• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOŞANMA SÜRECŞ SESSİZLİK

Eramavi

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
77
13
8
36
Kızlar merhaba yardımınıza ve tecrübe ettıgınız yaşanmışlık yorumlarınıza ıhtıyacım var. Ben 1 bucuk aydır evden arıyım 7 aylık evliyim. Eşim boşayacagını soyledı gecerli sebeplerim oldugu ıcın evı tek ettım esimin narsistik daranısları var gibiydi. Ama suan ben kendimi suclu buluyorum delirecek gıbıyım. benımle konusuyor annesini aramamı ıstemıyor. Tamam sevmiyor ama bu sessizlik nedır.?? Bana en yakın el oldu tanımıyorum bu adami zaten evde ensemde boza ısırdı cok sevıyorum onu ama o beni sevmiyorsa bosanmaysa tamam saygı duyarım ama bu sessizlik ve dava acmamadı nedir. Kafayı yıcem tecrübe eden varmı boyle bır durumu. Tesekkur ederim sımdıden kızlar🙏🙏

Kızlar merhaba yardımınıza ve tecrübe ettıgınız yaşanmışlık yorumlarınıza ıhtıyacım var. Ben 1 bucuk aydır evden arıyım 7 aylık evliyim. Eşim boşayacagını soyledı gecerli sebeplerim oldugu ıcın evı tek ettım esimin narsistik daranısları var gibiydi. Ama suan ben kendimi suclu buluyorum delirecek gıbıyım. benımle konusuyor annesini aramamı ıstemıyor. Tamam sevmiyor ama bu sessizlik nedır.?? Bana en yakın el oldu tanımıyorum bu adami zaten evde ensemde boza ısırdı cok sevıyorum onu ama o beni sevmiyorsa bosanmaysa tamam saygı duyarım ama bu sessizlik ve dava acmamadı nedir. Kafayı yıcem tecrübe eden varmı boyle bır durumu. Tesekkur ederim sımdıden kızlar🙏🙏
Boşanma için siz iletişime geçmeyi denediniz mi?

Boşanma için siz iletişime geçmeyi denediniz mi?
Merhaba Siriussy evet denedim. Konusmuyor yazma arama dıyor. Esimin ıkıncı evlılıyım ben. Cabaladım halada cabalamak ısterım. Ama bu tutumu nedır bukadar umursanmamak ve sessız alınmak yanı bilinmezlik benı bitiriyor. Ise gidemiyorum yemek yiyemiyorum hastayım 1 aydır olumu bekler gıbıyım

Bu şarkı size gelsin :)

Yani tam olarak nasıl bu noktaya geldiniz konu çok kapalı kalmış.

Boşanma sebepleriniz neler?

Merhaba Siriussy evet denedim. Konusmuyor yazma arama dıyor. Esimin ıkıncı evlılıyım ben. Cabaladım halada cabalamak ısterım. Ama bu tutumu nedır bukadar umursanmamak ve sessız alınmak yanı bilinmezlik benı bitiriyor. Ise gidemiyorum yemek yiyemiyorum hastayım 1 aydır olumu bekler gıbıyım
Yaşadığın çok zor bir süreç,belirsizlik en yıpratıcı olanı. Eşin ikinci evliliği olduğu için boşanmaya cesaret edemiyor olabilir.

Kendini ne kadar yıpratırsan yıprat herşey olacağına varacak.Fiziksel olarak psikolojik olarak iyi olmalisin ki kendin için en sağlıklı kararı verebilesin.

Sen de hicbir sekilde iletisime geçme,zamana bırak biraz,o arada da kendini toparlamaya calis lütfen.

