Boşanma sonrası toparlanma

Musmutluuu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2020
889
1.460
Merhaba aranıza yeni katıldım. Nerden başlıycağımı bilemiyorum.10 ay süren evliliğim 6 ay önce boşanmayla sonuçlandı. Nasıl böyle bi sona geldiğimizi ben bile anlamıyorum büyük problemlerimiz yoktu. Onun isteği sonucu ayrıldık saçmaladığına ikna etmek için çok uğraştım ama gözleri kör kulağı sağırdı sanki görmedi duymadı beni bi an bile sevmediğini düşünmedim ama ayrıldı. Dava sürecinde görüştüğümüzde barışmak istediğini söyledi olmaz dedim sevdiğini göstersin istedim ama ısrar etmedi çaba göstermedi. Ve ben şimdi ne onu unutabiliyorum ne de hayatıma bakabiliyorum. Onu çok özlüyorum onsuzluğa alışamıyorum. Kısacası kendi kendime kıvranıyorum. Bana kendime gelebilmem için yol gösterir misiniz 😢

Dengesiz bir adam anlattığınız kadarıyla. En baştan belli olması inanın iyi olmuş.
Elbette üzüleceksiniz, çok normal değil mi?
Zaman her şeyin ilacı, ölüm acısına bile alışıyoruz.
Kendinize zaman tanıyın. Sevdiğiniz şeyleri yapın. Ağlamak istiyorsanız ağlayın, tutmayın. Böyle böyle geçecek.

Bende bosandim daha bir ay anca oluyor zor bir süreç unutmak zor ama iyi tarafından bakın sizi sevse olmaz deseniz bile oldururmus ki çok erken pek birşey yaşamadan bosanmanizda olumlu bir yönü daha geç bosansaydiniz daha çok anınız birikicekti belki benim gibi birde bebek olacaktı yanınızda

Haklısınız ben onu ikna etmek için 1 ay uğraştım ondan da bekledim ama ben gururumu yok sayacak kadar çok sevdim o sevmedi bu kısmı hesaba katmadım
Herkesten duyduğum cümle bu ya çocuğun olsaydı şuan kendime üzülüyorum o zaman bide o olucaktı ki o kadar çok istedim ki çocuğumun olmasını
Bazen kendimi aptal gibi hissediyorum çok şükür ailem iyi davranıyor çalışıyorum ayaklarımın üstünde duruyorum ama kendimi toparlamamda bunlar yeterli gelmiyor o beni sevmemiş düşüncesi bütün gücümü alıp götürüyor
Allah yardımcın olsun evladınla mutluluk versin

Dengesiz bir adam anlattığınız kadarıyla. En baştan belli olması inanın iyi olmuş.
Elbette üzüleceksiniz, çok normal değil mi?
Zaman her şeyin ilacı, ölüm acısına bile alışıyoruz.
Kendinize zaman tanıyın. Sevdiğiniz şeyleri yapın. Ağlamak istiyorsanız ağlayın, tutmayın. Böyle böyle geçecek.
Onu unutmak korkutuyor aradığında sesini tanıyamadım diye ağlamıştım sevdiğim adamın sesini unutacak kadar uzun süre duymamış olmaya dayanamamıştım
Ağlayarak yazıyorum bu yazdıklarımın hepsini

Merhaba aranıza yeni katıldım. Nerden başlıycağımı bilemiyorum.10 ay süren evliliğim 6 ay önce boşanmayla sonuçlandı. Nasıl böyle bi sona geldiğimizi ben bile anlamıyorum büyük problemlerimiz yoktu. Onun isteği sonucu ayrıldık saçmaladığına ikna etmek için çok uğraştım ama gözleri kör kulağı sağırdı sanki görmedi duymadı beni bi an bile sevmediğini düşünmedim ama ayrıldı. Dava sürecinde görüştüğümüzde barışmak istediğini söyledi olmaz dedim sevdiğini göstersin istedim ama ısrar etmedi çaba göstermedi. Ve ben şimdi ne onu unutabiliyorum ne de hayatıma bakabiliyorum. Onu çok özlüyorum onsuzluğa alışamıyorum. Kısacası kendi kendime kıvranıyorum. Bana kendime gelebilmem için yol gösterir misiniz 😢
6 aydır onsuz olduğunu söylemişsin.6 ay unutamadiysan bundan sonra nasil unutacaksin?Bence sen barismak istediğinde barismadigin icin mutsuz ve pismansin

