Boşanmak istiyorum...

bazı hanımlar ölümü gösterip sıtmaya razı olun diyor!
siz mastürbasyon yaparak tatmin olmaya çabaladıkça belki de ruhunuzu, umudunuzu tüketiyorsunuz?
beyefendi tedavi olsa, çabalasa belki yine de katlanacaksınız bu duruma?
ama sizi görmezden geliyor, sizin ihtiyaçlarınızı umursamıyor, bir tek cinsel anlamda da değil sizle her anlamda ilgisiz?
siz vicdan yapıyorsunuz ama o yapmıyor?
eminim sizin ailenize dışardan bakan tanıdıklarınız sizi mutlu sanıyordur? çoğu kişi boşanmanızı anlamayacaktır?
belki çocuğunuz bile anlamayacak?
ama bence iyi düşünün ve tez zamanda karara varın, yaşınız kaç bilmiyorum ama daha da geç olmasın...

başka bir konuda, kocası ile beraber olmak istemeyen kadına "aldatılırsın"deniyor, burdaki kadına da"şükret haline" deniyor...

durumunuz zor, en zoru da çocuk sahibi olduk tamam artık demesi, tedavi olmak istememesi, çabalamaması? sadece sevişmemesi değil, sevgisizlik var bu ilişkide, sizi sevse sizinle hayatı göğüslemeye çabalardı, sorununu yok saymazdı!

allah yardımcınız olsun.
Katılıyorum size, tamam kadın boşanmasın madem, napsın peki? Aldatsın mı? O zaman da e canım haklısın, cinsellik yokmuş, tahrik var, haketmiş kocan mı diyeceksiniz?
Bizim var ya zihniyetimiz belli, aldatma konularına bir girin, muhteşem 2 soruyla karşılaşırsınız. Kadın zaten aldatılmış, perperişan, oradan marifetli hatun sorar, cinsellik var mıydı, kendine bakıyor muydun? Ya hu ne alaka, her şeye bir gerekçe, kılıf bulmanın alemi nedir? Adamın sütü bozuk, geni hatalı aldatıyor işte, kadına ne suç buluyorsunuz? Çok şikayetçiyse, karısı kötüyse adabıyla boşanıp, ne haltı varsa yesin. Eşim kötüydü aldattım, oldu canım. İyice sinirlerim gevşedi...

ben kadına boşanma demiyorum hemen poblemi çözmeden boşanma yuva yıkma diyorum savaş önce sonra emeğini alamassan boşan ama size göre kolay erkeğe kız boşaması kolay demişler. senin şansın yaver gitmiş iyiye düşmüşün bu kadının şansı yaver gelmedi daha beterine düştü sorunu çözmeden boşandı onun pişmanlığını 30 yıl çeker önce bi sorunu anlayın hiçbirimiz sorunu tam bilmiyoruz .herkez boldan boşan diye yorum yapıyor cinsel hayat olmadan hayat sürmez bunu herkez biliyor ama önce bi o çocuk cinselllik olmadan bu çocuk nasıl oldu onu bi öğrenelim ..bu adam bu çocuğu koluylamı yaptı tövbe tövbe
Hanfensi siz topiği baştan okuyun bence önce sorun gayet açık adamın çocuğu nasıl yaptığı da açık siz hariç hepimiz sorunu biliyoruz.. adam tedavi olmak da istemiyor.. Ayrıca sizin şansınız yaver gitmiş diye bişey yok herkesin böyle bi şansı var diyelimki tekrar yanlış bi evlilik yaptı adliye çok da uzakta değil.. bu boşanma falan işlerini bu kadar gözünüzde büyütmeyin bence mutsuz olmaya kimse mahkum değildir.

eeee hani hastalıkta ve sağlıkta deniliyordu da biz bağıra çağıra evet diyorduk:KK14: Size sormayı unuttular zaar:110:

Katılıyorum size, tamam kadın boşanmasın madem, napsın peki? Aldatsın mı? O zaman da e canım haklısın, cinsellik yokmuş, tahrik var, haketmiş kocan mı diyeceksiniz?
Bizim var ya zihniyetimiz belli, aldatma konularına bir girin, muhteşem 2 soruyla karşılaşırsınız. Kadın zaten aldatılmış, perperişan, oradan marifetli hatun sorar, cinsellik var mıydı, kendine bakıyor muydun? Ya hu ne alaka, her şeye bir gerekçe, kılıf bulmanın alemi nedir? Adamın sütü bozuk, geni hatalı aldatıyor işte, kadına ne suç buluyorsunuz? Çok şikayetçiyse, karısı kötüyse adabıyla boşanıp, ne haltı varsa yesin. Eşim kötüydü aldattım, oldu canım. İyice sinirlerim gevşedi...

konu sahibesinin yaşadığı çok zor bir durum, vajinismusla kıyaslanmamalı, ya "böyle bi cinsel sorun yüzünden terkedilseydin" deniyor kadına!
baştan yalan söylenmiş şimdi de umursanmıyor, ilgisizlik ve sevgisizlikle sınanıyor?
beraber olmayı geçtim, yanağından öpülüp de "çok güzelsin" bile denmiyorsa bir kadın nasıl normal davranabilir?
zor :/

eeee hani hastalıkta ve sağlıkta deniliyordu da biz bağıra çağıra evet diyorduk:KK14: Size sormayı unuttular zaar:110:
yalnız bişeyi atlıyosunuz galiba bu tarz bi hastalık evlenmeye bile engeldir sormadan evlendirmezlerdi direk yani ama pardon unuttum adam da onu söylemeyi unuttu zaar :KK66:

Hayır hiçbirşiyden bahsetmedi. sakalının bıyığının olmadğını gördüm ama dedim ya çocuktum. Hiçbişey bilmiyodum. çocuk isteyerek olmadı. İyileşsin diye ilaç kullanırken o hamile kaldım. Tahmin edemedim hamile kalabileceğimi. Sakladım ondan aldırırım diye hatta hamileliğimi. ama o testi gördü.

Yani keşke cocuk olmadan boşansaydım. tek pişmanlğım o. Bakireliğim yoktu ama kız gibi duruyodum. Aktif bir cinsellik olmadığı için.

Onada öyle üzülüyorum ki ama banada yazık. Bazen keşke ölse diyorum. :KK43:(((((
neden cocuk ıcın uzuluyorsunuz
bende eskı esımden ayrıldım
5.5 yasında oglum var
ayrıldıgımızdan berıde eskı esım pıyasada yok
valla oglum ıcın hıc pısman degılım hıc

bizleri genç kızlığımızda ilk gece hikayeleri ve erkekler kötüdür uzaklaştırmalarıyla büyütüyorlar, korkuyoruz, kasılıyoruz, kendimizi güvenip de teslim edemiyoruz, eşimiz bir öküz değilse anlıyor, tedavi olmaya gayret ediyor, bize ılımlı davranıp sorunu çözmeye yaklaşıyor?
bu kadın da 10 senedir olmazı oldurmaya çalışıyor ve neden bana yalan söyledi diye hayıflanıyor...

konu sahibesinin yaşadığı çok zor bir durum, vajinismusla kıyaslanmamalı, ya "böyle bi cinsel sorun yüzünden terkedilseydin" deniyor kadına!
baştan yalan söylenmiş şimdi de umursanmıyor, ilgisizlik ve sevgisizlikle sınanıyor?
beraber olmayı geçtim, yanağından öpülüp de "çok güzelsin" bile denmiyorsa bir kadın nasıl normal davranabilir?
zor :/
Ya canım adam kıskanmıyormuş bile, erkek gibi davranmıyor bile diyor. Bunun neyine katlansın kadıncağız? Kadına da yazık değil mi? Herkes çocuğu, adamı düşünmüş de kadını düşünen yok hiç.