Tam olarak sorununuz ne anlamadım?
Sorun su esim konusmalarında aıle degerlerını birlik beraberlik yolunu savunur ama davranışlarında cok umursamaz hemen hemen her konuyu elestıren sureklı yargılayan ve ders veren bir yapıya sahip eskı eskinin resimlerini telefonun hafızasında saklıyor. Eskı sevgililerinin resimlerini bile. Bır ıyı bır kotu bana karsı ne oldugumu anlamlandıramıyorum. Yuvama sahip cıkmak ıstıyorum ama evin dısına itilmiş sekılde buluyorum kendimi.beni sevmesi ıcın hep cabalamak grekıyor gıbı her hareketi elestırılıyor daha ıyı olmaya calısıyorum etmeye calısıyorum yıne olmuyor. Dengem bozuldu artık kendimi tanıyamıyorum. Kapıyı carpıp cıkan bendim normal de sakın bir insanım ama bu adm hayatıma gırdıgınden berı ben ben degılım ofkelı sınırlı carpıntım sahıbı uyku uyuyamayan kaygılı bırı oldum. Bana yaptıklarına kızıyorum ama ondan kopamıyorum. Bı kac kere daha ayrılmıştı evden ama 1 yada 2 gunluk. Ama bu sefer haberini alıcak sın dedı bırdaha arama beni bıttı dedı 1 ay oldu ses yok korkuyorum bısey sormaya

Açık açık ayrılmak istediğini söylemiş, neden hala döner umudunuz var ki?
Hem adam geçmişte takılı kalmış eski eş ve eski sevgililer ile aynı telefondasınız farkında mısınız?
Sevse gelirdi bence siz öncesinde bir adım atın boşanın.

Sorun su esim konusmalarında aıle degerlerını birlik beraberlik yolunu savunur ama davranışlarında cok umursamaz hemen hemen her konuyu elestıren sureklı yargılayan ve ders veren bir yapıya sahip eskı eskinin resimlerini telefonun hafızasında saklıyor. Eskı sevgililerinin resimlerini bile. Bır ıyı bır kotu bana karsı ne oldugumu anlamlandıramıyorum. Yuvama sahip cıkmak ıstıyorum ama evin dısına itilmiş sekılde buluyorum kendimi.beni sevmesi ıcın hep cabalamak grekıyor gıbı her hareketi elestırılıyor daha ıyı olmaya calısıyorum etmeye calısıyorum yıne olmuyor. Dengem bozuldu artık kendimi tanıyamıyorum. Kapıyı carpıp cıkan bendim normal de sakın bir insanım ama bu adm hayatıma gırdıgınden berı ben ben degılım ofkelı sınırlı carpıntım sahıbı uyku uyuyamayan kaygılı bırı oldum. Bana yaptıklarına kızıyorum ama ondan kopamıyorum. Bı kac kere daha ayrılmıştı evden ama 1 yada 2 gunluk. Ama bu sefer haberini alıcak sın dedı bırdaha arama beni bıttı dedı 1 ay oldu ses yok korkuyorum bısey sormaya
Korkma kalk ve o boşanma davasını aç.
Bu adamdan bir halt olmaz, duygusal kısmına gelecek olursak geçiyor bacım ilk günkü gibi taze kalmıyor.
Bana benim eski eşi hatırlattı bu anlattıkların, bir saniyeni bile harcamana değmez.
Bir an önce kurtulmaya bak.

Yaşadığın çok zor bir süreç,belirsizlik en yıpratıcı olanı. Eşin ikinci evliliği olduğu için boşanmaya cesaret edemiyor olabilir.

Kendini ne kadar yıpratırsan yıprat herşey olacağına varacak.Fiziksel olarak psikolojik olarak iyi olmalisin ki kendin için en sağlıklı kararı verebilesin.

