Boşanma surecini nasi atlattiniz?

Birgaripp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
91
46
31
Banada ilham olsun ise giremiyorum hem avukatım önermedi hem babam istemiyo maddi olarak biraz zor durumdayım maddiyat olmadan neler yapabilirim?
İlk günlere göre daha sağlıklı düşünüyorum babamın yardımıyla bı avukat tuttum bugun.kalkdim duş aldım namazlarima başladım.Onu çok mutlu görüp bana söyleyen herkesle iltinati kesip uygun bı dille haber almak istemediğini soyledim ve heryerden onu ve ailesini engelledim..Dava dilekçesini daha sağlıklı okudum işin komik kısmı benim onu darp ettiğimi yazmış ben 40kiloyum beyefendi hem polis hem 80 kilo nasi ettiysem bu kadar dusulebilir.. :)
Ben kafamdan silip kendime adapte olmak istiyorum avukatimda sağolsun iyi bı bayan nafaka alınca taksit taksit ödeyebilcegimi söyledi ve beni baya motive etti seni nasi kucumserler cidden güzel bı bayansin bebek gibi kizsin neyin varmış diye.Bide oradan çıkınca emniyetin yanındaydı evimiz ilk gün ifademi alan hatta baya dertlestigimiz polisle karsilasdik nasi toparlamisin dedi ilk gün mahvolmusdum demekki biraz toparlamisim yalan yok kırılan ozguvenimde biraz toparlandı.
Diğer boyutunu Allah'a havale ettim ben Rabbim çok büyük bende bı öksuzdum ilk defa öksüz yuzumle raabbimden isteyip sığınıyorum.
Babamın evlenmesine gelince kadın çokta kötü bı insan gibi değil şimdilik zamanla nolur bilmiyorum ama toparlandım daha sağlıklı düşünüyorum artık onlar pişman olsun benimde ufak tefek hatalarım vardı kabul ama hepsi düzeltilebilir ufak tefek ve hep kaynanam yüzünden olan tartismalardi bana dua edin en az hasarla kurtuluym bunlardan.

Canım çok sevindim korkmuştum geri dönmeye niyetlisin diye.
Daha da iyi olacaksın biraz bekle, babanın eşine fazla takılma, biraz kendini toparlayıp yolunu çizersin.
Avukat neden işe girmeni önermedi?

Beddua baya ağır bı kusur olduğu için her davaya yüzde 50 50 bakarım kaybetme ihtimalimize karşı dedi.Sagol canım toparlamaya başladım şükür :)

Elinde sizin mesajlarınız varsa var. Avukatınızla oturup konuşup, bunların tek tek açıklamasını yaparsınız. Dışarıdan birileri olmasada kuzeniniz ve babanız size şahitlik verebilir. Savunmanızı güçlü bir şekilde hazırlarsınız. Sizi evinizden kovmak, anahtar değiştirip, eşyaları izinsiz boşaltmak, bunlar çokta yabana atılmayacak kusurlar.Avukatınız sizi en doğru şekilde yönlendirecektir.Tazminat talep etse ne olacakki. Neyiniz varda verecekmişsiniz o kadar tazminatı. Hakimler oldukça bilinçliler. Merak etmeyin siz. Kimin mazlum, kimin haksız olduğunu hemen anlıyorlar zaten. Umarım ekstra duyarlı bir hakime denk gelirsiniz de, şu aileye haddini bildiriverir bir güzel.

Ayrılık cok zor biliyorum seni anlıyorum duygularını düşüncelerini kaygılarını. Rabbim kimseye mutsuzluk yaşatmasın, dilerim o eşine de rabbim vicdan merhamet versin.

Anahtar değiştirip eşyaları alma mevzusuna şok olmuştum. İyiki geri donmemissiniz olmazdi yurumezdi.
Neden çalışmanıza izin verilmiyo peki hem maddi hem de ruhen size çok iyi gelecektir.

Her davada kaybetme ihtimali vardır her davaya yüzde 50 kazanma yüzde 50 kaybetme olarak bakarım dedi bu birinci sebep ikincisi en çok onların canını nafaka acıtır her ay vermek dedi tazminat oğlumun üç maaşı şundan kurulalim yeter diye düşünürler dedi.Bide ne safm ben onların kuruşunu istemiyorum diyorum hala avukatla konuşunca evet dedim ya bunlar bana neler yapmış bir buçuk ayda rezil etmiş neyin grurunu yapiyorsam.Sinava hazirlanicam tekrar biraz daha kafamı toparlayıp inşallah bu süreci en az hasarla geçirmek istiyorum sadece şuan.O eşyalar da benim gozum hevesim kaldı bide napcaklar nasi kullanicaklarsa artık bilmiyorum ya çok garip vicdansız insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…