[QU"witch hunt, post: 41576398, member: 194053"]eeee hani hastalıkta ve sağlıkta deniliyordu da biz bağıra çağıra evet diyorduk:KK14: Size sormayı unuttular zaar:110:[/QUOTE]
Yok eşi hastalığını söylemeyi unutmuş o cümle söylenirken. Önce şu konuları doğru düzgün okuyun sonra sigaranızı tüttürün

Upppss, adam kadına evlenmeden evvel söylememiş hastalığını. Ne hastalığı, ne sağlığı allasen?
Bizim bir tanıdık- bayan bu arada - evlendi, çok geçmeden boşandı. Sebebi neymiş biliyor musunuz? Kızın o tarafında yaralar çıkıyormuş, ondan ötürü eşi kabullenememiş. Ayrıldılar, e o da evlenmeden evvel söylememiş rahatsızlığını.

Upppss, adam kadına evlenmeden evvel söylememiş hastalığını. Ne hastalığı, ne sağlığı allasen?
Bizim bir tanıdık- bayan bu arada - evlendi, çok geçmeden boşandı. Sebebi neymiş biliyor musunuz? Kızın o tarafında yaralar çıkıyormuş, ondan ötürü eşi kabullenememiş. Ayrıldılar, e o da evlenmeden evvel söylememiş rahatsızlığını.
TABİ ÖNCE SÖYLEMEZ SAKLARSA ŞİMDİ ÇEKER CEZASINI AMA İŞTE BU SÖYLEDİMİ SÖYLEMEDİMİ ANLAMADIM

ben hiçbişey anlamadım.
bu adamın cinsel organları vs gelişmemiş diyorsunuz da çocuk sahibi olabilecek kadar gelişmiş işte ve cinsel hayatınız olabiliyormuş. adam neden tedavisine devam etmiyor gerçekten anlamadım.
ama zor durum :KK43:
Canım çocuk yapacak kadar gelişmiş derken benimde bir tanıdığımın öyleydi yani yinede cinsel birleşme yaşayamıyor sürtünme yoluylakadını hamile bırakmış ben böyle anladım tedavide görse normal cinsellik yaşayamıyor

Türk toplumunda kızlar cinsellik konusunda ne kadar bastırılıyorsa ,ayıp,günah kelimeleri ile büyütülüyorsa inanın erkeklerde bunlarla büyütülüyor ..Adamın da haberi olmayabilir böyle bir durumdan ,yani anladıysa bile nasıl olsa evlenince düzelir diye düşünmüş olabilir ..Hastalıkta ve sağlıkta kelimesini bilerek kullandım geçenlerde vajinismus ayrılığı diye bir konu vardı konu sahibi birlikte olamıyordu eşiyle eşide ortalığı yaygaraya verdi biz o konu da adamı eleştirdik işte hastalık bu bilmem ne diye burda da kadın bazen keşke ölse diyor kocası için ben bu konunun neresine sağlıklı bakayım söyler misiniz ..
İnsan gibi boşanmak varken ,bir insanın ölümünü istemek doğru mu sizce bu konuya da ama kadın napsın kadınlığını yaşayamıyor mu diyelim ..Keşke önce insan olabilsek ...

Yok eşi hastalığını söylemeyi unutmuş o cümle söylenirken. Önce şu konuları doğru düzgün okuyun sonra sigaranızı tüttürün[/QUOTE]

ben insan gibi boşanmayı beceremeyip ,bazen kocam keşke ölse diyorum diyen bir kadının karşısında sigaramı tüttürürüm kusura bakmayın ..
Sorun varsa boşanırsın eğer çözülemeyecek bir şeyse tabii..Eeee kariyerim var diyorsun ,para var diyorsun adamında tedavi olacağı yok ,zaten yalan söylemiş diyorsun da neden boşanmıyorsun demezler mi adama ?
yok bazen ölsün demek daha kolay o zaman kocası öldü vah vah genç yaşında eee o da napsın başkasıyla evlendiye getircek olayı ,hayale bak kanım dondu :KK57:

