Boşanmak istiyorum...

Eşimle aramız iyice kötüleşti. Tenim kesinlikle istemiyor onu. Boşanma konusu açıldı.
Bana benim hassaiyetim kızımız dedi. Ne ev ne araba ne istiyosan al ama kızımı vermem dedi bana.
kafam çok karışık. kızıma kıyamıyorum. eşime acıyorum. kendime üzülüyorum.
kızımsız yaşayamam gibi geliyor.

Keşke uyusam ve birdaha uyanmasam.

Eşinin cocugunu olamıyacağı için kızından ayrılması mümkün deği bir anne içinde öyle ama senin ilerde Allahın izni ile inşallah çoçukların yine olabilr hem babası ile durması daha ıyı üvey baba ile büyültmektense öz babasının yanında kalmalı eğer evlenmeyı tekrar düşünmezse lütfen oturun mantıklı karar verin
Allah hakkinizda en hayırlısını versin amin

Eşinin büyük ihtimalle çocuk içinde evlilik içinde son şansı sizsiniz bence. Eşinize aynı şeyi söyleyin evi arabayı değil kızımı bırakmam deyin. Böyle bir boşanma gerekçesiyle hemen boşanırsınız. Kızınızda çok küçük sizde kalır.

İşte insan bilemiyor. Zaten hep boşonmayı istedim olmuyor diye. O ara hamile kaldım. Sonra başa döndüm gene. hiçbişey normal olmuyor. Tedaviyi bıraktı zaten
yani bu da bi insan hayatı için önemli bence
onu boşadığınızda yeniden evleneceksiniz o zaman.
cinselliği yaşayabilmek için değil mi.

tedaviye başlatmaya ikna edemiyor musunuz.

çocuğunuz çok küçük.
onu bırakmanız çok yanlış olur.
kızınıza yazık .
lütfen ona bunu yapmayın. ana kuzusu daha.
sizi asla affetmeyecektir.

Esinize tedavi mi yoksa bosanma mi diye secenek sunup cevap olarak bosanma derse tabii ki bosanmalisiniz. Ayrica ben olsam evlenirken beni kandiran birine zaten isinamazdim sanirim.

Ben bir seyi merak ettim ilk gordugunuzde anlamadiniz mi? Keske o zaman kabul etmeseydiniz.

anladım ama idrak edip kimseye anlatamadım. anlattığımdada kimse sahip çıkmadı. artık olgunlaştım ama elim kolum bağlı ve cesaretim yok. hatta ilk gün sonraki depresyonumu hiç unutmuyorum. ben ne yaptım demiştim. sonra bir sürü şey ....

eşinizdeki de ne cesaret.
madem böyle bi problemi var.
niye evlenmiş.
gerdek vs . bunlardan çekinmemiş mi . seni mutsuz etmekten korkmamış mı.

neden tadaviyi reddediyor eşiniz?

odaları dahi ayırdık şimdi. ona baktıkça ben bununla nasıl evlenmişim diyorum. hiç içim almıyor. bırat yatmayı. ona dokunmak bile istemiyorum.
kocaman bir boşluk,,,,Bakalım bu işin sonu ne olacak...

Varya esinize çok sinirlendim evlenmeden bunu size soylemeliydi çünkü resmen sizi mecbur bırakmış kendine hastalıktır çok çok geçmiş olsun çok büyük bir problem ona bişey demiyorum ama kesinlikle soylemeliydi evlenmeden böyle bir durumum var ona göre karar ver diye.

ya lutfen konuyu açın hasta derken ereksıyonmu olamıor

Aynen, cinsellik sadece erkek içindir, erkek isterse olur, istemezse ot gibi yaşasın gitsin, bir sakınca yoktur. Hem huyu da iyiymiş, başka vasıflara gerek yok, hadi geçmiş olsun.

Helede ickisi kumari yoksa oh oh sükretsin konu sahibi

Öfff anlatamazsın zaten canım, eğer bir kadın olarak bir erkeğe cinsellik veremesen, evimi temizliyor, yemeğimi yapıyor şükredeyim der mi hiç ya? Şu aklımızı bir kullasak ah!

odaları dahi ayırdık şimdi. ona baktıkça ben bununla nasıl evlenmişim diyorum. hiç içim almıyor. bırat yatmayı. ona dokunmak bile istemiyorum.

Hiç korkma aç davanı yoluna bak
Hayat çok kısa
Varlığı yokluğu belli değil ki zaten adamın eksikliğini çekesin
Böyle yaşanmaz ki

Kusura bakmayin ama hayatimda bu kadar sacma bir yorum görmedim!

Ne demek "bosanmakla amaciniz cinsellik yasamakmi?" Siz konu sahibini ne sandiniz pardon?
Oh sûkûrler olsun bosandim diyip deli divane gibi sevisecek hali yok bu kadinin..!? Istedigi aslinda cinsellik degil, normal bir hayat!
Bosanirsa hic degilse böyle bir beklentisi olmayacak, ve ruh hali daha saglikli olacak.

Evli olupta yanlizliga mahkum edilmek baska, bosanip yanliz olmak bambaska.

Hem nasip kismet isi evlenmek plan program yapmakla olmaz..

10 senedir nasil dayandiniz, hic mi istemediniz sizi surekli isteyen bir esinizin olmasini yada siz istediginiz icin birseylerin olmasini. Cinsellik hayatin normal akisina dahil olan birseydir. Eger kisi aseksuelse bu olaganustu bir durumdur ve esin de buna mahkum edilmesi kesinlikle yanlis birseydir. Esiniz aseksuel diye sizin duygulariniz kayboluyor mu? Hayir... Kimsenin kaybolmaz.

Kendinize sormaniz gereken sey su, nereye kadar? Menopoza girmeyi bekliyorsaniz uzgunum, insanlar menopozdan sonra bile istekli olabiliyorlar.

Bunu sadakatsizlik olarak algilamayin, eminim etrafinizda hos erkekler gordugunuzde bir heyecan duyuyorsunuzdur, icinizden keskeler acabalar geciyordur. Gecmemesi anormal zaten. Normal olmayan sey esiniz ve sizin kendinizi bu hayata mahkum etmeniz.

Canim konu sahibi cinselliğe odaklanmış bende o yüzden yazdım bu yorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…