Boşanmak istiyorum...

Ben henüz 4 yıllık evliyim fakat cinselliğin evlilikte büyük rol oynadığını düşünüyorum helede aynı durumu erkek yaşasaydı 10 yıl beklermiydi beklesede kadının bu sorunu erkeğin ailesi tarafından eşelenip dururdu bence hayat kısa ve mutlu bi şekilde yaşamalıyız umarım hakkında hayırlıßı olur

Bu nasıl bir yorum böyle
Aşağılayıcı bir yorum olmuş. Bu kadın koca delisi mi ki? Üç sene sonra olur beş sene sonra olur. İlle cinsellik amacı mı olmalı. Kafası rahat huzurlu mutlu olacak belki

Eşinizin tek sorunu cinsellik olsa yine belki denir de daha büyük sorunu erkek gibi davranış gostermemesi.her kadın kıskanılmak korunup kollanmak ister ve sizin evliliğinizde bunlar eksik. Üstelik baştan bunlari size söylemeyip sizi kandırmış eşiniz.karsiniza alip tüm derdinizi onunla paylaşarak ayrılmanız en doğrusu.

Lütfen üzmeyin kendinizi bunca sene katlanmışsınız ama mecbur değilsiniz mağdur olan sizsiniz karar size kalmış,hem .(Sorularla İslamiyet).1. Zulmetmek sadece dayak atmak demek değildir. Evlilikte asıl zulüm, cinsel iktidarı olmayan birinin evlenmesi veya eşini cinsel yönden tatmin etmemesidir. Böyle birinin evlenmesi caiz olmaz.Aynı şekilde kocanın cinselliğinden yararlanmak da kadını hakkıdır.Bu hakkını almasına yardımcı olmak da kocasının görevidir. Kocanın bu görevini yapmaması, onu suçlu ve günahkar yapar. (Tefsir-i Kurtubi, III/124) Hatta koca cinsel görevini yapamadığı zaman, kadın mahkemeye başvurup boşanabilinir. Bu hak erkeğe de verilmiştir.Evlendikten sonra bir yıl içerisinde hiç cinsel ilişki yapamayan erkekten kadının ayrılma hakkı vardır. Kadın "peşin mihrini" almadan kendisini erkeğe teslim etmeyebilir.

Kaynak Linki : http://www.manevihayat.com/forum/konu/islamda-erkegin-karisina-karsi-gorevleri.3720/[/QUOTE]

Vajinismus örneği vermiş bir arkadaşımız ancak vajinismus tedavi edilebilir bir hastalık. Eşiniz ilaç kullandığı dönem size yaklaşımından memnun muydunuz? Tedaviyi bırakmış olması sizin bu ilişkiye gösterdiğiniz özeni onun göstermediğini gösteriyor. Tedavi olsa çabalıyor dersiniz ama tedavi de olmuyormuş. Sonra pişman olacağınızı düşünüyorsanız. Hayat çok kısa ve mutlu anlar çok değerli. Eğer eşinizle mutlu değilseniz, ayrılın.

Merhaba.
Konuşun. Açık ve kesin konuşun. Çift terapisine gidebilirsiniz, konuşamıyorsanız.
Kırmaktan korkup lafı dolandırırsanız, daha çok kırarsınız. Yanlış anlamalara sebebiyet verirsiniz.
Onun kişiliğine ve erkekliğine zarar verecek "sen cümleleri" kurmayın ("Sen yetersizsin" gibi). Mümkün olduğunda "ben dili" kullanın.
Hormon iğnelerine devam etmesini ve hatta genital bölgesinden estetik ameliyatı olmasını isteyin (fiziksel olarak da yetersizliği için).
İsteklerinizi belirtin ve ona düşünmek için zaman verin (Biraz uzun tutun süreyi. Çünkü en başta onu aşağıladığınızı düşünebilir. Hazmetmesi ve mantıklı düşünmesi için zaman verin.)
Bencilliğe devam ediyorsa boşanmakta sonuna kadar haklısınız.

Cinsellik, -üremek dışında- bir biz insanlar için bir de yunuslar için var. Bize verilen böyle bir zevki yaşamak gerek.

Oyle bir anlatiyorsunuz ki millete bosanmayi hoop oyle hoop boyle bitti gitti

kendiniz niye hooop hoop diye bosanamadiniz ???
Cidden sirf millete boş atıyorsunuz ..
Kendi yapamadigin seyleri cok biliyormuscasina konusuyorsunuz deli oluyorum

Sen once bir kendi haline baktin mi hic ?

