- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- Konu Sahibi istanbul1981
Katılıyorum size, tamam kadın boşanmasın madem, napsın peki? Aldatsın mı? O zaman da e canım haklısın, cinsellik yokmuş, tahrik var, haketmiş kocan mı diyeceksiniz?bazı hanımlar ölümü gösterip sıtmaya razı olun diyor!
siz mastürbasyon yaparak tatmin olmaya çabaladıkça belki de ruhunuzu, umudunuzu tüketiyorsunuz?
beyefendi tedavi olsa, çabalasa belki yine de katlanacaksınız bu duruma?
ama sizi görmezden geliyor, sizin ihtiyaçlarınızı umursamıyor, bir tek cinsel anlamda da değil sizle her anlamda ilgisiz?
siz vicdan yapıyorsunuz ama o yapmıyor?
eminim sizin ailenize dışardan bakan tanıdıklarınız sizi mutlu sanıyordur? çoğu kişi boşanmanızı anlamayacaktır?
belki çocuğunuz bile anlamayacak?
ama bence iyi düşünün ve tez zamanda karara varın, yaşınız kaç bilmiyorum ama daha da geç olmasın...
başka bir konuda, kocası ile beraber olmak istemeyen kadına "aldatılırsın"deniyor, burdaki kadına da"şükret haline" deniyor...
durumunuz zor, en zoru da çocuk sahibi olduk tamam artık demesi, tedavi olmak istememesi, çabalamaması? sadece sevişmemesi değil, sevgisizlik var bu ilişkide, sizi sevse sizinle hayatı göğüslemeye çabalardı, sorununu yok saymazdı!
allah yardımcınız olsun.
Bizim var ya zihniyetimiz belli, aldatma konularına bir girin, muhteşem 2 soruyla karşılaşırsınız. Kadın zaten aldatılmış, perperişan, oradan marifetli hatun sorar, cinsellik var mıydı, kendine bakıyor muydun? Ya hu ne alaka, her şeye bir gerekçe, kılıf bulmanın alemi nedir? Adamın sütü bozuk, geni hatalı aldatıyor işte, kadına ne suç buluyorsunuz? Çok şikayetçiyse, karısı kötüyse adabıyla boşanıp, ne haltı varsa yesin. Eşim kötüydü aldattım, oldu canım. İyice sinirlerim gevşedi...