Boşanma sonrası cinsel ihtiyaci kısa süreli takilmalik şeklinde gidermek istemek sorun mu sizce ?

Sağlıkla ilgili bunun önlemini alarak yasamak istiyorsan yaşarsın senin hayatın
Ben sizin gibi Maneviyatı guclu birinin bu yorumu yapmasına şaşırdım ve uzuldum acıkcası..Siz değilmisiniz dua topiklerinden cıkmayan,insanların ortak dualarda bulusmasını saglayan. Nerede kaldı iyiliği emredip kötülükten men etmek.. Mümin gücünün yettiği kadar gördüğü kotulukleri eliyle duzelten eliyle duzeltemezse diliyle duzeltendir
H Hemsirehanim01 arkadasımızın yorumuna benzer bir yorum beklerdim. Tabi ki biz bilmiyoruz konu sahibesinin dinini ama bu arkadas onu da belirtmis eger inanclı iseniz seklinde.. Bende H Hemsirehanim01 arkadasımızın yorumu ustune birsey eklemeye gerek duymuyorum yazdıklarına tamamen katılıyorum.

Insanlari yargilamak kimin haddine herkes yaşamında özgür kimseyi baglamaz kimseyide ilgilendirmez konu sahibide gunahmi diye sormuyor farkindaysaniz dua topikleri ile ne alaka böyle yargilamak inançlarını sorgulamk sizemi kaldı

Şimdi sen böyle yazarsak sevabami girdin yoksa bilmeden etmeden yargılayarak günaha mi ?

sitede Dinime inancıma ayetlere Kitabima peygamberime kim laf ederse ve görürsem tepkimi çekinmeden veririm bu kim olursa olsun yaparım çoğu kez yaptım da .. beni taniyan üyeler bilirler ....insanları bilmeden yargilamak ne kadar kolay dimi keşke sizde beni yargılamadan önce biraz takip etseydiniz

Benim evet dua grubum var merak etmeyin dua grubundan hiçte çıkmayacam sitede olduğum sürece bilen arkadaşlar biliyor sağlık sorunlarım var ara verdim .. bu konuda hem kendimle hem arkadaşlarımla gurur duyuyorum.. bunun dışın da kim benden yardım isterse konu açıp etiket yapıp dua edilmesine vesile oluyorum olucam da ihtiyaci olanlara bir şekilde ulaşmaya çalışıyorum...beni burdan boyle vurmanız hiç doğru olmadı ..keşke beni yargılamak yerine konu sahibine verip veristirseydiniz..

Sitede bir dünya insan var yaşam şekilleri farkli kültürleri yetiştirilme tarzları farklı... inancı olan olmayan başka dine inanan bir sürü uye var ..
konu açılıyor cinsellikte hamilelikte Bdv de ben sitede o günah bu günah diye her konuya girip yazamam ...buyurun siz yapın madem bana tepki verdiniz ...herkesin günahı da sevabı da kendine ..
çoğu konuda uyarımı yaptım yaparım da ban aldığım zamanlarda çok oldu .. insanların akli var fikri var eğer inanıyorsa neyin günah neyin sevap olduğunu bilecek idrak edicek yaşı var algısı var herkes herşeyi biliyor da günahımı bilmiyor ..

Bu konuda yorumumu yapmisim
Konu din değil günah değil konu sahibi seçimini yapmış hayat tarzi oyledir doğru yada yanlış
yani beğenmedim yapabilirsin dua gruplarından hiç çıkmıyorsun demek ne alaka

benim kime nasıl yorum yapıcağım sitede nerde ne yazip nerden çıkıp çıkmayacağım yanlızca beni ilgilendirir bu hoşa gider gitmez umrumda değil

Yeter ki Dinime inancıma kimse laf etmesin

Başkalarının hayatları yasam şekilleri beni ilgilendirmez kim nasıl yaşarsa yaşasın...

mesele sadece kendini tatmin etmekse seks oyuncakları ve mastürbasyon en iyisi
yok ben erkeğin sıcaklığını, temasını istiyorum diyorsan
şahsen ben duygusal anlamda nötr olduğum birinin temasıyla falan tatmin olmam
mutlu da olmam
o zaman işin içine az da olsa duygu girmeli

Ben de bu fikirdeyim.

Açıkçası sonradan pişman olunabilir evlilik öncesi karşı değilim de sevip sevilen ilişki de tercih ederim. İşin icine sevgi girmezse çok yüzeysel kalıyor. Kimsenin sadece beden olarak gördüğü biri olunmamalı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…