boşanmak istiyorum ama cesaretim yok.

az önce bir konu okudum
boşanma aşamasında ayrı yaşayan bir çift
çocuk annesinde, babasıyla buluşacakları için mutlu herkese babam gelecek babam gelecek demiş sevinçle
o konuda herkes tekrar şans ver evliliğine diyor
konu bu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/iyi-degilim.812275/

bu işin doğrusu nedir sizce?
çocuk için katlanmalımı insan?
Bir kere son sans verilsin cocuk icin vs ama konu sahibi uc kere vermis o son sansi.smdi bir mucize olcagina ben inanmiyorum gecici iyilik hali olabilir ama degiscek adam o uc sanstan birini kullanirdi.

insan çocuğum için bi şans daha verim mi diye düşünüyo.çünkü vicdan azabı duyuyor evladını babasından ayrı yaşamak zorunda bıraktığı için.ama aslında doğrusu bu vicdan azabını babanın duyması gerek.çünkü aileyi dağıtan o.biz kadınlar hep duygusallıktan kaybediyoruz.

Asıl çocuğunuzu düşünüyorsanız boşanın. 24 yaşındayım. içki içen kumar oynayan eve para getirmeyen bir babam var. Annem çalışıp eve bakmaya çalışıyor. Küçükken anne babamla boşanma diye ağlardım ama şimdi düşününce keşke boşan diye ağlasaydım diyorum. Öğretmenlik okudum ve atanamadım. Ücretli öğretmenlik yaptım annemden tek kuruş almadım kpssye hazırlanmak için kendi paramla kitap aldım. Babam benim zar zor çalışıp kazandığım üç kuruş parayı alıp içkiye kumara verdi. Para bulunca 3 gün eve gelmez 27 gün annemden geçinir. Küçükken babamı çok severdim o yüzden ayrılma diye ağlardım anneme. Ama şimdi nefret ediyorum. Atandığımda ilk işim annemi kolundan tutup mahkemeye götürmek olucak. Çocuğunuzu geleceğinizi düşünüyorsanız bir dakika durmadan boşanın. Bu yazdıklarımı seneler sonra çocuğunuzun söyleyeceğini, düşüneceğini bilin ve durmayın hayatınıza bakın.

X