Boşanmak istiyorum...

Çok yanlış yönlendirmeler görüyorum burda nedense biz kadınlar sürekli bi herşeyle yetinmek zorundaymışız gibi bi yaklaşım içindesiniz. Bütün evliliklerde sorunlar olabilir ama burda evliliğin asıl amacına aykırı bi durum söz konusu!! Ayrıca baştan bu aykırı durum konu sahibinden gizlenmiş!! Sizler neden evleniyosunuz bayanlar?? Sevmek sevilmek sevişmek için değil mi?? Şahsen benim çocuğum olmayacağını öğrensem bi gün önce tedavi olmaya çalışırdım eğer o da olmuyosa çok geçmeden eşimin itirazlarını bile dinlemeden direk boşanma davası açarım!! Çünkü herkesin bu hayatta yaşaması gereken şeyler vardır!! Tanrı bizi bundan öyle veya böyle bi sebeple mahrum ettiyse buna kimseyi ortak etmeye hakkımız olmadığını düşünüyorum!!

Çok haklısın canım ama sabır bazen taşıyor...Çünkü eşleri birbirine bağlayan cinsellik...Sabrediyorum sabrediyorum işte arada böyle patlıyor. Biliyorum çok geç artık. Ben ilk senelerde boşanmalıydım.

Teşekkür ederim canım işte yaşamayan bilemez benim yaşadıklarımı. Dışardan atıp tutması çokkolay.

Hemen de teşhisi koyup reçeteyi yazmışsınız hayatında sıkışıp kalmış bir kadına. On yıl önce boşansaymış bilmem ne. Zaten 23 yaşında bir kadınla 33 yaşındaki bir kadın aynı şeyleri düşünür ya. Hiç gençliğin verdiği ben her şeyin altından kalkarım ben kahramanım düşünceleri de olmaz zaten. Zaten birisi kadınsa hele anneyse tamam artık birey değildir. O iki sıfatla yalar gider düşünceleri değişmez sevmek sevişmek isteyemez. Arzulanmak isteyemez bir müddet sonra da olsa. Off ama yaE="Anneoldumben, post: 41574588, member: 516101"]Bu cevabınızla kendiniz hakkında bütün bilgiyi verdiniz bence kesinlikle boşanın tek sorunu cinsellik olan diğer konularda hiç sıkıntısı olamayan bi evliliği haketmiyorsunuz. Östrojen ve testesteron hormonları hakkında yeteri kadar bilgim var ama bu Dünyada hersey insanlar için hastalıklar da. Eğer siz bu durumu gördüğünüz ilk zaman boşanmaya kalksaydınız haklı olabilirdiniz ama sen adamla 10 yıl evli kal bide çocuk yap ama kadınlığın doymuyor diye çocuğu ev ortamından ayır. O çocuk büyüdüğünde 10 yıl nerdeydin derse anlatırsınız kadınlığınızı.[/QUOTE]
Heöen

Teşekkür ederim canım işte yaşamayan bilemez benim yaşadıklarımı. Dışardan atıp tutması çokkolay.

tabi öyle canım boşananlarıda görüyorum... hayatta en zor şey bir kadına dul gözüyle bakılması şimdiki devir öyle böyle degil dul dednildimi akıllarına kırk adilik kötülük geliyor böyle bir toplumda yaşıyoruz . bence bir çöüzümü olmalı bunun ayaklarının üzerinde dur çözümünü ara asla kötü bi evlilik geçirmiyosun unutma senin durmundan daha kötü olanlar var haline şükür et ve bi aile danışmanına git rahatlarsın

Hiçbişey sizi korkutmasın!! Hele ki kendi ayakları üzerinde duran ekonomik özgürlüğünü elde etmiş bir insansanız korkucak hiçbişeyiniz yok!! Ben 29 yaşında evlenip 30 yaşında resmen boşanmış 2 yıl sonra tekrar evlenmiş şu anda da 2,5 yıldır mutlu bi evliliği olan 34 yaşında bi kadınım. Toplumun bakış açılarını aşmayı göze almış güçlü kadınların olmadık şeylerle yetinmek gibi bi mecburiyetleri yoktur. Ne güzel gül gibi bir evladınız var onu da huzursuz mutsuz bir aile içinde büyütmeyin.. Kadınlığınızı yaşamak en doğal hakkınız..Mutlu olmak hakkınız.. Bu evliliğe saplanıp kaldığınız sürece mutluluk şansınızı da baltalıyosunuz ki sizi zerre kadar düşünmeyen bencil bi insan için hiç değmez..