Haklısınız ben onu ikna etmek için 1 ay uğraştım ondan da bekledim ama ben gururumu yok sayacak kadar çok sevdim o sevmedi bu kısmı hesaba katmadım
Herkesten duyduğum cümle bu ya çocuğun olsaydı şuan kendime üzülüyorum o zaman bide o olucaktı ki o kadar çok istedim ki çocuğumun olmasını
Bazen kendimi aptal gibi hissediyorum çok şükür ailem iyi davranıyor çalışıyorum ayaklarımın üstünde duruyorum ama kendimi toparlamamda bunlar yeterli gelmiyor o beni sevmemiş düşüncesi bütün gücümü alıp götürüyor
Allah yardımcın olsun evladınla mutluluk versin
Inan ki bir bebegin veya cocugun olsaydi daha zor olurdu.Tabiki cok aci cekiceksin aglayacaksin uyanmak istemeyeceksin fakat en kotu karar kararsizliktan iyidir diye bosuna dememisler.6 ay gorusmedigin birini nasil icin alacak bundan sonra?sen 6 ay neler yaptin demeyecek misin hic.Arkana bakma derim ben ama gonul bu bosanmis olan ciftler eski duzenine donebilir mi bilemiyorum.Zor ama gececek illaki bi gun iyi düşün taşın ve onune bak

Inan ki bir bebegin veya cocugun olsaydi daha zor olurdu.Tabiki cok aci cekiceksin aglayacaksin uyanmak istemeyeceksin fakat en kotu karar kararsizliktan iyidir diye bosuna dememisler.6 ay gorusmedigin birini nasil icin alacak bundan sonra?sen 6 ay neler yaptin demeyecek misin hic.Arkana bakma derim ben ama gonul bu bosanmis olan ciftler eski duzenine donebilir mi bilemiyorum.Zor ama gececek illaki bi gun iyi düşün taşın ve onune bak
Ortak arkadaşımızdan haber göndermiş gururundan adım atamıyormuş bende gurur yok sanki
Hakkımda hayırlısı bi anım bi anımı tutmuyor bi an geliyor ki o bana bunları yaşattı onu gözüm görmesin istiyorum bi anım geliyor benimde katkım var gelse düzelir herşey diyorum keşke hayatımda bir yıl ileri gidebilseydim şu dönemi geçirmiş olarak devam edebilseydim

6 aydır onsuz olduğunu söylemişsin.6 ay unutamadiysan bundan sonra nasil unutacaksin?Bence sen barismak istediğinde barismadigin icin mutsuz ve pismansin
Ben istiyorum ki çevreme karşı kırmış olduğu gururumu tamir etsin evet çok özlüyorum evet konusu geçtiğinde bile gözlerim parlıyor hala o kadar seviyorum ama ben elimden geleni yaptım hiç bi zaman unutamasam da artık benden adım bekleyemez

Boşanma çok zor ailemiz yaşadı biliyorum ben de ama şu dünyada atlatışamayacak onarılamayacak bir sıkıntı değil boşanma.Eski insandan ve yaşadıklarınızdan bahsetmemeye çalışın işinize hobilerinize yoğunlaşır derim ben.Allah yardımcınız olsun.

