• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

zehrahmet33

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
8
2 çocuğum var kız ve erkek , eşim bir çocuk sahibi olmak daha olmak istiyor geri kafalı erkek olsun diyor , ama çok ilgisiz evine bakmaz çocuklarıyla ilgilenmez bende çocuk sahibi olmak istemiyorum boşanalım diyor kabul ediyorum bu sefer ölümle tehtit ediyor çıkmazdayım ne yapacam bilmiyorım

2 senedir düzenli aralıklarla aynı konuyu açmışsınız. Bir sürü yorum yapılmış. Herhangi bir öneriyi uyguladınız mı?

İki yıldır kendini hazırlıyor herhalde? Yada daha ilginç bulacağı bir cevap bekliyor? O ilginç cevabı bende bulamıcam sanırım o yüzden yorum yok....

Bilmeden konuşanlar gelmiş her zaman ki gibi 2 yılda hiç bişey yapmadım
Bilerek konuşmuşuz demek ki, bir şey yapmadığınıza göre.

Peki bizden beklentiniz nedir? Vah vah tüh tüh yapalım mı?

çıkmazdayım ne yapacam bilmiyorım
Dikkatimi çekti. Burda konu açan arkadaşlar cidden tamamen çıkmazda oluyor.

Yani işler o noktaya geliyor ki , cidden çıkar yol kalmıyor o zaman konu açılıyor.

Konu açmak için son raddeye gelmeyi beklemeseniz keşke.

Aileniz nerde?

2 senedir düzenli aralıklarla aynı konuyu açmışsınız. Bir sürü yorum yapılmış. Herhangi bir öneriyi uyguladınız mı?
4 Ocak 2025 dede aynı konu var uyardigin için teşekkür ederim kendi adıma belki daha önceki senelerde de var polis adliye dışında ne denir kan dökülecek diyen sülaleye bize çatmasin boşuna

Nerden buluyorsunuz bu hurdaları
Çocukların kaç yaşında?

2 çocuğum var kız ve erkek , eşim bir çocuk sahibi olmak daha olmak istiyor geri kafalı erkek olsun diyor , ama çok ilgisiz evine bakmaz çocuklarıyla ilgilenmez bende çocuk sahibi olmak istemiyorum boşanalım diyor kabul ediyorum bu sefer ölümle tehtit ediyor çıkmazdayım ne yapacam bilmiyorım
Kimse kimsenin derdini bilmez, neler çektiğini neler hissettiğini anlamaz. Hiçbirimiz yaşadığınız hayatın zorluğunu ve yükünü bilemeyiz. Ama eminim çoğu kadının evinde ve evliliğinde çok ağır yükü var. Çok adaletsiz bir düzen. Sizin için çok üzüldüm, imkanınız varsa bir avukat tutun, imkan yoksa adli yardım hizmeti için bulunduğunuz baroya gidip avukat talep edin. Ve yapabiliyorsanız boşanma davası açıp koruma kararı çıkartmanızı tavsiye ederim. Kendinize yapacağınız en en en büyük iyilik bu yolda çok kararlı olmanız. Belki de kadınların, bizim en büyük sorunumuz budur. Çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun kolaylık versin 🙏

Kendinizin ve çocuklarınızın güvenliği bu kadar ince bir ipliğe mi bağlı gerçekten?
Polise gidilmiş, aile araya girmiş hala adamdan ayrılmamışsınız. Ne yapayım diye sormaya geldimiz bir de. Belli değil mi ne yapacağınız?

Hadi kendiniz önemli değilsiniz de sizi ölüm ile tehdit eden bir adam evlatlarınıza ne yapar hiç düşündünüz mü?
Yazık vallahi yazık.

Yap bi çocuk daha nolcak sanki 2 senedir bisi yapmadan oturmuşsun birliktelikte oluyordur 😏

Tavsiye alıp alıp bir icraatte bulunmuyorsunuz anlaşılan
Anca laf
Burdaki insanları yormayın boşuna

Neyi bekliyorsun tehditle kalmasın icraata dönmesini mi o tek hücreli kocana 2 çocuk bile fazla daha fazla üremeyin lütfen

Böyle bir insanı bir çocuk sahibi daha etmeyin lütfen o çocuklara yazık. Daha ikisine bakmıyorsun bebeğe nasıl bakıcaz masrafı çok oluyor vs dediğinizde ne cevap veriyor? Eve , çocuklarına bakmayan adamın çocuk istemesi de garip.

sizina dınıza çok üzüldüm umarım sonunuz hayırlı olur

Back
X