- 14 Şubat 2024
- 20
- 3
- 26
-
- Konu Sahibi yorguntired
Bir insan saç rengi değiştirir gibi değişmez, karakteri nasıl değişsin?Merhabalar boyle bir baslik acmistim 2 ay once kadar ve sunlari yazmistim;
bosanmayi dusunup sonrasinda pisman olursam diye dusunen var mi. gercekten bosanmak istiyo muyum onu da bilmiyorum. bir cikmazin icindeyim resmen ve bu beni gunden gune ertiyor psikolojim bozuluyor daha da uzgun oluyorum artik bi seylere karar vermem gerekiyormus gibi. ya diyecegim ki aman her seye ragmen kabul ediyorum bu tavirlariyla onu evet mutsuzum ama arada mutlu da oluyorum. ya da bune boyle senle mi ugrascam kimse benden daha degerli degil diyip birakmak mi...
1,5 yillik evlilik
cocuk yok
yaslar: 25 - 31
Guncelleme;
neredeyse 5 gun once evden ciktim ve ona yapamadigimi olmadigini soyledim dayanamadim. suan annemin evindeyim. bugun mesaj atti gel konusalim diye istemiyorum dedim. hala kendini hakli gordugu cok konu var ben derdimi yaziyorum sanki okumuyor o baska seyler yaziyor. eger geri donersem eminim hicbir sey degismeyecek daha once de yasadik bunlari. annemle babam destekliyor istediklerini yapmiyorsa bunlari bunlari istiyorum de soyle yapmiyorsa birak gel buraya diyorlar. son kez gel konusalim bitecekse de bitsin ama konusmaya deger bunu anca beraber duzeltebiliriz duzeltmeye calismadan bitmesini istemiyorum demis. ne yapmaliyim. icimdeki ses tamam git konus dok icini en azindan icinde kalmaz diyor ama ya tamam istedigin gibi biri olcam derse ve beni kandirirsa ve yine hicbir sey degismezse.. ne yapacagimi bilmiyorum. zar zor karar alip geldim buraya kesin bitti dedim ama duygularim kafami cok karistiriyor. cok ozluyorum anilarimiz aklima geliyor surekli ona aciyorum da uzuluyorum bensiz ne yapacak diye dusunuyorum ama onla da olmayacagini mutsuz olacagimi biliyorum gidip konusayim mi yoksa kokten silip atayim mi kafam cok karisik.
Tam istedigin gibi biri olacağım demesiyle istediğiniz gibi biri olamaz. Değişmek çok zordur. Çok çaba ister.Merhabalar boyle bir baslik acmistim 2 ay once kadar ve sunlari yazmistim;
bosanmayi dusunup sonrasinda pisman olursam diye dusunen var mi. gercekten bosanmak istiyo muyum onu da bilmiyorum. bir cikmazin icindeyim resmen ve bu beni gunden gune ertiyor psikolojim bozuluyor daha da uzgun oluyorum artik bi seylere karar vermem gerekiyormus gibi. ya diyecegim ki aman her seye ragmen kabul ediyorum bu tavirlariyla onu evet mutsuzum ama arada mutlu da oluyorum. ya da bune boyle senle mi ugrascam kimse benden daha degerli degil diyip birakmak mi...
1,5 yillik evlilik
cocuk yok
Guncelleme;
neredeyse 5 gun once evden ciktim ve ona yapamadigimi olmadigini soyledim dayanamadim. suan annemin evindeyim. bugun mesaj atti gel konusalim diye istemiyorum dedim. hala kendini hakli gordugu cok konu var ben derdimi yaziyorum sanki okumuyor o baska seyler yaziyor. eger geri donersem eminim hicbir sey degismeyecek daha once de yasadik bunlari. annemle babam destekliyor istediklerini yapmiyorsa bunlari bunlari istiyorum de soyle yapmiyorsa birak gel buraya diyorlar. son kez gel konusalim bitecekse de bitsin ama konusmaya deger bunu anca beraber duzeltebiliriz duzeltmeye calismadan bitmesini istemiyorum demis. ne yapmaliyim. icimdeki ses tamam git konus dok icini en azindan icinde kalmaz diyor ama ya tamam istedigin gibi biri olcam derse ve beni kandirirsa ve yine hicbir sey degismezse.. ne yapacagimi bilmiyorum. zar zor karar alip geldim buraya kesin bitti dedim ama duygularim kafami cok karistiriyor. cok ozluyorum anilarimiz aklima geliyor surekli ona aciyorum da uzuluyorum bensiz ne yapacak diye dusunuyorum ama onla da olmayacagini mutsuz olacagimi biliyorum gidip konusayim mi yoksa kokten silip atayim mi kafam cok karisik.
Merhabalar boyle bir baslik acmistim 2 ay once kadar ve sunlari yazmistim;
1,5 yillik evlilik
cocuk yok
Guncelleme;
Sizin eşiniz zırt pırt sizi evden kovan, kavgaları ailelere taşıyan biri miydi doğru mu hatırlıyorum? Annesi de oğlum yalan söylemez demişti sanki.Merhaba benzer durumlardayız sizin boşanmayı düşünme sebebinizi bilmiyorum ama.
Ben 2 aydır bu cenderedeyim ve 9 aylık evliyim. Ailemin yanınada gittim ve en çok onlar üzüldü maalesef ama gitmek zorundaydım. Sırf keşke dememek için bir şans verdim. Şuan terapiye gidiyoruz. Bilmiyorum ailelerde işin içine girdi çok karıştı ortalık. Mesela gezerken ev için bişey beğeniyorum ama alamıyorum 1 ay sonra fikrim değişebilir boşanırım diye güvenemiyorum. En üzücüsüde bu.
Tavsiye olarak söyleyeceğim şey önce kendinizi düşünün kalbinizi dinleyin. İnandırabilecek mi. Şartlarınız olsun. Ama birkaç kere aile evine gelip gittiyseniz sonuç belli gibi yalama olmuş.
Hakkınızda hayırlısı
Sorunun altını meşgul etmek istemem ama kısaca özetleyeyim. Terapiye gidiyoruz. Terapistte en başından hata olduğunu söyledi aile olayının. O zamanla toparlanır kendi problemlerinizi çözmeniz lazım dedi. Eşim ailesiyle konuşmuştu tamam biz birbirimize yükseldik ama sizde neden daha kötü yaptınız o laflar kullanılmamalıydı diye. Annesine eşimi ara dedi annesi aramam ben de kırgınım demiş. Ben asla aramam ne yapıldığı ne denildiği ortada dedim. Terapist yüzleşebilirsiniz kırgınlığınızı söyleyin dedi. Ama ben insanlara çok kırgınım hadi alın benim gönlümü dememSizin eşiniz zırt pırt sizi evden kovan, kavgaları ailelere taşıyan biri miydi doğru mu hatırlıyorum? Annesi de oğlum yalan söylemez demişti sanki.
Nasıl düzelme var mı?
Benim aklımda kalan eşinizin tavırları sözleri olmuştu. Birbirinize yükselmeniz değil.Sorunun altını meşgul etmek istemem ama kısaca özetleyeyim. Terapiye gidiyoruz. Terapistte en başından hata olduğunu söyledi aile olayının. O zamanla toparlanır kendi problemlerinizi çözmeniz lazım dedi. Eşim ailesiyle konuşmuştu tamam biz birbirimize yükseldik ama sizde neden daha kötü yaptınız o laflar kullanılmamalıydı diye. Annesine eşimi ara dedi annesi aramam ben de kırgınım demiş. Ben asla aramam ne yapıldığı ne denildiği ortada dedim. Terapist yüzleşebilirsiniz kırgınlığınızı söyleyin dedi. Ama ben insanlara çok kırgınım hadi alın benim gönlümü demem
Ben de sizin gibi düşünüyorum samimiyetsizsin güvenmiyorum insan eşine asla öyle davranamaz diyorum. İnanın her gün laf sokmaktan yoruldum bazen karşımda oturuyor niye b.ka bakar gibi bakıyosun halledicez diyor. E çünkü içimdeki o kinim geçmiyor. Ve niye ‘halledicez’. Ben ne yaptımda halletmem gerekiyor. Ne yaptım: evlendim. Böyle biriyle. Hayırlısı olsun bakalım.Benim aklımda kalan eşinizin tavırları sözleri olmuştu. Birbirinize yükselmeniz değil.
Aileleri bu kadar erken işin içine sokan kendisiyken şimdi göstermelik ailesine söylediği siz de kötü yaptınız lafı samimi gelmiyor.
Terapistiniz yol gösterir zaten ama siz de iyice gözlemleyin.
Değişmeyeceğine eminsen buluşup manipüle etmesine izin verme.Merhabalar boyle bir baslik acmistim 2 ay once kadar ve sunlari yazmistim;
1,5 yillik evlilik
cocuk yok
Guncelleme;