- 26 Haziran 2015
- 50
- 18
- 42
-
- Konu Sahibi istanbul1981
ilacını kullanırken size karşı (cinsellik anlamında) davranışları nasıl. çocuğun olması iyi olmuştur belkide bilemeyiz. belki kızınız destek olacak size bu zor günlerinizden hiç bir zaman geriye bakmayın olmasaydı etmeseydi diyerek hayat geçmiyor. size çok sevdiğim bir sözü yazacağım belki size de cesaret olur.
TANRIM, BANA
DEĞİŞTİREMEYECEĞİM ŞEYLERİ KABUL ETMEK İÇİN SUKUNET
DEĞİŞTİREBİLECEKLERİMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET
İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRT EDEBİLMEK İÇİN DE AKIL VER...
Bahsetmedi canım. Hatta beden olarak eksikliklerini bile ben hiç ona söylemedim.eşinizle evlenmeden önce bu hastalığından size bahsetti mi
Hala neyin kararını veremediğinizi anlayamadım? Burdan ne duymak istiyosunuz tam olarak?Canım ilacı kullansada hiç bir zaman normal bir erkek gibi olmuyor. Cinsel organlar hiç gelişmemiş. Ancak kendi tatmin oluyor. Benim ne ruhum doyuyor nede bedenim.
Benim Kadınlık hormonum çalışmıyor diye eşim beni boşasa ona öyle bi ah ederim ki bida onun ki kalkmazTemmuzda 10 sene olacak evliliğim. Evlendikleten sonra fark ettiğim ve çok büyük hayal kırıklığına uğradığım eşimin hastalığı yüzünden 6 sene sonra kızım oldu şuan 3,5 yaşında. eşim tedaviye başladıktan sonra hemen hamile kaldım ama ben çok mutsuzum. Çünkü eşimin hastalığını hala kabullenemedim ve ilaç kullansada kullanmasada taşıma suyla değirmen dönmüyor. Yaşım 33 bende normal kadınlar gibi bir evlilik yaşamak istiyorum. Evliligimiz hiç bir zaman normal olmadı bizim. 10 sene sonra çok geç değilmi diceksiniz. Bişeylerin normal olmadığını ilk evlendiğim zaman anladım fakat çocuktum hep bunalım gezdim yıllarca. Ailem desetk olmadı sorunu söylediğim halde. Artık olgunum ve ben gerçekten buna katlanamıyorum artık.
Boşanmaktanda çok korkuyorum...Lütfen bana bir fikir verin
Benim Kadınlık hormonum çalışmıyor diye eşim beni boşasa ona öyle bi ah ederim ki bida onun ki kalkmaz
Neyine üzülüyosun canım o sana üzülüyomu tedavisini sürdürüyomu ayrıca seni kandırmış hayatınla oynamış neyine üzülüyosun???Kızım var canım ona kıyamıyorum. Eşimede üzülüyorum onun durumuna...Kendime de üzülüyorum nolacak benim sonum. ömrüm böyle bitsin istemiyorum.
Vicdan yapıyorum işte...Neyine üzülüyosun canım o sana üzülüyomu tedavisini sürdürüyomu ayrıca seni kandırmış hayatınla oynamış neyine üzülüyosun???
Bahsetmedi canım. Hatta beden olarak eksikliklerini bile ben hiç ona söylemedim.
Ya üzülüyorum onada. Ayrı bir anne baba çocuğu garibanlık içinde büyümüş. ben çok vicdanlıyım galiba.Kızına gelince mutsuz aile çocuğu da mutsuz eder o yine babasıyla görüşür her türlü bunda vicdan yapıcak bişey yok vicdan yapması gereken sen değilsin adam rahatlıktan ölücek sen hala vicdan yapıyosun bana biraz enteresan geldi açıkçası
Bu cevabınızla kendiniz hakkında bütün bilgiyi verdiniz bence kesinlikle boşanın tek sorunu cinsellik olan diğer konularda hiç sıkıntısı olamayan bi evliliği haketmiyorsunuz. Östrojen ve testesteron hormonları hakkında yeteri kadar bilgim var ama bu Dünyada hersey insanlar için hastalıklar da. Eğer siz bu durumu gördüğünüz ilk zaman boşanmaya kalksaydınız haklı olabilirdiniz ama sen adamla 10 yıl evli kal bide çocuk yap ama kadınlığın doymuyor diye çocuğu ev ortamından ayır. O çocuk büyüdüğünde 10 yıl nerdeydin derse anlatırsınız kadınlığınızı.Kadınlık hormonunuzun çalışmaması demek erkek gibi bıyığınızın sakalının çıkması, tüm vücudunuzun kıl içinde olması, erkek gibi kaslarınızın olması, adet görememeniz, sesinizin kalın olması demek....
bilmiyorum eşiniz napardı...
Bu cevabınızla kendiniz hakkında bütün bilgiyi verdiniz bence kesinlikle boşanın tek sorunu cinsellik olan diğer konularda hiç sıkıntısı olamayan bi evliliği haketmiyorsunuz. Östrojen ve testesteron hormonları hakkında yeteri kadar bilgim var ama bu Dünyada hersey insanlar için hastalıklar da. Eğer siz bu durumu gördüğünüz ilk zaman boşanmaya kalksaydınız haklı olabilirdiniz ama sen adamla 10 yıl evli kal bide çocuk yap ama kadınlığın doymuyor diye çocuğu ev ortamından ayır. O çocuk büyüdüğünde 10 yıl nerdeydin derse anlatırsınız kadınlığınızı.
Adam zaten tedaviye gerek yok işte çocuğumuz varya yeter diyomuş