Bu paylaşımı yapalı 1 ay 5 gün olmuş sanki yıllar geçmiş gibi geliyor 😞

Bilmiyorum olduğum yerde duruyor muyum ne durumdayım bilmiyorum 🤷‍♀️

Bu paylaşımı yapalı 1 ay 5 gün olmuş sanki yıllar geçmiş gibi geliyor 😞
Herşey geçecek bak sen çok çok dua etmelisin bence ve şükretmelisin çünkü şuan göremiyorsun ama resmen kurtulmuşsun benim ömrümün tam 12 yılı bir adamı pışpışlamakla pohpohlamakla geçti bunun insan ruhunda açtığı yaraları bir bilsen asla arkana bakmazdın ağla sızla ama inan geç kalmışlık ezilmişlik çok daha ağır gitmek isteyen gitmiş zaten sende dön sırtını dimdik dur ve yürü arkana bile bakma canım

Herşey geçecek bak sen çok çok dua etmelisin bence ve şükretmelisin çünkü şuan göremiyorsun ama resmen kurtulmuşsun benim ömrümün tam 12 yılı bir adamı pışpışlamakla pohpohlamakla geçti bunun insan ruhunda açtığı yaraları bir bilsen asla arkana bakmazdın ağla sızla ama inan geç kalmışlık ezilmişlik çok daha ağır gitmek isteyen gitmiş zaten sende dön sırtını dimdik dur ve yürü arkana bile bakma canım
Teşekkür ederim 🙏🏻 inşallah öyle yapıcam

Bence eğer hala içinde sevgi varsa ve bir araya gelmek için adım atıyorsa neden bir araya gelmeyi düşünmüyorsun ki? Ben de bir evlilik yaptım aramızda büyük sorunlar yoktu ayrıldık ben ayrılmamak için yalvarmama rağmen, şu an ikinci evliliğimi yaptım isteyerek ve tekrar severek. Kimse dört dörtlük değil kimse mükemmel değil, erkekler de maalesef bizim kadar ince değiller.

Bence eğer hala içinde sevgi varsa ve bir araya gelmek için adım atıyorsa neden bir araya gelmeyi düşünmüyorsun ki? Ben de bir evlilik yaptım aramızda büyük sorunlar yoktu ayrıldık ben ayrılmamak için yalvarmama rağmen, şu an ikinci evliliğimi yaptım isteyerek ve tekrar severek. Kimse dört dörtlük değil kimse mükemmel değil, erkekler de maalesef bizim kadar ince değiller.
Biliyorum ama attığı net bi adım yok aileme bak pişman geri istiyor diyebileceğim gizli hesaplardan kolluyor napıyoeum diye gelse ben öncesine göre daha mutlu olucağımızdan eminim ama gelmiyor
Aynı kişiyle evlendiniz dimi ne kadar süre sonra oldu

Hayır aynı kişiyle evlenmedim istemedi ne yaptıysam. Başka biri ile tanıştım başka biri ile evlendim hiç aklımda olmayan bir zamanda. 1 buçuk yıl kadar sonra. Siz neden boşandınız? Eğer bir araya gelme konusunda isteğiniz sevginiz varsa kimin adım attığı önemli mi neyin gururu?

Hayır aynı kişiyle evlenmedim istemedi ne yaptıysam. Başka biri ile tanıştım başka biri ile evlendim hiç aklımda olmayan bir zamanda. 1 buçuk yıl kadar sonra. Siz neden boşandınız? Eğer bir araya gelme konusunda isteğiniz sevginiz varsa kimin adım attığı önemli mi neyin gururu?
Ailesiyle ilgili sıkıntı yaşıyorduk daha doğrusu ben abartıyormuşum şuan dönüp baktığımda umursamasaydım dediğim şeyler oda pek gayretli olmadı pes etti mutlu olmayız biz dedi boşanmak istedi
Tamamen unutabildiniz mi mutlu musunuz şuan

Benim de aynı sebeplerdi aileyi ben abarttıkça daha çok ailesine yöneldi biz kadınların yaptığı en büyük hatalar.. siz gayret etseydiniz ne olacaktı ki. şu an eşim günde iki defa ailesini arar bir saat konuşur ağzımı açıp tek kelime etmem, aile olaylarına eğer sana bir zararı etkisi yoksa karışmamak gerekiyormuş.. Şu an mutluyum yanlış bir şey yazıp eşime haksızlık etmek istemem seviyorum da. ama tabi 3 yıl evli kalmıştım ben anılar o insanla oturmuş düzenin vs. Üzerimden atmak çok zor oldu. Duygusal anlamda evet unuttum eski eşimi ama biz insanız yaşanan her şeyin hayatımızda izi kalıyor.

X