Belkide onunda " KENDINE " GORE CEKINCELERI VARDIR

Eski konulari karistirmayi sevmem ama gozune gozune giriyor insanin

Konundan bir parca

*ben aci cekiyorum . onla devam ettikcede cekiyorum bosanirkende cekiyorum . ya duzelirse acaba bende mi hata millet nelere katlaniyor

Çok saolun dilerim ki öyle olur :'( herkes grursuz diycek ama bana bi sarilsa asla bırakmam onu ama bu hayal

Ne korkusu tabikide yok yol versem öyle mükemmel bi ailem varki ardimda hala salak gibi kendimi küçük dusuruyorum bu evlilikle

Haklısınız . Çocuğumda yok beni bağlayan bişey yok ama ya duzelirse ya ilerde evliliğim oturursa diye aptalca dusunceyle zaman kaybediyorum hayatımdan...

Sanırım boşanmak istiyorsunuz ama hem etrafın tepkisinden korkuyorsunuz, hem de vicdanınız rahat değil. Boşanmadan önce terapiste gidip karşılıklı iletişim kurduysanız, bu konuyu aranızda konuştunuz fakat cevap alamadıysanız, ilaçlara devam etmiyorsa siz de kendinize yazık etmeyin.
Hem kadınını mutlu etmeyip, hem de ilaç tedavisi varken bırakmak (başka bir nedeni yoksa) bencillik bence.
Neyse, burda yorum yapmak kolay önemli olan sizin mutluluğunuz. İnşallah her ikiniz için de herşey güzel olur.

Boşuna nefes tüketmeyelim arkadaşlar konu sahibi sayfalardır tek kelime yorum yazmamış konu ya feyk ya da amaç farklı bilemedim

Konu face hesap değil arkadaşlar. Çok büyük çıkmazdayım. Bilmiyorum. Keşke çocuk olmasaydı. Şimdi kızıma baktıkça vicdanen rahatsız oluyorum. çok zor...
Teşekkür ederim sizlerede...

Geçen çok yakın bir arkadaşımı aradım. Dedim neden çocuk yokken bana boşan demedin bacım. O da bana dediki dedim ama sen babandan çok korkuyordun. Sonra aklıma geldi evet annem boşan, baban seni işindende alır, başındanda ayrılmaz diyodu. Yani o zamanda cesaret edememişim boşanmaya şimdi yapamadığım gibi.

hani ne oldu,erkek için cinsellik çok önemlidir,hatta sevişmeyen kadını boşama hakkı vardır,ayrıca burda bir konuda bile adamın dövme hakkı vardır diyenler nerdeler??*
kadın olunca cinselliği istemek bunun için evlilik bitirmek anormal ,erkek için herşey mübah mıdır? tabii bi,z erkeğe cezayı yatağa almamakla veren nesiliz değil mi:):):)
neyse konu sahibi arkadaşım,bu hastalık ilaçla düzelir.yani şöyle iyilşemez ama dışardan hormon ilaçları alarak hayatına devam edebilir.eşin sadece çocuk için almış ilaçları sanırım.gerisi umurunda değil..hastalığı yüzünden değil bu yaptığı şey için boşanmalısın bence..
adam resmen istemiyor bu kadar net..seni istemeyen ve düşünmeyen admaı sen neden isteyesin ki? aile etraf ne der diyerek yılların heba olacak..değer mi? herkes kendi yaşamına baksın önce..
ayrıca çocuğunuza baktığınızda tam tersi mucize görün..hayatta yaptığınız belki de en güzel şey onu doğurmaktır.:)size cesaret veren evladınız olsun:)

Allah hayırlısını versin...Şunu öğrendim cinsel hayat olmadan hiçbişey yürümüyor. Bir nevi eşleri birbirine bağlayan cinsellik...

Bir ömür boyu seninIeyim desende istemem artık. Çünkü; Sen, rüzgarın coşturduğu bir toz buIutusun. Bugün bana esersin yarın eIIere.

Keşke çocuk yapmadan düşünseydin seni anlıyorum kadınlığını yaşamak istiyorsun bende bu yüzden ayrıldım eşimden işin zor ama eşini tedaviye zorlayabilirsin en azından öyle bi şansın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…