Boşanmak istiyorum...

O ayri bu ayri anlamakta gucluk cekiyorsaniz ben anlatmayla ugrasamam verdiginiz ornek bu konuya uygun degil

Allah korusun oyle bir durum bana ya da esime olursa bosanmam Allahtan geldi der cekerim

Ama ortada bir kandurilma var adam demiyim artik koca musveddesi kadini kandirmis kendi durumunu bildigi halde kadini insanlara karsi paravan olarak kullanmis KANDIRMISSSSS

Hala alakasiz orneklerinize devam edecekseniz ben cevap vermem size daha

Bencilligin alasi yapilmis hala kadin bosansa bencillik yapmis olacak cok buyuk konusuyorsun ve kusura bakma da perspektifin cokkkk darr seninle tartisacak konusacak bi durum yok

Iyi geceler size

Onlar Allah'tan geliyor bu nerden geliyor. Ben adam haklı demiyorum ki zaten. Evet adam kadına söylememiş haksız. Ama madem böyle bişey var evlendin bi sıkıntı oldu ilk ay boşan,ilk sene boşan. O zaman kadın değil miydi isteği arzusu yok muydu. 10. Yılda mı hatırladı. Madem adam bu niye birde çocuk yapıyorsun. Bu bayan üç aylık evli olsa ve bu konuyu açsa kesinlikle hak verirdim. Ama 10 yıllık bir evlat sahibi kadına da daha önce gözün mü bağlıydı derim. Yıllarca vajinismusu yenemeyip ilişkiye giremeyen kadın var. Sırf bu yuzden adam boşasa neler deriz adama. Ama tamam sizde illa kadın yüzde yüz haklı olacak takıntısı var sanırım. Siz Haklısınız boşverin Allah kadınlıklarınıza zeval vermesin

Ilk ay bosansa elalem ne der bilio musun kiz degildi gonderdiler derler turkiye de yasayan bu kültürü bilen biri bunu şıp diye anlar maalesef ilk ayda bosanmasi simdi bosanmasindan daha feci olurdu

Konu sahibi esinle konus bu durumdan rahatsiz olsugunu soyle bosanmak istedigini devam etmeyecegini soyle bu eziyetten kurtul on yil mast nedir yaa

E
Ilk ay bosansa elalem ne der bilio musun kiz degildi gonderdiler derler turkiye de yasayan bu kültürü bilen biri bunu şıp diye anlar maalesef ilk ayda bosanmasi simdi bosanmasindan daha feci olurdu
e bir sene sonra boşansaydı o zaman. Bakın ben adama da takılmiyorum kadına dA. Ikisi de istediği gibi yaşasın ama böyle bi hastalık durumunu bile bile çocuk yapmak ne kadar mantıklı. Kendinizi koyun çocuk yerine anne ayrı baba ayrı büyüdünğz. Millet anneyle babasıyla gezerken siz hiç tam olamadınız hep bi yarım kaldınız. Sebebi ne.annenizin tatmin duygusu. Bilmiyorum herkesin kendi yorumu bundan sonrası

Yoo kadin yuzde yuz hakli degil ewet on yil uzun bi sure cekmeseydi bitirseydi ki bunu kendi de soyluyor

Ama ikidir yazdın dikat et de senin kadinligina zeval gelmesin kocanin kocaligina zeval gelmesin senin de

Neden bosanmayii dusunuyosu cocugunuz da varmis hem

Ne alaka yaa peki hic sunu dusunuyo musunuz kadina benzeyen bi kisiyi bu benim babam diye tamistirmak zorunda kalacak bir ergen kizi

ona yaklaşan ergen , akillari donuna kamis erkeklerin amaann babasi adammi ki sahip cikacak biz bu kizi gotururuz hesabi yapacaklarini

Bi kiz cocugunun arkasimi yaslayamayacagi adam gibi dag gibi bir babanin olmayisi

Bu travmalari dusundunuz mu hic

Zaten bu adamla on yil evli kalmaktan cok cok cok daha buyuk bi problem bu esten bir kiz cocuguna sahip olmak

Dışardan bu kadar kadına benzeyen bi adamsa yine konu sahibi haksız çıkıyor ki. O kadar kadına benzeten insandan bi Şüphe etmediyse evlenirken.

