Gerçekten merak ediyorum.biz evlenirken eşim bana söz verdi kumar oynamicam diye.Ama bırakın kumarı içkiye de başladı.kızımla hamileyken yaklaşık 20.000 tl lik borç yaptığını öğrendim.o ara abimi kaybettim ve yaşadıklarım yüzünden eşimin yaptıklarını gözardı ettim.söz verdi artık oynamicak diye.ama sonra bankalardan kredi çektiğini,kartlarının limitlerini doldurduğunu öğrendim.yaklaşık yılda 2-3 kez söz verir ama ben onu affedince gene başlar.bize 60.000 liraya mal oldu özel zevki.hala oynuyor.azar azar oynuyorum diyor.bana göre yaptığı borçlardan sonra 1 liralık bile oynanamay hakkı yok.bide hafta 1-2 içer.ona ve ailesine göre normal.ben kabullenemedi.tabi kızım 7 yaşında oldu ve eşim bunca sene aynı şeyleri yaptı durdu.içip kumarda kaybedince hakaretler tehditler başladı.bazen beni boşanmakla tehdit etme ne yapacaksan yap diyor.ona göre şuçlu benmişim.yani o kumar oynayıp ben yakalayınca inkar etmeyip itiraf ediyormuş.buna rağmen ben ilgi göstermiyormuşum.bilemiyorum ama bana göre hatalı değilim.insan canını inciten birine hiç bi şey olmamış gibi davranır mı?artık ona güvenmiyorum.her şey bi yana kızım tartışmanızdan bıktım diyor artık.babasına lütfen artık içip idda oynama diyor.boşanmak istiyorum.ama bazen çok kararsız hissediyorum.sonuçta çalışıp evi geçindiren benim.onun parası borçlarına gidiyor.ev ile ilgili harcama yap desem param mı var diyor.ama hafta 50-100 lira içki ve idda parası veriyor.bunca yıl bide hakaretlerine katlandım hatta bi kere küfür bile etti.ne yapmalıyım bilmiyorum.son zamanlarda da hafta sonlarını ya kahvede ya abisinin yanında geçiriyor.neymiş bi hafta sonu varmış.sanki hafta içi bizi görüyorda.ikimizde çalışıyoruz.Ev kiramız geldi ve o benim ödememi bekliyor.offff offffffffffff
Kızınız daha minicik babanın açtığı yaralar ilerde sizi pişman edecek,daha çok üzüleceksiniz.evet ama kızım babasına çok bağlı.anne lütfen boşama babamı diyor.babasını öyle görünce.
aslında haklısınız.8 yıldır ilk defa bu kadar ciddi boşanmayı düşünüyorum.çocuğum için.sadece bu aralar kafamda her şeyin netleşmesini bakliyorum.yani biraz cesarete ihtiyacım var.birde hayatımız düzene koymaya.Kızınız daha minicik babanın açtığı yaralar ilerde sizi pişman edecek,daha çok üzüleceksiniz.
O zaman kızınız "anne neden çocuk aklıma uydun?" demeyecek mi?
Allah yardimcin olsun senin hicbir sucun yok biran once yoluna cizmeye bakbiz evlenirken eşim bana söz verdi kumar oynamicam diye.Ama bırakın kumarı içkiye de başladı.kızımla hamileyken yaklaşık 20.000 tl lik borç yaptığını öğrendim.o ara abimi kaybettim ve yaşadıklarım yüzünden eşimin yaptıklarını gözardı ettim.söz verdi artık oynamicak diye.ama sonra bankalardan kredi çektiğini,kartlarının limitlerini doldurduğunu öğrendim.yaklaşık yılda 2-3 kez söz verir ama ben onu affedince gene başlar.bize 60.000 liraya mal oldu özel zevki.hala oynuyor.azar azar oynuyorum diyor.bana göre yaptığı borçlardan sonra 1 liralık bile oynanamay hakkı yok.bide hafta 1-2 içer.ona ve ailesine göre normal.ben kabullenemedi.tabi kızım 7 yaşında oldu ve eşim bunca sene aynı şeyleri yaptı durdu.içip kumarda kaybedince hakaretler tehditler başladı.bazen beni boşanmakla tehdit etme ne yapacaksan yap diyor.ona göre şuçlu benmişim.yani o kumar oynayıp ben yakalayınca inkar etmeyip itiraf ediyormuş.buna rağmen ben ilgi göstermiyormuşum.bilemiyorum ama bana göre hatalı değilim.insan canını inciten birine hiç bi şey olmamış gibi davranır mı?artık ona güvenmiyorum.her şey bi yana kızım tartışmanızdan bıktım diyor artık.babasına lütfen artık içip idda oynama diyor.boşanmak istiyorum.ama bazen çok kararsız hissediyorum.sonuçta çalışıp evi geçindiren benim.onun parası borçlarına gidiyor.ev ile ilgili harcama yap desem param mı var diyor.ama hafta 50-100 lira içki ve idda parası veriyor.bunca yıl bide hakaretlerine katlandım hatta bi kere küfür bile etti.ne yapmalıyım bilmiyorum.son zamanlarda da hafta sonlarını ya kahvede ya abisinin yanında geçiriyor.neymiş bi hafta sonu varmış.sanki hafta içi bizi görüyorda.ikimizde çalışıyoruz.Ev kiramız geldi ve o benim ödememi bekliyor.offff offffffffffff
Kiziniza oluyor olan o bu yssinda yasadiklarini omur boyu unutmayacak benim gibi.ona kotu anilsr birakmayin.bir sure ayri kalmayi teklif edin esinize kendini cocugu icin en azindan duzeltmezse ayrilacaginizi soyleyin. Ki ayrilsaniz bile masallah siz guclu kadinsiniz zaten evi gecindiriyosunuz onsuz daha rahat yasardiniz.tabi bu insallah olmazevet ama kızım babasına çok bağlı.anne lütfen boşama babamı diyor.babasını öyle görünce.
Ben iki kücük cocukla bosaniyorum.siddet ve calismayan sorumsuz bir kocayla gecti 7 yilim.simdi cok kararliyim.
Siz ne is yapiyorsunuz?[/özel bi şirkette muhasebe sorumlusuyum