- 29 Nisan 2023
- 302
- 89
- 36
- Konu Sahibi lalegl8080
Sırf bunun için üye oldum siteye ilk mesajım ilk konum , size çok ihtiyacım var arkadaşlar..11 senelik evliyiz iki çocuğumuz var şiddetli geçimsizlik sevgisizlik saygısızlık sorumsuzluk gibi bir çok sebepten dolayı son 2 senedir kararımı verdim bosanmak istiyorum ve 2 senedir kendisini ikna edemiyorum , aileler kesinlikle bosanmamizi istemiyor benim ailemde bana bu konuda destek olmuyor , çocukları düşün falan diye beni geçiştiriyorlar...velayette falan sorun yasamamk için bendr Anlaşmalı bosanmayi bekliyorum ama bu Şahıs boşanma konusu açılır açılmaz kaçıyor üstüne gidersem cinnet geçirir gibi hallere giriyor bende haliyle korkmaya başladım...azonce sicaga sicagana yaşandı bu olay ...güzelce konuşalım halledelim bitsin dedim üstüne gittim delirdi gecenin bir saati cocuklar uyurken öyle bir bagirdi ki gözü döndü resmen , çocuklarım uyanmadı allahtan ...polisi arayacagim dedim ara gelsinler dedi boşanma neymiş ya dedi ...bu halleri beni korkutmaya başlıyor....geçen de de TV izlerken bosanmak istediği için öldürülen kadın haberi vardı, bana bakarak iyi yapmış adam çok güzel yapmış dedi ...ne diyorsun sen yaa dedim canii misin sen dedim ,bosanmak diye bisey yok dedi ....ben napicam can güvenliğim yok ...lütfen bana biseyler deyin ..çok kotuyum şuan ve korkuyorum