Ben kesinlikle asagilamiyorum rabbim onu oyle yaratti ama ergen psikolohisini iyi bilirim cunku 11 15 yasinda yuzlerce cocugum var yukarida yazdiklarimi tamamen o ergenin dusuncedi olarak yazdim

Aciklama gereksinimi duydum bunu da ya sen bu durumda olsaydina baglayacagindan suphem yok cunku

Dışardan bu kadar kadına benzeyen bi adamsa yine konu sahibi haksız çıkıyor ki. O kadar kadına benzeten insandan bi Şüphe etmediyse evlenirken.
Konu sahibime hakli demiyorum ben bosanmali diyorum ewet sucu var iki buyuk sucu var ama kabahatin neresinden donersen kardir

Ve ben asil kabahatin konu sahibinin babasinda oldugunu dusunuyorum hadi konu sahibi o zaman cahildi anlamadi bilemedi be adam damat diye karsina cikan adami hic mi suzmezsin hic mi anlamazsin da kizini verirsin

Ve ben asil kabahatin konu sahibinin babasinda oldugunu dusunuyorum hadi konu sahibi o zaman cahildi anlamadi bilemedi be adam damat diye karsina cikan adami hic mi suzmezsin hic mi anlamazsin da kizini verirsin
Okuduğuma gore konu sahibi diş hekimiymiş. Yani hiç mi anlamamış bilemiyorum ki. Ama ortada iki suçlu var artık çözüm nasıl olursa haklarında hayırlısı olsub

Okuduğuma gore konu sahibi diş hekimiymiş. Yani hiç mi anlamamış bilemiyorum ki. Ama ortada iki suçlu var artık çözüm nasıl olursa haklarında hayırlısı olsub
Aynen ewet sonunda ortak noktada bulustuk umarim kendince dusunur tadinir en dogru karari verir bi an once tamam mi devam mi hayat onun biz sadece dusuncelerimizi yaziyoruz

Dis hekimi oldugunu sanmiyorum yanlis yazmistir ne bilim hesap yaparsak 18 yasinda lose bitse 23 yasinda okul ueni bitmis olur biter bitmez alelacele birini bulup evlendirdilerse ki cok da mantikli gelmedi

Lütfen üzmeyin kendinizi bunca sene katlanmışsınız ama mecbur değilsiniz mağdur olan sizsiniz karar size kalmış,hem .(Sorularla İslamiyet).1. Zulmetmek sadece dayak atmak demek değildir. Evlilikte asıl zulüm, cinsel iktidarı olmayan birinin evlenmesi veya eşini cinsel yönden tatmin etmemesidir. Böyle birinin evlenmesi caiz olmaz.Aynı şekilde kocanın cinselliğinden yararlanmak da kadını hakkıdır.Bu hakkını almasına yardımcı olmak da kocasının görevidir. Kocanın bu görevini yapmaması, onu suçlu ve günahkar yapar. (Tefsir-i Kurtubi, III/124) Hatta koca cinsel görevini yapamadığı zaman, kadın mahkemeye başvurup boşanabilinir. Bu hak erkeğe de verilmiştir.Evlendikten sonra bir yıl içerisinde hiç cinsel ilişki yapamayan erkekten kadının ayrılma hakkı vardır. Kadın "peşin mihrini" almadan kendisini erkeğe teslim etmeyebilir.

Kaynak Linki : http://www.manevihayat.com/forum/konu/islamda-erkegin-karisina-karsi-gorevleri.3720/

Son düzenleme:
Peki bosandiniz diyelim. Ben bu konuda şunu çok merak ettim; esinizden ayrılır ayrılmaz bir çocukla ve 33 yasinda bir kadın olarak çok hızlı bir şekilde birini bulup hemen cinsellik yasamayimi planliyorsunuz. Yok eğer böyle bi niyetim yok yıllar ne gösterir diyorsanizda dunya iyisi esinizden niye ayrılıyor ve çocuğunuzu ayiriyorsunuz.ayrilinca hemen birini bulup cinsellik yasamayacaksaniz,Evde de yasamayiverin Bişeycik olmaz.yani konu cinsellikse boşaninca amaç ne onu bilelim. Yok hayatıma kimse girmicek dersiniz ozaman ne degisicek cocugunuzun psikolojisinden başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…