- 18 Şubat 2019
- 104
- 152
- 53
- 45
- Konu Sahibi ilknur6679
Eşimle boşanma aşamasındayız. Kendisine karşı güven sorunlarım oldu zaten türlü bahanelerle eş ilişkisi yoktu benimle 3,5 yaşında oğlum var. Evlenirken krediyle ev almıştık. Geliri de yüksek olmadığından kısıtlı yaşamak durumunda kaldım tabii Şimdi eşim ön duruşmada velayet istedi asıl amacı evi almak.Sebep olarak benim eski sevgilisiyle ilgili alakalı takiplerine mesajlarına rastladıktan sonra bu şok aşamasında ilaç tedavisi olmak zorunda kalmam bunu da öfke bozukluğu var diye kullanıyor. Kafamdan uydurduğumu öne sürüyor mahkemeye bu mesajları yok etti çünkü. Fakat eş terapisinde eski sevgilisiyle çalıştığını takiplerinde olduğunu itiraf etmişti bu kayıtları talep ettik mahkemeden. o zamana kadar öfke problemim yoktu. Dönemsel bişeydi zaten. acaba konut bana tahsis edilir mi çocuğumun düzeni bozulmasın diye istiyorum bu evi yoksa alıp başımı gitmiştim çoktan. başka ev alacak ya da ailemde kalacak durumum yok. Avukatım evi tahsis etmeye çalışıyor bana. Nasıl olur acaba süreç bilgisi olan var mı acaba
Son düzenleme: