Boşanmak istiyorum yardım edin

Mutsuzkadin25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2018
6
2
32
Merhabalar Herkese iyi geceler
Yardima ihtiyacim var lütfen yardım edin
4 yillik evliyim ve vajinusmu hastasiydim bu yuzden esimle 3 sene boyinca cok sorunlar yasadim. Eve gelmezdi surekli içerdi. Beni akrabalarında birakir kendi kuzenleriyle sabahlara kadar gezerdi bende sesimi cikartamazdm ilgi göstermezdi konusmazdi kufur hakaret gırla zaten. Bi yere giderken iki yag cekerdi vs vs. Bu ve bir cok sey daha yasasik ve ben bi sure sonra yalnizliktan ilgisizlikten kendimi esimi aldatirken buldum. Karsimdaki kisiyi birakmayi cok denedim ama o beni heo tehddit etti. Neyse esim bunu öğrendi beni hastanelik etti. Sonra affetti bir sure iyi gittik. Ben tabi kopekler gibi pismanim. Olayin ustunsen 1 ay gecmeden vajinusmusu yendim ve hamile kaldim. 9 ay boyunca hem psikolojik hem fiziksel siddet gördüm ama hataliyim diye hep sustum. Ve bebegim dogdu suan 4 aylık. Lohusaligim boyunca da devam etti sutüm gelmedi
Bebegimi emziremedim. Neyse simdi tekrar başladı iste surekli icmeye gecenin 3 4 bazen sabah 6 da zil zurna sarhos geliyor tartisiyoruz benimle birlikte olmak istiyor o saatte bende kiziyorum. Bugunse ayni sorunu yasadik ve beni evden kovdu kendini yatak odasina kitledi yatti. Seni istemiyorum diyor ama her gece benimle birlikte olmak istiyor. Artik cok yoruldum.. tek sorunum boşanırsam kizimi kime verirler. Esimin ailesi kizima bakabilecek gucleri yok esim memur ama.. benim ailem esimin evibde olduğum halde hale cogu ihtiyacimi onlae görür. Lutfen yardim edin lutfen

Kızını kimse alamaz. Boşanmak istiyorsan bosan. Ailende arkandaymis. Sorun ne ki?

Vajinusmusu eşinle yendiğinde gore diğer adamla fiziksel bişey yaşamadın sanırım. Mahkeme de bir şekilde ahlaksizlik olduğunu ispat eder de, öyle çocuğumu alır mı diyorsunuz?

Evet esimle yendim. Aynen velayeti ona verirler mi. Tek sorunum su suan bile çocuğumu birak git ananin evine dedi ama kendi fosur fosur uyuyor nasıl bakacak yavruma.

Evet esimle yendim. Aynen velayeti ona verirler mi. Tek sorunum su suan bile çocuğumu birak git ananin evine dedi ama kendi fosur fosur uyuyor nasıl bakacak yavruma.
Bakabileceğine inansan bırakacak mısın ki? Çocuğun babadan çok anneye ihtiyacı var. Hiç birşey isbat edemeyeceğine göre mahkeme de size verir diye düşünüyorum. Bir avukata danisabilirsiniz.

Ama affetmiş sayılıyor o durumu, o zaman ortada bebek falan da yoktu.. Zannetmem o sebepten sizi bebeğinizden ayırsınlar, düşük ihtimal bence.. Küçük bebeğin tabi ki annesine ihtiyacı var.
Ve bi an önce ondan kurtulmaya bak, bu böyle olmaz..
Onun yüzünden kendine yakışmayacak şeyler yapmışsın. Boşan ve kendine bebeğinle temiz bi sayfa aç..

Bakabileceğine inansan bırakacak mısın ki? Çocuğun babadan çok anneye ihtiyacı var. Hiç birşey isbat edemeyeceğine göre mahkeme de size verir diye düşünüyorum. Bir avukata danisabilirsiniz.

Beni öldürür ancak öyle alabilir hani mahkeme acısından söyledim onu sadece bir an önce bir avukat bulmalıyım sanırım

Evet affetti hatta ben gelmicektim ama bi daha acilmamak üzere kapanıyor bu konu dedi ama hamileyken basladi dayaklari. Hatta kizimdan nefret bile ettigini sevmedigi soyledi zamaninda

Bebeği sana verirler. O kadar küçük bebeği ancak annede çok büyük sorun varsa vermezler, uyuşturucu bağımlılığı gibi. O sebepten endişelenme. Hakkında iyi olacak ne ise o olur inşallah.

Canım benim bildiğim anne hayat kadını bile olsa bebeği anneye veriyor. Ancak akıl hastalığı ve madde bağımlılığı varsa anne çocuğuna bakacak yetide olmadığı için çocuğun velayetini babaya veriyor. Öyle olumsuz bir durumda bile anne gözetim altındaysa anneanne desteği gibi yine çocuk anneye verilebiliyor. Arkadaşım adliyede çocuk velayetleri ile ilgili görev yapıyor ondan zaman zaman duymuştum.

Aldatmakla iyi etmemişsin ama emsal karar var aldatıgını bildigi halde affedip evliliğe devam edince bunu mahkemede kullanamıyor hiç sıkıntı etme cocugu babaya verme devri bitti

Bu hödük herifin yanında durmanızın nedeni nedir. Aldatılma ve şiddet boşanma sebebidir. Kimseye gidip boşan denmez ama siz sabaha kadar içen size değer vermeyen birinden bahsediyorsunuz. Ben sırf içki yüzünden sevdiğimi ilk aşkımı gelinlik hayali kurarken terk ettim. İçki var şiddet var sevgi saygı yok. Sizi bu evde ne tutuyor

Herkese cok teşekkür ederim icim rahatladi en kisa zamanda ailemle konusup avukat bulmam lazim allah razi olsun hepinizden. Suclu olduğum icin sustum hep ama boyle bir ortamda cocuk buyutulmez. En kısa zamamda kurtulmam lazim

Erkek içince seks ister genelde sevmese de yapsın yeter birlikte olmSı bundan bence bi insan içiyorsa İnan asla değişmez bırak gitsin eziyet etme kendine artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…