- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
Kizlar yinede çıkıp bana destek ol bosanmayalim kurtaralım demedi ve bazen dedigi gibi 3 harflilerin onu bu duruma soktugunu cunku bana biri bisey yapti diyor. Yada durumunu kabul edemediginden kilif uyduruyor gibi geliyor. Aklım almıyor.
ayy şu konuda hiç gülesim yokken güldüm :) çok alemsiniz :)Gerçekten 3 harfli; GAY!
Biran önce anlaşmalı biçimde boşanın. Şartları mümkün olduğunca ağır tutun, karşı çıkabilme şansı yok olmamalı.
Bir arkadaşımın babası da eşini aldatıp aldatıp şeytan yaptırdı diyordu... Bunlar bahane yaratmada çığır açmış insanlar. Pes diyorum.ayy şu konuda hiç gülesim yokken güldüm :) çok alemsiniz :)
aynen :) bi çığır açanıda ben biliyorum adam yapıp yapıp karısıda üfürükçüler bişey yaptı sansın diye evin her yerini yağlamış kalıp kalıp :)))) işin kötüsü yıllar geçti kadıncağız hala öyle sanıyor:))))))))Bir arkadaşımın babası da eşini aldatıp aldatıp şeytan yaptırdı diyordu... Bunlar bahane yaratmada çığır açmış insanlar. Pes diyorum.
aynen :) bi çığır açanıda ben biliyorum adam yapıp yapıp karısıda üfürükçüler bişey yaptı sansın diye evin her yerini yağlamış kalıp kalıp :)))) işin kötüsü yıllar geçti kadıncağız hala öyle sanıyor:))))))))
bence konu sahibide inanmıyorda sonuçta hayatını ortaya koyup evlenmiş , adamda resmen paravan olarak kızcağızı harcamış, oda yuvamı bi öfkeyle yakmıyım diye iyi tarafından acabalarla bakmaya çalışıyor, ama inanılacak bi tarafı yok nerden tutsanız ordan elde kalır mevzu, bi arkadaşta demiş tehlikeli yalnız kalmayın diye benim aklıma gelmemişti, gerçektende toplumun genelde tepki göstereceği büyük bir sırrını biliyor karısı gerçekten tehlike.. biri daha demiş çocuk olursa o ne olacak, walla kk kızlarına brawo diyorum buda çok doğru, ama gecenin msj ı kesinlikle sizin 3 harfliydi :))İşte bu yüzden iyi niyetli olmamak gerek. Umarım konu sahibimiz eşcinselliği bir hastalık olarak görenlerden değildir ve şu 3 harfli olayına inanmaz...