- 30 Haziran 2013
- 21.189
- 16.786
-
- Konu Sahibi istanbul1981
O ayri bu ayri anlamakta gucluk cekiyorsaniz ben anlatmayla ugrasamam verdiginiz ornek bu konuya uygun degilPeki hanımefendi o zaman Allah korusun Birgün felçli,belden aşağınız tutmaz şekilde falan olursanız ilk iş Kocanız sizden boşansın ne de olsa kadınlığınız gitmiş olacak. Bu adamın boyle olduğu ilk geceden belli 10 yıl sonra bi çocukla gelip Kadınlık derse ben buna bencillik derim.
Onlar Allah'tan geliyor bu nerden geliyor. Ben adam haklı demiyorum ki zaten. Evet adam kadına söylememiş haksız. Ama madem böyle bişey var evlendin bi sıkıntı oldu ilk ay boşan,ilk sene boşan. O zaman kadın değil miydi isteği arzusu yok muydu. 10. Yılda mı hatırladı. Madem adam bu niye birde çocuk yapıyorsun. Bu bayan üç aylık evli olsa ve bu konuyu açsa kesinlikle hak verirdim. Ama 10 yıllık bir evlat sahibi kadına da daha önce gözün mü bağlıydı derim. Yıllarca vajinismusu yenemeyip ilişkiye giremeyen kadın var. Sırf bu yuzden adam boşasa neler deriz adama. Ama tamam sizde illa kadın yüzde yüz haklı olacak takıntısı var sanırım. Siz Haklısınız boşverin Allah kadınlıklarınıza zeval vermesinO ayri bu ayri anlamakta gucluk cekiyorsaniz ben anlatmayla ugrasamam verdiginiz ornek bu konuya uygun degil
Allah korusun oyle bir durum bana ya da esime olursa bosanmam Allahtan geldi der cekerim
Ama ortada bir kandurilma var adam demiyim artik koca musveddesi kadini kandirmis kendi durumunu bildigi halde kadini insanlara karsi paravan olarak kullanmis KANDIRMISSSSS
Hala alakasiz orneklerinize devam edecekseniz ben cevap vermem size daha
Ilk ay bosansa elalem ne der bilio musun kiz degildi gonderdiler derler turkiye de yasayan bu kültürü bilen biri bunu şıp diye anlar maalesef ilk ayda bosanmasi simdi bosanmasindan daha feci olurduOnlar Allah'tan geliyor bu nerden geliyor. Ben adam haklı demiyorum ki zaten. Evet adam kadına söylememiş haksız. Ama madem böyle bişey var evlendin bi sıkıntı oldu ilk ay boşan,ilk sene boşan. O zaman kadın değil miydi isteği arzusu yok muydu. 10. Yılda mı hatırladı. Madem adam bu niye birde çocuk yapıyorsun. Bu bayan üç aylık evli olsa ve bu konuyu açsa kesinlikle hak verirdim. Ama 10 yıllık bir evlat sahibi kadına da daha önce gözün mü bağlıydı derim. Yıllarca vajinismusu yenemeyip ilişkiye giremeyen kadın var. Sırf bu yuzden adam boşasa neler deriz adama. Ama tamam sizde illa kadın yüzde yüz haklı olacak takıntısı var sanırım. Siz Haklısınız boşverin Allah kadınlıklarınıza zeval vermesin
e bir sene sonra boşansaydı o zaman. Bakın ben adama da takılmiyorum kadına dA. Ikisi de istediği gibi yaşasın ama böyle bi hastalık durumunu bile bile çocuk yapmak ne kadar mantıklı. Kendinizi koyun çocuk yerine anne ayrı baba ayrı büyüdünğz. Millet anneyle babasıyla gezerken siz hiç tam olamadınız hep bi yarım kaldınız. Sebebi ne.annenizin tatmin duygusu. Bilmiyorum herkesin kendi yorumu bundan sonrasıIlk ay bosansa elalem ne der bilio musun kiz degildi gonderdiler derler turkiye de yasayan bu kültürü bilen biri bunu şıp diye anlar maalesef ilk ayda bosanmasi simdi bosanmasindan daha feci olurdu
Yoo kadin yuzde yuz hakli degil ewet on yil uzun bi sure cekmeseydi bitirseydi ki bunu kendi de soyluyorOnlar Allah'tan geliyor bu nerden geliyor. Ben adam haklı demiyorum ki zaten. Evet adam kadına söylememiş haksız. Ama madem böyle bişey var evlendin bi sıkıntı oldu ilk ay boşan,ilk sene boşan. O zaman kadın değil miydi isteği arzusu yok muydu. 10. Yılda mı hatırladı. Madem adam bu niye birde çocuk yapıyorsun. Bu bayan üç aylık evli olsa ve bu konuyu açsa kesinlikle hak verirdim. Ama 10 yıllık bir evlat sahibi kadına da daha önce gözün mü bağlıydı derim. Yıllarca vajinismusu yenemeyip ilişkiye giremeyen kadın var. Sırf bu yuzden adam boşasa neler deriz adama. Ama tamam sizde illa kadın yüzde yüz haklı olacak takıntısı var sanırım. Siz Haklısınız boşverin Allah kadınlıklarınıza zeval vermesin
