boşanma..

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
bnde alkol ve şiddet nedeniyle boanmaya karar verdim hemde hamileyken şiddet gördüm..daha öncede bana vşiddet uyguladıgından dolayı mah.cıkmıstık oda kabul etti sonr tekrr barısmıstık hamile oldugum için şimdi yine aynı sey oldu o dava kapanmıs mı oluyor yani hiç bir seklde delel olarak kullanamazmıyım??artı alkolden dolayı 2yıl ehliyeti alınmıstı buda bir delil olablir mi??sadece ailem sahit için yeterlimidir??cocgumla beraber bask bir sehire tasınmaya karar verdim cocugu görme zamanlarında o adresi ona vermek zorundamıyım bana zarar vermsinden korkuyorum?

Merhaba;
Şiddet nedeniyle ceza mahkemesinde yargılanmış ise o davayı delil olarak kullanabilirsiniz.
Ayrıca yeniden şiddet uygulamışsa bunları da kullanabilirsiniz.
Önemli olan evlilik birliğini ondan kaynaklanan sebeplerle devam ettiremeyecek olmanızdır. Eğer geçekten size zarar vermesi gibi bir ihtimal var ise adresinizin ondan gizlenmesi için mahkemeden karar alabilirsiniz. Çocuğun onunla şahsi münasebetini de kontrollü olarak polis ve uzman denetiminde olmasını sağlayabilirsiniz.
İyi günler dilerim.

cok teşkkr ederim polis esliğinde cocugu bnden alması daha iyi olur cunku bana zarar vermesinden korkuyorum...peki bunun için ne yapmama gerekiyor polis eşliğinde olması içinn

EŞİMLE 7 AYDIR AYRI YASIYORUM KASIMIN 7SİNDE MAHKEMEYE BAŞVURU YAPMIŞ OLMAMA RAĞMEN DAHA YENİ GÜNÜ BELLİ OLDU VE HAZİRAN AYINA KADAR DAHA BEKLEMEM GEREKİYOR. 3YASINDA OĞLUM VAR GEÇİCİ VELAYETİ BENDE FAKAT BABASI HERHAFTA SONU CUMARTESİ 9 OAZAR5 ARASINDA ALIYOR. BABASI ALKOL VE MADDE ALAN VE BUNU COCUĞUMUN YANINDA YAPAN BİRİSİ. ÜSTELİK 17 DEN FAZLA TEHDİT DARP GİBİ DOSYASI OLAN BİRİSİ. 2 HAFTA ÖNCE ÇOCUĞUMU ALIRKEN ANNEM VE BENİ DARP ETMİŞTİR. HASTANE RAPORU ALIP KARAKOLA GİDENE KADAR ADAM GİDİP BİZDEN ŞİKAYETÇİ OLMUŞ. 3 AY UZAKLAŞTIRMA VERİLDİ. DAHA ÖNCEKİ SİKAYETLERİME İSTİNADEN SAVCILIĞA GEREKEN TESTLERİN YAPILMASINI İSTEDİĞİM HALDE 2 AY HİÇ BİR İŞLEM YAPILMADI DOSYAYA O DA ANCA BU HAFTA SONUÇLANDI. BU KADAR MI BU DEVLETİN ADALETİ. BENİ DEVAMLI ÖLÜMLE TEHDİT EDEN KİŞİ DIŞARIDA ELİNİ KOLUNU SALLAYARAK GEZİYOR. NE YAPMAM GEREKİYOR SESİMİ DUYURMAK İÇİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…