- 29 Temmuz 2015
- 56
- 12
- 46
-
- Konu Sahibi Kaderimbumu
Benzer şeyleri bende yaşadım ayrılmak istedim iki ablam ayrıydı aşlemin yanında çoçuklar doğunca bakacak kimse olmadığı için çalışamadım ama kendi kendime hep polyanacılık oynamışım çoçukları mutsuz ortamda büyütmekten se ayakların üstünde duracaksan herşeyden önce mutlu olacaksan geçen gün bir daha gelmiyor benim kızlarım çok ufak ve aşırı babacı.bu sene dedim inceldiği yerden kopsun kızım trafik kazası geçirdi uzun hastane günleri o sırada hamile olduğumu farkettim ve su an 21 haftalık hamileyim oğluma
Kızımın ayağındaki demirleri 57gun sonra çılarttırdık Allaha şükür haftasonu yürütmeye başlayacağım buda benim sınavım zannediyorum biraz daha sabır Allah kimseyi evladı ile sınamasınÇok üzüldüm geçmiş olsun. Nasıl şimdi kızın
Amin. Çok zor işin . Hani bazen çok kötü bir olay gelir Başımıza ama aslında daha kötü birşeyi engellemiştir. Tabi biz bunu çook sonra anlarız.Kızımın ayağındaki demirleri 57gun sonra çılarttırdık Allaha şükür haftasonu yürütmeye başlayacağım buda benim sınavım zannediyorum biraz daha sabır Allah kimseyi evladı ile sınamasın
3.yü düşünecek hal bırakmadıki zaten. Hem bedenen hem de psikolojik olarak çok yoruldum. Zaten 3. Yü yapsam 4.yü isteyecek biliyorum. Bakımlı olmama katlanamıyor. Ona Muhtaç olayım istiyor. Nasıl bir mantıksa.yanı pes okudum,tuhaf ötesi,adama bak,3.çocuk şartı,töbe yaa böle kaıdnlar varda adamlarda varmış,ama cidden sen haklısın,boşan demem,ama 3.yapma derim,kesınlıkle yapma derim,ihtıyacını gidermek nedir arkadaşım,lütfen ya,
İnşallah canım senin de Allah yardımcın olsunAmin. Çok zor işin . Hani bazen çok kötü bir olay gelir Başımıza ama aslında daha kötü birşeyi engellemiştir. Tabi biz bunu çook sonra anlarız.
İnşallah öyledir. Allah yardımcın olsun
Aynen bende çok şiddetli bir şekilde yaşadım Çocukken bu duyguyu. Babam gözü hep dışarda olan bir insan. Eve gelmesin kavga çıkmasın diye dua ederdim. Babamın tam tersi evine bağlı ve beni çok seven biriyle evlenirsem mutlu olurum sandım. Çok severek olmadı mantık Evliliği oldu daha çok. Mutlu bir evlilik olsun diye de çok özverili davrandım. Şimdi görüyorumki hata yapmışım. Şu an son çare olarak bir aile danışmanına gitmeyi düşünüyorum. Bakalım ne olacak.Canım benim, bir çocuğun mutluluğu anne babasının evli olmasına bağlı değildir. ''Boşansalar da kurtulsam artık'' diye sinir krizleri geçiren çok arkadaşım oldu ki ben de onlardan biriyim. Mutsuz bir evliliği kimse haketmez, neden kendine bunu yapıyorsun? Lütfen cesaretim yok deme, sen çalışan bakımlı bir kadınsın,.
Anladığım kadarıyla eşinizle sorunlarınız pek aile danışmanıyla çözülecek gibi durmuyor ama denemedim keşke yapsaydım demezsiniz. Lakin eğer bu da sonuç vermezse kendinizi yıpratmayın. Daha 38 yaşındasınız ve önünüzde çok çok uzun yıllar var. Bir evliliği 15 sene yürütmek acayip zor bu zamanlarda.. Eğer ayrılırsanız bu sizin hatanız olmaz. Eşiniz sizden hayatınızın 15 yılını almış, daha fazlasını almasına izin vermeyin. İki kızım var demişsiniz, çocuklarınız kaç yaşlarında?Aynen bende çok şiddetli bir şekilde yaşadım Çocukken bu duyguyu. Babam gözü hep dışarda olan bir insan. Eve gelmesin kavga çıkmasın diye dua ederdim. Babamın tam tersi evine bağlı ve beni çok seven biriyle evlenirsem mutlu olurum sandım. Çok severek olmadı mantık Evliliği oldu daha çok. Mutlu bir evlilik olsun diye de çok özverili davrandım. Şimdi görüyorumki hata yapmışım. Şu an son çare olarak bir aile danışmanına gitmeyi düşünüyorum. Bakalım ne olacak.
Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim. 15 yılımı harcadım evet. Huzursuz aile korkumdan dolayı bu kadar çok sabır göstermeseydim yıpratmasaydım kendimi keşke. Şimdi daha farklı olurdu. Çok özveri insanı sadece enayi yerine koyduruyomuş anladım.Anladığım kadarıyla eşinizle sorunlarınız pek aile danışmanıyla çözülecek gibi durmuyor ama denemedim keşke yapsaydım demezsiniz. Lakin eğer bu da sonuç vermezse kendinizi yıpratmayın. Daha 38 yaşındasınız ve önünüzde çok çok uzun yıllar var. Bir evliliği 15 sene yürütmek acayip zor bu zamanlarda.. Eğer ayrılırsanız bu sizin hatanız olmaz. Eşiniz sizden hayatınızın 15 yılını almış, daha fazlasını almasına izin vermeyin. İki kızım var demişsiniz, çocuklarınız kaç yaşlarında?