boşanmak neden bu kadar zor?

mezzanotte

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
52
12
18
35
Merhaba
Nasil başlayacagimida bilemiyorum.
Sinirden içim titriyor.
Benim problemin eşimle.
Çok bencil.4yıllık evliyim artık ondan çok sogudum. Her kavgamizda beni susturmaya çalışır gerekirse itip kakar. Bir çok sorunlar yaşadık bana ve aileme çok saygısızlıklar yaptı. Ama kendi ailesine laf ettirmez hemen parlar bana. 4 ay önce boşanmak istediğimi söyledim ve evden ayrildim. Her gün geldi eve don degisicem vesaire. 2 yasinda bi oğlum var döndüm eve ama ayni şeyler devam etti. Su an annemdeyim. Annem burun ameliyati oldu. 5 gündür buradayım. Hergünü bana zehir etti eve gel diye.güzelce izah ediyorum. Kendisi de geçmiş olsun demeye bile gelmedi. Bana diyor ki senin burada evin var. Diyorum biraz ayaklansin geleceğim. Sen de bi uğra. Benim burada evim var diyor ne işim var orada gibi saçma saçma cümleler kuruyor. Sürekli beni yönetmeye çalışıyor. Bi ortamda konuşurken bile kaş gözle susturuyor. Yaptığım sıradan şeyler bile ona batıyor. Otobüste vs konuşmama bile izin vermiyor. En sonunda beni sindirdi. Dışarı tek çıkmaya bile cesaret edememeye başladım. Kendime güvenimi bitirdi.ben onu tanidığımda kendine güveni hiç yoktu.şimdi beni ayaginin altinda eze eze egosunu yükseltti ve kendimi işe yaramaz hissettirmeye basladı.
Onu istemiyorum. Hergün kafamda boşanmayı düşünüyorum.keşke geri donmeseydim cesaretini toplayıp cikmiatim o kapidan.ailem her zaman arkamda. Ama niye yapamiyorum bilmiyorum.

çok şanslısınız aileniz arkanızda.Birçok bayan ayrılmak istesede ailesi arkasında olmadığı için ayrılamıyor malesef.

Bence hiç düşünmeden o kapıdan koşarak çıkın.

ilişki bagırır aslında ben gidiyorum diye..kimse duymaz..erkek zaten sallamaz coğu zaman.kadın biriktirir birirktirir ve o sesi duyar.çabalar bitmesin diye.uğrasır,eşini dürter bak bitiyo diye..tık yok..
akıl git der,kalp bekle biraz daha der.
ertelerde erteler..
sonra kalp ve akıl anlaşır.
biz bu ilişkiyi bitirdik,kaldır totonu der.
nası yapcam,kime ne anlatcam,dedikodularla nasıl basa cıkacagım diye düşünür ya kalırsın,
yada totoyu kaldırır arkana bakmadan çıkarsın.

allah yardımcın olsun.

valla canım seneler geçiyor.bende boşandım böyle çok huzurluyum. senin evlilikten beklentin mutluluk ve huzur değilmi enerjini düşüren bir adama ne diye katlanıyorsun,üstelik onun senden çıkarı bittiği anda kendisi acımadan seni kapının önüne koyar erkekler böyle

size değer vermeyen bu adamla daha fazla devam etmeyin.. evet çok zor bir süreç sizi bekliyor ama ailenizin desteği ve çocuğunuzun varlığıyla çok kolay aşabilirsiniz.. açın davayı, bir işe girin, çocuğunuza da anneniz bakar, sizin ego tavan yaparken onun ego yerle bir olur

azıcık cesaret :)

Sizin boşanmaya niyetiniz var ama eşinizin yok
durumdan memnun demek ki
ayrılmak istemiyorsa işiniz çok zor

Boşanmadan önce bi egosunu ezin eline verin .Herşeyini eleştirin .Sen bilmezsin deyin.Şapşallaştırın.Ama sinirlendirmeden yavaş yavaş inadına olduğunu anlamasın.Belki düzelir.

Çevre baskısı iste... biraz düzeltmek için emek ver.. kendine güvenmeyen erkek modeli böyle iste .. hem varlığımızı kabul etmezler hemde bizsiz yapamazlar... çocuğun için biraz dayan biraz büyüsün....ve ıslah etsir die dua et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…