Neden bosanmayii dusunuyosu cocugunuz da varmis hemTemmuzda 10 sene olacak evliliğim. Evlendikleten sonra fark ettiğim ve çok büyük hayal kırıklığına uğradığım eşimin hastalığı yüzünden 6 sene sonra kızım oldu şuan 3,5 yaşında. eşim tedaviye başladıktan sonra hemen hamile kaldım ama ben çok mutsuzum. Çünkü eşimin hastalığını hala kabullenemedim ve ilaç kullansada kullanmasada taşıma suyla değirmen dönmüyor. Yaşım 33 bende normal kadınlar gibi bir evlilik yaşamak istiyorum. Evliligimiz hiç bir zaman normal olmadı bizim. 10 sene sonra çok geç değilmi diceksiniz. Bişeylerin normal olmadığını ilk evlendiğim zaman anladım fakat çocuktum hep bunalım gezdim yıllarca. Ailem desetk olmadı sorunu söylediğim halde. Artık olgunum ve ben gerçekten buna katlanamıyorum artık.
Boşanmaktanda çok korkuyorum...Lütfen bana bir fikir verin
Ne alaka yaa peki hic sunu dusunuyo musunuz kadina benzeyen bi kisiyi bu benim babam diye tamistirmak zorunda kalacak bir ergen kiziE
e bir sene sonra boşansaydı o zaman. Bakın ben adama da takılmiyorum kadına dA. Ikisi de istediği gibi yaşasın ama böyle bi hastalık durumunu bile bile çocuk yapmak ne kadar mantıklı. Kendinizi koyun çocuk yerine anne ayrı baba ayrı büyüdünğz. Millet anneyle babasıyla gezerken siz hiç tam olamadınız hep bi yarım kaldınız. Sebebi ne.annenizin tatmin duygusu. Bilmiyorum herkesin kendi yorumu bundan sonrası
Dışardan bu kadar kadına benzeyen bi adamsa yine konu sahibi haksız çıkıyor ki. O kadar kadına benzeten insandan bi Şüphe etmediyse evlenirken.Ne alaka yaa peki hic sunu dusunuyo musunuz kadina benzeyen bi kisiyi bu benim babam diye tamistirmak zorunda kalacak bir ergen kizi
ona yaklaşan ergen , akillari donuna kamis erkeklerin amaann babasi adammi ki sahip cikacak biz bu kizi gotururuz hesabi yapacaklarini
Bi kiz cocugunun arkasimi yaslayamayacagi adam gibi dag gibi bir babanin olmayisi
Bu travmalari dusundunuz mu hic
Zaten bu adamla on yil evli kalmaktan cok cok cok daha buyuk bi problem bu esten bir kiz cocuguna sahip olmak
Konu sahibime hakli demiyorum ben bosanmali diyorum ewet sucu var iki buyuk sucu var ama kabahatin neresinden donersen kardirDışardan bu kadar kadına benzeyen bi adamsa yine konu sahibi haksız çıkıyor ki. O kadar kadına benzeten insandan bi Şüphe etmediyse evlenirken.
Okuduğuma gore konu sahibi diş hekimiymiş. Yani hiç mi anlamamış bilemiyorum ki. Ama ortada iki suçlu var artık çözüm nasıl olursa haklarında hayırlısı olsubVe ben asil kabahatin konu sahibinin babasinda oldugunu dusunuyorum hadi konu sahibi o zaman cahildi anlamadi bilemedi be adam damat diye karsina cikan adami hic mi suzmezsin hic mi anlamazsin da kizini verirsin
Aynen ewet sonunda ortak noktada bulustuk umarim kendince dusunur tadinir en dogru karari verir bi an once tamam mi devam mi hayat onun biz sadece dusuncelerimizi yaziyoruzOkuduğuma gore konu sahibi diş hekimiymiş. Yani hiç mi anlamamış bilemiyorum ki. Ama ortada iki suçlu var artık çözüm nasıl olursa haklarında hayırlısı olsub
Aynen öyle. Zaten bu konunun doğrusu Yanlışı yok ki. Yetmiş milyon insan varsa yetmiş milyon fikir var.Aynen ewet sonunda ortak noktada bulustuk umarim kendince dusunur tadinir en dogru karari verir bi an once tamam mi devam mi hayat onun biz sadece dusuncelerimizi yaziyoruz