sanki bana bi sahtelik var gibi geldi. diş hekimisiniz kariyer sahibisiniz profilinize baktım 23 yaşında evlenmişsiniz gibi. sakalı bıyığı çıkmıyordu diyorsunuz da ben 23 yaşında üniversite mezunu medikal sektörden olan bi insanın böyle bi durumu anlamasa bile bi anormallik olduğunu sezinleyebileceğini düşünüyorum. hadi sezmediniz diyelim ki. şimdi kıskanmıyo erkek gibi değildi de o zaman kabul ettiniz ama?

Evlenmeden önce size bu konuyu açmadı mı kendisi? Sonradan öğrendiyseniz en başta kabul etmeyip bırakmak belki olabilirdi ama bu kadar süre geçmiş bir evladınız var. Tabi ki bu sizin için çok zor bir durum. Ancak onu aldatmayı düşünecek kadar kötü durumdaysanız ya da arada aklınıza başkaları düşüyorsa ayrılmak tabi ki daha sağlıklı bir yöntem olur. Yani sizin hayatınız. Ayrılmak Allah'ın helal kıldığı en kötü şeymiş ancak tabi ki tatmin ve mutluluk da çok önemli. Hayatınızın tümünü keşkelerle geçirmeyin.

Sadece cinsellik mi yok? Yani sarılıp, öpme, öpüşme oluyor mu? Yoksa sarılma yok, öpüşme yok cinsellik yok bu şekilde mi?

Benim Kadınlık hormonum çalışmıyor diye eşim beni boşasa ona öyle bi ah ederim ki bida onun ki kalkmaz
Ne yapsin bu kadin adam kocalik gorevini yerine getirmiyor bu mu evlilik

evlilik arkadaslik mi yani ev arkadasligi mi iyi o zaman kimse evlenmesin tutsun bi ev arkadasi yasasin mutlu mesut

evliligin amaci mesru bi sekilde uremektir üremek de cinsellikle oluyor galiba yanlis mi biliyorum ben ayrica bi insan uzun sure cinsellik yasamadigi zaman ruyanda bosaliyorsun bu bir ihtiyac bu kadinin da bu ihtiyacini karsilamasi hakkı demissiniz ya ah ederdim bana oyle bisey olsa diye inanin o ah hic de tutmazdi emin olun siz görevlerinizi yerine getiremediginiz halde kocaniza ah edeceksiniz tutacak mantiga hayran kaldim

Ne yapsin bu kadin adam kocalik gorevini yerine getirmiyor bu mu evlilik

evlilik arkadaslik mi yani ev arkadasligi mi iyi o zaman kimse evlenmesin tutsun bi ev arkadasi yasasin mutlu mesut

evliligin amaci mesru bi sekilde uremektir üremek de cinsellikle oluyor galiba yanlis mi biliyorum ben ayrica bi insan uzun sure cinsellik yasamadigi zaman ruyanda bosaliyorsun bu bir ihtiyac bu kadinin da bu ihtiyacini karsilamasi hakkı demissiniz ya ah ederdim bana oyle bisey olsa diye inanin o ah hic de tutmazdi emin olun siz görevlerinizi yerine getiremediginiz halde kocaniza ah edeceksiniz tutacak mantiga hayran kaldim
Peki hanımefendi o zaman Allah korusun Birgün felçli,belden aşağınız tutmaz şekilde falan olursanız ilk iş Kocanız sizden boşansın ne de olsa kadınlığınız gitmiş olacak. Bu adamın boyle olduğu ilk geceden belli 10 yıl sonra bi çocukla gelip Kadınlık derse ben buna bencillik derim.

X