boşanma süreci

Esenmine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.466
2.365
29
Merhaba kızlar . Boşanmak için açtığım ikinci konu bu sanırım. Baba evine döndüm. Ayrılma sebebimiz eşimin madde bağımlısı olması. Bunu atlatamaması atlatmak istememesi. Bi hafta oldu dini nikah bitti resmi için işlemler başlatıldı. Ben iyiyim. Ama ne biliyim içimde bir yerlerde adını koyamadığım hisler var. sanki ara ara özlüyorum. Bu durumdan hoşnut değilim sanki. Evimi özledim. Bilmiyorum neden böyle oluyo. Bugün kayınpederim aradı baya üzülüyo belli sen benim kızımsın onun yaptıkları için ben ne desem bilmiyorum vs vs. Kendime itiraf etmekte güçlük çekiyorum ama barışmak isterdim. Çünkü çok sevdim. Oluru yoktu ama ne biliyim işte. Ara ara tekrar biz olmazmıki diye düşünürken buluyorum kendimi.. hani verdiğin tüm çabanın boşa olduğunu fark ediyorsun.Elinden geleni yapsan da bazı şeyler olmuyor. Buda öyleydi .

biz kadınlar böyleyiz işte.. duygularımız ağır basıyo. erkekler böyle mi hayır!
acıdığın elbette emeklerindir zamanındır.. ama geleceğine de acı bence. sen böyle bir geleceği eminim ki haketmiyosundur. doğmamış çocuğuna da acı.. erkekler acımaz ama biz acımalıyız böyle düşün canım..

canım çok sevsen gidemezdin zaten.büyük bir ihtimalle alışkanlığın devam ediyordur.haliyle daha çok yeni.Allah yardımcın olsun canım

Zordur biliyorum. Bu duyguları yaşaman çok normal. Biz kadınlar duygusal varlıklarız.
Maneviyat yanımız ağır basıyor. Sevgi varsa atlatması biraz fazla acılı oluyor.

Hiç üzülmeyeceğim sanıyordum. .kurtuldum diye şükredeceğim sanıyordum ama işte şimdi üzülürken bbuluyorum kendimi.

Çok zor bir durum, Allah yardımcın olsun. Bana kalırsa sil at kafandan yeniden birlikte olabilir miyiz düşüncelerini. Zaten 2 sene beklemişsin, sabretmişsin yine olmamış. Bu saatten sonra sana önüne bakmak yakışır. İnşallah boşanma davanız çok uzamaz, tez zamanda kurtulursun. Sevdiğin için mutlaka acı çekeceksin bir süre ama emin ol kalmak senin için çok daha sancılı olurdu.

Hiç üzülmeyeceğim sanıyordum. .kurtuldum diye şükredeceğim sanıyordum ama işte şimdi üzülürken bbuluyorum kendimi.
ya canim benide korkuttun simdi .ben ozlemem ins bende bosanma asamasindayim.ins gecer herseyy bende baslamadim hicborseye.ama ben bu yasdaigim yeri cook ozleyecegim esimi degilde cennet gibi bor yer kis yok hep yaz alistim buraya 4.5 senedir burdayim.ins alisirim bnede onun yokluguna.yaptiklari aklima geldikce bin kat daha nefret ediyorum ben bana burduklari aklima geldikce

Onun adı üzülmek,özlemek değil inanın.
Sadece boşluk.
O koskocaman boşlukta ne yapacağını bilememe şaşkınlığı.
Allahım yardımcınız olsun,kötü günler hemen geçip gitsin inşallah.

Bilmiyorum belki de siz haklısınız. Ama ne biliyim hiç beklemediğim anda gözlerim doluyo hep anılar canlanıyo dayanılacak gibi değil. Mutsuzken mutluymuş gibi yapmak en zoru.

Ne kadar kötü şey yaşanırsa yaşansın gidip güzel bi anıyı hatırlıyo insan sonrası zaten .....
Bilmiyorum Allah yardımcımız olsun amaçok zormuş ..

Teşekkür ederim biliyorum kalsam olmazdı. Gittim ama büyük bi boşluk oluştu. Bu çokkkötü. Keşke böyle olmasaydı.

Ben bir sey anlamadim. Dini nikahla evliydiniz resmi nikahiniz mi yoktu? Resmi islemler baslatildi demissin. Yoksa dava icin mi basvuruda bulunuldu?
Yasadigin hisler normal. Her ayriliktan sonra bir yas donemi olur. Zaman her seyin ilaci. Gecmis olsun. Bundan sonraki hayatinda mutluluklar dilerim.

Hayır canım ikiside vardı dini nikah ile bitti rresmi nikah da bitsin diye başvuru yapıldı demek istedim ben. sağol inşallah hayırlısı

Ilk zamanlar öyle oluo hep iyi günler akla geliyor. Sabah kalktiginda neden burdayım neden evimde degilim diye insanin ici acio insan evinin copunu bile ozluo ya ama zamanla en iyisinin bu olduğunu anliyorsun cok zor bir surec allah yardimciniz lsun gececek ama sadece biraz sabir

Aynen öyle :'( inşallah bakalım. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…