Bence boşanmalısınız...
Eşinize acıyorsunuz ewet ama inanın size cinsellik anlamında yetmeyen ve sizi kıskanmayan cok uysal olan biriyle dewam etmeniz, hep isteklerinizi içinizde bastırmak demektir..
Bunun sonucunda da ileride hastalık sahibi bile olabilirsiniz..
Bir yerden bu sıkıntınız patlak verecektir mutlaka...

1-Adam evlenmeden evvel bariz hastalığını saklamış, konu sahibini kandırmış. Sırf bu sebep bile boşanmak için yeterliyken hala sabret düzelir diyorsunuz ya pes.
2-İnsanlar neden evleniyor arkadaşlar? Tamam sadece cinsellik için değil ama temel direklerinden birisi de bu malesef. Yoksa ev arkadaşından ne farkı kalır koca denen şahsiyetin?
3-Aseksüel bir bayanı kaç erkek karısı olarak kabul eder sizce hanımlar? Bunu bir düşünün bakalım.
4-Adamın durumu düzeltmek için çabası yok, yaptım çocuğu kenara çekildim, onla yetin diyor resmen. Cinselliği sadece çocuğa indirgemiş biri var karşımızda. Karı kocanın iletişiminin bir parçasıdır cinsellik, nasıl bu kadar sığ düşünülebilir ki?
5-Performansı çok iyi olan ama sizi döven bir eşiniz olsa daha mı iyiydi demişsiniz de hepiniz hariçten gazel okuyorsunuz, başınızda yok ya ancak atıverin sağdan soldan. Sizin başınıza gelse siz de katlanamayabilirsiniz. Evlilik kurumunun, anneliğin vs. dışından bakarsak en nihayetinde kadın o, genç bir kadın. Sevilmek, kıskanılmak, istenmek istiyor çok doğal değil mi?
6-Son olarak isteksizliğin dışında adamın fiziksel yetersizliği varmış. Yani tedavi ile bile düzelmeyecek şekilde engeli varmış. Yani ne yapılırsa yapılsın, adam sevişmek istese bile konu sahibini tatmin edemiyormuş, illa açık açık mı yazalım ya hu? Bunun neyine sabret düzelir dediniz hangi düşünce yapısıyla?

ben hiçbişey anlamadım.
bu adamın cinsel organları vs gelişmemiş diyorsunuz da çocuk sahibi olabilecek kadar gelişmiş işte ve cinsel hayatınız olabiliyormuş. adam neden tedavisine devam etmiyor gerçekten anlamadım.
ama zor durum

Utanmasalar kadini kocasiyla sevismek istiyo diye ayiplayacaklar ben ona sasiriyorum

Hakikaten he, kocasıyla yaşayamayacaksa kimle yaşayacak bunu pardon da?
21. yüzyılın Türkiye'sinde ne biçim bakış açıları ya hu?

tabikide kocasıyla yaşacak canım çocugu olan adam nasıl tamamen cinsellikten kör olabilir bunun bir yolu olmalı konu sahibi kocasıyla oturup bu konuyu bile konuşmamış çözüm aramamış belki adam düzelecek belki tedavisi yarım kaldığından böyle şeyler oluyor belki adam konuşunca hatasına varacak biran önce bunun çağresine bakacak eşini kaybetme korkusu saracak içini ama önce konu sahibini doğru yönlendirmek lazım herkez boşan diyor içine girmeden kimse bilmez konu sahibi tam durumu anlatamamış ne insanlar bu durumdan tedavi olup turp gibi oluyor .önce bir sorunun çözüm noktasına varsın çözemezsse eşşide durumu kabullenirde aynı devam ederse ozman boşansın kimse bu durumu yaşamak istemez tabi

Canım kadın diyor ki, gelişmemiş bir tarafları, çocuk olmuş olsa da ben hiçbir şey anlamadım diyor.
Yani ortada düzelecek bir şey yok, umut vadetmiyor.
Doğru mu anlamışım konu sahibi hanım?

