- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.235
-
- Konu Sahibi istanbul1981
canım bence sakın eşinle bu durumu konuşmadan karar verme ilerde çok pişman olursun eğer senin erkek çocugun olsaydı .aynı hastalığı taşısaydı ilerde birgün oda evlense yuva kursa 1 çocugu olsa eşi onu yarı yolda bıraksa sen üzülmezmisin bu durumu başta sen evlenince fark etmişindir ortada bir çocuk var .çocugun kız çocuğu bir çocuğun babasız büyümesi kadar hayatta kötü birşey yoktur. ilerde kızın sana babamdan neden boşandın dediğinde açıklaması bile kötü biliyorum anlıyorum senin durumunu normal değil ama bence bu durumu aile danışmanı ile çözmeniz burdaki yorumları okuyaarak yol çizmeniz değil yuvanı yıkma vebali çok büyük 10 sene dile kolay oda allahdan bizde öyle hepimiz insanız herkez istermi hasta olmayı bu durumda olmayı eşinde istemez ama yapacak birşey yok sen şuan kazandığın sevabın allah katında değerlenecek çünkü hep sabrettin benim dayımın kızı oldu yengem hastalandı öldü dayımın kızı şuan 28 yaşında tamamen yatalak başında annesi bile yok..... kızının hiç biryeri tutmuyor düşün bir baba kızının genital tıraş ediyor altını değişiyor o istemezmi bir kadınla gencecik yaşında evlenip cinselliği yaşamayı ister ama işte yavrusu var .o bile 20 yıldır sabrettiyse erkek olarak sevabını sen düşün.SABIR HERŞEYİN BAŞIDIR
Çok yanlış yönlendirmeler görüyorum burda nedense biz kadınlar sürekli bi herşeyle yetinmek zorundaymışız gibi bi yaklaşım içindesiniz. Bütün evliliklerde sorunlar olabilir ama burda evliliğin asıl amacına aykırı bi durum söz konusu!! Ayrıca baştan bu aykırı durum konu sahibinden gizlenmiş!! Sizler neden evleniyosunuz bayanlar?? Sevmek sevilmek sevişmek için değil mi?? Şahsen benim çocuğum olmayacağını öğrensem bi gün önce tedavi olmaya çalışırdım eğer o da olmuyosa çok geçmeden eşimin itirazlarını bile dinlemeden direk boşanma davası açarım!! Çünkü herkesin bu hayatta yaşaması gereken şeyler vardır!! Tanrı bizi bundan öyle veya böyle bi sebeple mahrum ettiyse buna kimseyi ortak etmeye hakkımız olmadığını düşünüyorum!!
Teşekkür ederim canım işte yaşamayan bilemez benim yaşadıklarımı. Dışardan atıp tutması çokkolay.
Hiçbişey sizi korkutmasın!! Hele ki kendi ayakları üzerinde duran ekonomik özgürlüğünü elde etmiş bir insansanız korkucak hiçbişeyiniz yok!! Ben 29 yaşında evlenip 30 yaşında resmen boşanmış 2 yıl sonra tekrar evlenmiş şu anda da 2,5 yıldır mutlu bi evliliği olan 34 yaşında bi kadınım. Toplumun bakış açılarını aşmayı göze almış güçlü kadınların olmadık şeylerle yetinmek gibi bi mecburiyetleri yoktur. Ne güzel gül gibi bir evladınız var onu da huzursuz mutsuz bir aile içinde büyütmeyin.. Kadınlığınızı yaşamak en doğal hakkınız..Mutlu olmak hakkınız.. Bu evliliğe saplanıp kaldığınız sürece mutluluk şansınızı da baltalıyosunuz ki sizi zerre kadar düşünmeyen bencil bi insan için hiç değmez..Teşekkür ederim canım işte yaşamayan bilemez benim yaşadıklarımı. Dışardan atıp tutması çokkolay.
Utanmasalar kadini kocasiyla sevismek istiyo diye ayiplayacaklar ben ona sasiriyorum1-Adam evlenmeden evvel bariz hastalığını saklamış, konu sahibini kandırmış. Sırf bu sebep bile boşanmak için yeterliyken hala sabret düzelir diyorsunuz ya pes.
2-İnsanlar neden evleniyor arkadaşlar? Tamam sadece cinsellik için değil ama temel direklerinden birisi de bu malesef. Yoksa ev arkadaşından ne farkı kalır koca denen şahsiyetin?
3-Aseksüel bir bayanı kaç erkek karısı olarak kabul eder sizce hanımlar? Bunu bir düşünün bakalım.
4-Adamın durumu düzeltmek için çabası yok, yaptım çocuğu kenara çekildim, onla yetin diyor resmen. Cinselliği sadece çocuğa indirgemiş biri var karşımızda. Karı kocanın iletişiminin bir parçasıdır cinsellik, nasıl bu kadar sığ düşünülebilir ki?
5-Performansı çok iyi olan ama sizi döven bir eşiniz olsa daha mı iyiydi demişsiniz de hepiniz hariçten gazel okuyorsunuz, başınızda yok ya ancak atıverin sağdan soldan. Sizin başınıza gelse siz de katlanamayabilirsiniz. Evlilik kurumunun, anneliğin vs. dışından bakarsak en nihayetinde kadın o, genç bir kadın. Sevilmek, kıskanılmak, istenmek istiyor çok doğal değil mi?
