- 14 Mart 2015
- 10
- 0
- 29
-
- Konu Sahibi gullerimsoldu
Ilk gordugumde oyleydi ama daha sonra sevdim 2 senelik evliyim ben susup hicbirsey demezsem hersey yolunda ama ben sorunlardan konusmaya kalksam konusup duzene sokmak istesem huzur kaciriyosun diyo bana antidepresanlarla yasiyorumhayaller aleminde yasamissin yada çok fazla film izliyorsun evlilige yaşın uygun değil bikere. sırf yusuf güneye benziyor diye insan evlenirmi evladım !!
Ettiremem ama onsuz da yapamamaktan korkuyorunSakın sakın bebek yapma.
Şunu bil bu adam hiç değişmeyecek.
Bütün hayatını bu şekilde devam ettirebilecek misin?
Sabahtan aksama 400 liraya calisicak insan ariyorlar yemek sigorta yok siz calisirmisiniz boyleAileniz daha ne yapsın size merak ettiböylederdinizi onlara anlatmayın bari daha fazla canları sıkılmasın.
Bu evliliğimsiye alışabildeysiniz, iş de bulabilirsiniz, yeni arkadaş da, yeni bir hayat da ama bahanelerinizle bir yere varamazsınız.
Konunuzun özeti; dayak yemeye alıştım ne yapayım?
Sabahtan aksama 400 liraya calisicak insan ariyorlar yemek sigorta yok siz calisirmisiniz boyle
Evet baglandim neyine bilmiyorum ama kokusuna galiba aslinda ailesi olmasa cok iyi insan hep dolduruyorlar bide ev onlarin diye esimde susuyoKedidirKedii .!.:Bu adam değişmez . Harcama kendini hayatını belki zor belki bağlandın ama ayrıl , sakın çocuk yapma sakın !
Evimizde surekli siddet yok ben iletisime gecmeye calistigimda boyle bende cok dirdir ediyorum ama hakli olarak kiraya cikalim diyorum ev gecindiremem diyor.aldigim para belli diyor
Tabiykide ailemi her hafta goruyorum yanlarina gidip kaliyorum geri donuyorum sonra..ben tam anlatamadim galiba derdimi niye herkes sormak yerine yargiliyove sen aileni göremiyorsun kiraya çıksan ailen evine gelebilecek ama gelemiyor . seni düşünmüyor senin isteklerini sen onsuz yapamıyorsun ama ailen olmadan yapabiliyorsun .
Tabiykide ailemi her hafta goruyorum yanlarina gidip kaliyorum geri donuyorum sonra..ben tam anlatamadim galiba derdimi niye herkes sormak yerine yargiliyo