Sen de hicbir sekilde iletisime geçme,zamana bırak biraz,o arada da kendini toparlamaya calis lütfen.
Destegın ıcın cok tesekkur ederim.🙏🙏 Bu haldeyken cok kıymetli benim ıcın. Bilinmezlik benı bitiriyor dedıgın gıbı. 1 ay oldu allaha sıgınıp dua edıyorum elımden bırsey gelmiyor baska evede donemı yorum. Kendıme olan saygım el vermiyor 😔gıdıp yuvamız toplasam yalvarsam sussam bir ıse yaramı yada istemiyorsa bagrıma tas basım belb gelsın

Açık açık ayrılmak istediğini söylemiş, neden hala döner umudunuz var ki?
Hem adam geçmişte takılı kalmış eski eş ve eski sevgililer ile aynı telefondasınız farkında mısınız?
Sevse gelirdi bence siz öncesinde bir adım atın boşanın.
Dogru sevse bana bunu yasatmazdi. Haklısınız ama evlılıgı emegım hislerim bunları dusundukce kahrediyorum. Bu sessizlik nedır diye bitiyorum celb gelmıyor

Dogru sevse bana bunu yasatmazdi. Haklısınız ama evlılıgı emegım hislerim bunları dusundukce kahrediyorum. Bu sessizlik nedır diye bitiyorum celb gelmıyor
7 aylık evlisiniz, daha uzun yıllar olup çocukla napacağım da diyebilirdiniz.
Bitirmiş ki kafasında ses çıkartmıyor, sizde fazla emek vermeyin düşünmeyin.
Hayat kısa size değer veren birileri illaki olacak.

Korkma kalk ve o boşanma davasını aç.
Bu adamdan bir halt olmaz, duygusal kısmına gelecek olursak geçiyor bacım ilk günkü gibi taze kalmıyor.
Bana benim eski eşi hatırlattı bu anlattıkların, bir saniyeni bile harcamana değmez.
Bir an önce kurtulmaya bak.
Semra Hanım sagolun 🙏 gucum olsa bı ceset gibi bir hale geldim yataktan cıkamıyorum. Uyuyamıyorum. Ilac ıcıp uykuya dalmaya cabalıyorum. Acaba anlarmı sevgimi evı ev yapmak ıcın okadar cabaladım calısırken uykumdan ayırıp kalkar cesıt cesıt yemegını temızlıgını hıc bırseyı eksik etmemeye calısırdım. 2 ay once ısten gelıp uykusuz evi temizledim diye merdivenlerden yuvarlandım bı gelıp bakmadı

1 sene dolması gerekiyor diye onu bekliyordur

7 aylık evlisiniz, daha uzun yıllar olup çocukla napacağım da diyebilirdiniz.
Bitirmiş ki kafasında ses çıkartmıyor, sizde fazla emek vermeyin düşünmeyin.
Hayat kısa size değer veren birileri illaki olacak.
Insallah🙏 35 yasıma gırdım bu ay bılmem bu psikoloji ile tekrar hayata soyledıgınız gıbı bakabılırmıyım. Ruhum 7 ayda eridi gitti. Ortadan ikiye catladım tabiri caizse. Haklısınız ama ben kendimi kandırıyorum. Sessizlık bitti demek

Benim eşimde böyle. Güya eyvallahı olmamış oluyor. Ama ben yazarsam dönerdi o. Kendi asla ve asla yazmazdı

Çabalasan da değişmeyecek yüksek ihtimalle. Sonuç zaman kaybı.
O isterse boşanacak, istemezse boşanmayacak mısın? Senin kararın boşanmaksa davayı aç.
Değilse ya resti çek blöf yap, bir ihtimal düzelir ya da o ne yaparsa katlan. Bu üç seçenek var.
Adam ya cesaret edemiyor, iki kere evlendik ayıp diye.
Ya birini buldu sana yol verdi ama işler orda iyi gitmedi cepte tutuyor.
Hem boşayacağım demiş hem haftalardır aramıyor hem de hala anamı arama, bekle.
Bi kendine dışardan bak; sen sana saygı duyar ya da seni kaybetmekten korkar mısın? Sevmek değil seninki; hırs ya da bağımlılık. Kendini değiştir, sonra kocana bakarsın.

Back
X