6-Son olarak isteksizliğin dışında adamın fiziksel yetersizliği varmış. Yani tedavi ile bile düzelmeyecek şekilde engeli varmış. Yani ne yapılırsa yapılsın, adam sevişmek istese bile konu sahibini tatmin edemiyormuş, illa açık açık mı yazalım ya hu? Bunun neyine sabret düzelir dediniz hangi düşünce yapısıyla?
Hakikaten he, kocasıyla yaşayamayacaksa kimle yaşayacak bunu pardon da?Utanmasalar kadini kocasiyla sevismek istiyo diye ayiplayacaklar ben ona sasiriyorum
Hakikaten he, kocasıyla yaşayamayacaksa kimle yaşayacak bunu pardon da?
21. yüzyılın Türkiye'sinde ne biçim bakış açıları ya hu?
Canım kadın diyor ki, gelişmemiş bir tarafları, çocuk olmuş olsa da ben hiçbir şey anlamadım diyor.tabikide kocasıyla yaşacak canım çocugu olan adam nasıl tamamen cinsellikten kör olabilir bunun bir yolu olmalı konu sahibi kocasıyla oturup bu konuyu bile konuşmamış çözüm aramamış belki adam düzelecek belki tedavisi yarım kaldığından böyle şeyler oluyor belki adam konuşunca hatasına varacak biran önce bunun çağresine bakacak eşini kaybetme korkusu saracak içini ama önce konu sahibini doğru yönlendirmek lazım herkez boşan diyor içine girmeden kimse bilmez konu sahibi tam durumu anlatamamış ne insanlar bu durumdan tedavi olup turp gibi oluyor .önce bir sorunun çözüm noktasına varsın çözemezsse eşşide durumu kabullenirde aynı devam ederse ozman boşansın kimse bu durumu yaşamak istemez tabi
Bi de denilmez mi toplumun boşananlara bakışı çok kötü falan boşananlardan biliyolarmış!! Önce siz bakış açınızı değiştirin de toplum da yavaş yavaş değiştirir!! Bırakın artık insanlara bazı şeyleri öcü gibi göstermeye çalışmayı!! Biraz aşın kendinizi diyorum bu tarz zihniyetlere! ben de boşanma yaşamış biriyim öncelikle bu tarz hastalıklı bakış açılı kişilerden uzak durarak kurtuldum büyük travmalardan.. Neyse gerçekten bu saçmalıkla daha fazla beynimi yormiycam.. Herkesin düşüncesi kendine.Hakikaten he, kocasıyla yaşayamayacaksa kimle yaşayacak bunu pardon da?
21. yüzyılın Türkiye'sinde ne biçim bakış açıları ya hu?
Kadın zaten korkuyor, korktuğu için hareket edemiyor, bu hatunlar da daha beter korkutuyorlar. Kadın otuz yaşlarında muhtemelen, daha bir ömür var yaşayacağı inşallah, ne kadar çekecek bu durumu? 10 yılı heba olmuş, daha kaç yıl gerekli?Bi de denilmez mi toplumun boşananlara bakışı çok kötü falan boşananlardan biliyolarmış!! Önce siz bakış açınızı değiştirin de toplum da yavaş yavaş değiştirir!! Bırakın artık insanlara bazı şeyleri öcü gibi göstermeye çalışmayı!! Biraz aşın kendinizi diyorum bu tarz zihniyetlere! ben de boşanma yaşamış biriyim öncelikle bu tarz hastalıklı bakış açılı kişilerden uzak durarak kurtuldum büyük travmalardan.. Neyse gerçekten bu saçmalıkla daha fazla beynimi yormiycam.. Herkesin düşüncesi kendine.
İşte bazılarına göre bir ömürKadın zaten korkuyor, korktuğu için hareket edemiyor, bu hatunlar da daha beter korkutuyorlar. Kadın otuz yaşlarında muhtemelen, daha bir ömür var yaşayacağı inşallah, ne kadar çekecek bu durumu? 10 yılı heba olmuş, daha kaç yıl gerekli?
Bi de denilmez mi toplumun boşananlara bakışı çok kötü falan boşananlardan biliyolarmış!! Önce siz bakış açınızı değiştirin de toplum da yavaş yavaş değiştirir!! Bırakın artık insanlara bazı şeyleri öcü gibi göstermeye çalışmayı!! Biraz aşın kendinizi diyorum bu tarz zihniyetlere! ben de boşanma yaşamış biriyim öncelikle bu tarz hastalıklı bakış açılı kişilerden uzak durarak kurtuldum büyük travmalardan.. Neyse gerçekten bu saçmalıkla daha fazla beynimi yormiycam.. Herkesin düşüncesi kendine.
Aynen, cinsellik sadece erkek içindir, erkek isterse olur, istemezse ot gibi yaşasın gitsin, bir sakınca yoktur. Hem huyu da iyiymiş, başka vasıflara gerek yok, hadi geçmiş olsun.İşte bazılarına göre bir ömürKadın zaten niye yaşarki eşinin talebi varsa emrine amade olacak çocuğu varsa onun için yaşayacak sadece Kadın kimki başka?? başka bi vasfı varmı bu hayatta??