Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz evlenirken eşim bana söz verdi kumar oynamicam diye.Ama bırakın kumarı içkiye de başladı.kızımla hamileyken yaklaşık 20.000 tl lik borç yaptığını öğrendim.o ara abimi kaybettim ve yaşadıklarım yüzünden eşimin yaptıklarını gözardı ettim.söz verdi artık oynamicak diye.ama sonra bankalardan kredi çektiğini,kartlarının limitlerini doldurduğunu öğrendim.yaklaşık yılda 2-3 kez söz verir ama ben onu affedince gene başlar.bize 60.000 liraya mal oldu özel zevki.hala oynuyor.azar azar oynuyorum diyor.bana göre yaptığı borçlardan sonra 1 liralık bile oynanamay hakkı yok.bide hafta 1-2 içer.ona ve ailesine göre normal.ben kabullenemedi.tabi kızım 7 yaşında oldu ve eşim bunca sene aynı şeyleri yaptı durdu.içip kumarda kaybedince hakaretler tehditler başladı.bazen beni boşanmakla tehdit etme ne yapacaksan yap diyor.ona göre şuçlu benmişim.yani o kumar oynayıp ben yakalayınca inkar etmeyip itiraf ediyormuş.buna rağmen ben ilgi göstermiyormuşum.bilemiyorum ama bana göre hatalı değilim.insan canını inciten birine hiç bi şey olmamış gibi davranır mı?artık ona güvenmiyorum.her şey bi yana kızım tartışmanızdan bıktım diyor artık.babasına lütfen artık içip idda oynama diyor.boşanmak istiyorum.ama bazen çok kararsız hissediyorum.sonuçta çalışıp evi geçindiren benim.onun parası borçlarına gidiyor.ev ile ilgili harcama yap desem param mı var diyor.ama hafta 50-100 lira içki ve idda parası veriyor.bunca yıl bide hakaretlerine katlandım hatta bi kere küfür bile etti.ne yapmalıyım bilmiyorum.son zamanlarda da hafta sonlarını ya kahvede ya abisinin yanında geçiriyor.neymiş bi hafta sonu varmış.sanki hafta içi bizi görüyorda.ikimizde çalışıyoruz.Ev kiramız geldi ve o benim ödememi bekliyor.offff offffffffffff
YARDIM ALMASINI SÖYLEDİM AMA KABUL ETMEDİ.ZATEN ŞU AN ÇOK OYNAMIYORUM EĞLENCESİNE OYNUYORUM DİYOR.ONA GÖRE BUDA NORMAL.YANİ O KADAR BORÇTAN SONRA NASIL NORMAL OLUYORSA.Merak ettim eşiniz bu konuyla ilgili uzman yardımı aldı mı ya da siz böyle bir şeyi teklif ettiniz mi hiç? Kızınız daha küçük çocuk aklıyla boşanma ya da boşan diye bilir ancak yetişkin olan sizsiniz cesaretinizi toplayıp boşanmaya kesin karar verdiğinizde alın karşınıza anlayacağı dilde durumu anlatın. Muhtemelen boşanırsanız babasını tamamen kaybedeceğini düşünüyordur. Bunu özellikle vurgulayın boşanan biziz o senin baban ve hayatın boyunca öyle kalacak.
Gerçekten merak ediyorum.
Hadi sizin cesaretiniz yok,alışmışsınız adamın tüm pisliklerine de kızınıza yazık oluyor,farkında değil misiniz?
Günah değil mi ona?
Paranız var,eve siz bakıyorsunuz ama yine bu eziyeti çektiriyorsunuz kızınıza!!!!!
YARDIM ALMASINI SÖYLEDİM AMA KABUL ETMEDİ.ZATEN ŞU AN ÇOK OYNAMIYORUM EĞLENCESİNE OYNUYORUM DİYOR.ONA GÖRE BUDA NORMAL.YANİ O KADAR BORÇTAN SONRA NASIL NORMAL OLUYORSA.
hayır sadece çalışırken öyle denk gelmiş ya kusura bakmayın.böyle bi izlenim yaratmak istemezdim.Siz yapmanız gerekeni yapmışsınız. Eğer teklif etmediyseniz daha sonra keşke dememek için edin diyecektim. Evet eşiniz bunu bir sorun olarak bile gördüyor nerede kaldı tedavi düşünsün. Allah kolaylık versin size hakkınızda hayırlısı olsun.
Birde söylemeden geçemeyeceğim. Büyük harflerle cevap yazmışsınız bana. Kendimi azarlanıyor gibi hissettim. Sadece yardımcı olmak istemiştim.