- 26 Haziran 2015
- 50
- 18
- 42
-
- Konu Sahibi istanbul1981
yani bu da bi insan hayatı için önemli benceİşte insan bilemiyor. Zaten hep boşonmayı istedim olmuyor diye. O ara hamile kaldım. Sonra başa döndüm gene. hiçbişey normal olmuyor. Tedaviyi bıraktı zaten
bence haklısınızKeşke çocuk olmadan boşansaydım diyorum. Eminim 40 küsürlü yaşlara gelincede coçuk küçükken boşansaydım diyeceğim...
çocuğunuz çok küçük.Eşimle aramız iyice kötüleşti. Tenim kesinlikle istemiyor onu. Boşanma konusu açıldı.
Bana benim hassaiyetim kızımız dedi. Ne ev ne araba ne istiyosan al ama kızımı vermem dedi bana.
kafam çok karışık. kızıma kıyamıyorum. eşime acıyorum. kendime üzülüyorum.
kızımsız yaşayamam gibi geliyor.
Keşke uyusam ve birdaha uyanmasam.
anladım ama idrak edip kimseye anlatamadım. anlattığımdada kimse sahip çıkmadı. artık olgunlaştım ama elim kolum bağlı ve cesaretim yok. hatta ilk gün sonraki depresyonumu hiç unutmuyorum. ben ne yaptım demiştim. sonra bir sürü şey ....Esinize tedavi mi yoksa bosanma mi diye secenek sunup cevap olarak bosanma derse tabii ki bosanmalisiniz. Ayrica ben olsam evlenirken beni kandiran birine zaten isinamazdim sanirim.
Ben bir seyi merak ettim ilk gordugunuzde anlamadiniz mi? Keske o zaman kabul etmeseydiniz.
eşinizdeki de ne cesaret.anladım ama idrak edip kimseye anlatamadım. anlattığımdada kimse sahip çıkmadı. artık olgunlaştım ama elim kolum bağlı ve cesaretim yok. hatta ilk gün sonraki depresyonumu hiç unutmuyorum. ben ne yaptım demiştim. sonra bir sürü şey ....
neden tadaviyi reddediyor eşiniz?anladım ama idrak edip kimseye anlatamadım. anlattığımdada kimse sahip çıkmadı. artık olgunlaştım ama elim kolum bağlı ve cesaretim yok. hatta ilk gün sonraki depresyonumu hiç unutmuyorum. ben ne yaptım demiştim. sonra bir sürü şey ....
Öfff anlatamazsın zaten canım, eğer bir kadın olarak bir erkeğe cinsellik veremesen, evimi temizliyor, yemeğimi yapıyor şükredeyim der mi hiç ya? Şu aklımızı bir kullasak ah!Aynen, cinsellik sadece erkek içindir, erkek isterse olur, istemezse ot gibi yaşasın gitsin, bir sakınca yoktur. Hem huyu da iyiymiş, başka vasıflara gerek yok, hadi geçmiş olsun.
Helede ickisi kumari yoksa oh oh sükretsin konu sahibi
odaları dahi ayırdık şimdi. ona baktıkça ben bununla nasıl evlenmişim diyorum. hiç içim almıyor. bırat yatmayı. ona dokunmak bile istemiyorum.
kocaman bir boşluk,,,,Bakalım bu işin sonu ne olacak...
Kusura bakmayin ama hayatimda bu kadar sacma bir yorum görmedim!Peki bosandiniz diyelim. Ben bu konuda şunu çok merak ettim; esinizden ayrılır ayrılmaz bir çocukla ve 33 yasinda bir kadın olarak çok hızlı bir şekilde birini bulup hemen cinsellik yasamayimi planliyorsunuz. Yok eğer böyle bi niyetim yok yıllar ne gösterir diyorsanizda dunya iyisi esinizden niye ayrılıyor ve çocuğunuzu ayiriyorsunuz.ayrilinca hemen birini bulup cinsellik yasamayacaksaniz,Evde de yasamayiverin Bişeycik olmaz.yani konu cinsellikse boşaninca amaç ne onu bilelim. Yok hayatıma kimse girmicek dersiniz ozaman ne degisicek cocugunuzun psikolojisinden başka.
odaları dahi ayırdık şimdi. ona baktıkça ben bununla nasıl evlenmişim diyorum. hiç içim almıyor. bırat yatmayı. ona dokunmak bile istemiyorum.
kocaman bir boşluk,,,,Bakalım bu işin sonu ne olacak...
Canim konu sahibi cinselliğe odaklanmış bende o yüzden yazdım bu yorumuKusura bakmayin ama hayatimda bu kadar sacma bir yorum görmedim!
Ne demek "bosanmakla amaciniz cinsellik yasamakmi?" Siz konu sahibini ne sandiniz pardon?
Oh sûkûrler olsun bosandim diyip deli divane gibi sevisecek hali yok bu kadinin..!? Istedigi aslinda cinsellik degil, normal bir hayat!
Bosanirsa hic degilse böyle bir beklentisi olmayacak, ve ruh hali daha saglikli olacak.
Evli olupta yanlizliga mahkum edilmek baska, bosanip yanliz olmak bambaska.
Hem nasip kismet isi evlenmek plan program yapmakla olmaz..