Hakikaten he, kocasıyla yaşayamayacaksa kimle yaşayacak bunu pardon da?
21. yüzyılın Türkiye'sinde ne biçim bakış açıları ya hu?
Bi de denilmez mi toplumun boşananlara bakışı çok kötü falan boşananlardan biliyolarmış!! Önce siz bakış açınızı değiştirin de toplum da yavaş yavaş değiştirir!! Bırakın artık insanlara bazı şeyleri öcü gibi göstermeye çalışmayı!! Biraz aşın kendinizi diyorum bu tarz zihniyetlere! ben de boşanma yaşamış biriyim öncelikle bu tarz hastalıklı bakış açılı kişilerden uzak durarak kurtuldum büyük travmalardan.. Neyse gerçekten bu saçmalıkla daha fazla beynimi yormiycam.. Herkesin düşüncesi kendine.

Kadın zaten korkuyor, korktuğu için hareket edemiyor, bu hatunlar da daha beter korkutuyorlar. Kadın otuz yaşlarında muhtemelen, daha bir ömür var yaşayacağı inşallah, ne kadar çekecek bu durumu? 10 yılı heba olmuş, daha kaç yıl gerekli?

cinselliği yaşadığın bir hayat senin en büyük hakkındır. hayat kısa... boşanmak için çok büyük bir nedenin var bana kalırsa.

İşte bazılarına göre bir ömür Kadın zaten niye yaşarki eşinin talebi varsa emrine amade olacak çocuğu varsa onun için yaşayacak sadece Kadın kimki başka?? başka bi vasfı varmı bu hayatta??

ben kadına boşanma demiyorum hemen poblemi çözmeden boşanma yuva yıkma diyorum savaş önce sonra emeğini alamassan boşan ama size göre kolay erkeğe kız boşaması kolay demişler. senin şansın yaver gitmiş iyiye düşmüşün bu kadının şansı yaver gelmedi daha beterine düştü sorunu çözmeden boşandı onun pişmanlığını 30 yıl çeker önce bi sorunu anlayın hiçbirimiz sorunu tam bilmiyoruz .herkez boldan boşan diye yorum yapıyor cinsel hayat olmadan hayat sürmez bunu herkez biliyor ama önce bi o çocuk cinselllik olmadan bu çocuk nasıl oldu onu bi öğrenelim ..bu adam bu çocuğu koluylamı yaptı tövbe tövbe

İşte bazılarına göre bir ömür Kadın zaten niye yaşarki eşinin talebi varsa emrine amade olacak çocuğu varsa onun için yaşayacak sadece Kadın kimki başka?? başka bi vasfı varmı bu hayatta??
Aynen, cinsellik sadece erkek içindir, erkek isterse olur, istemezse ot gibi yaşasın gitsin, bir sakınca yoktur. Hem huyu da iyiymiş, başka vasıflara gerek yok, hadi geçmiş olsun.

bazı hanımlar ölümü gösterip sıtmaya razı olun diyor!
siz mastürbasyon yaparak tatmin olmaya çabaladıkça belki de ruhunuzu, umudunuzu tüketiyorsunuz?
beyefendi tedavi olsa, çabalasa belki yine de katlanacaksınız bu duruma?
ama sizi görmezden geliyor, sizin ihtiyaçlarınızı umursamıyor, bir tek cinsel anlamda da değil sizle her anlamda ilgisiz?
siz vicdan yapıyorsunuz ama o yapmıyor?
eminim sizin ailenize dışardan bakan tanıdıklarınız sizi mutlu sanıyordur? çoğu kişi boşanmanızı anlamayacaktır?
belki çocuğunuz bile anlamayacak?
ama bence iyi düşünün ve tez zamanda karara varın, yaşınız kaç bilmiyorum ama daha da geç olmasın...

başka bir konuda, kocası ile beraber olmak istemeyen kadına "aldatılırsın"deniyor, burdaki kadına da"şükret haline" deniyor...

durumunuz zor, en zoru da çocuk sahibi olduk tamam artık demesi, tedavi olmak istememesi, çabalamaması? sadece sevişmemesi değil, sevgisizlik var bu ilişkide, sizi sevse sizinle hayatı göğüslemeye çabalardı, sorununu yok saymazdı!

allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…