.yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…