Boşanma sonrası cinsel ihtiyaci kısa süreli takilmalik şeklinde gidermek istemek sorun mu sizce ?

Gerek yok zaten. Ne söylesek boş. Din var yanında hırs, öfke, kompleks, saygısızlık... Bu din neden bana güzel duygular kazandırmıyor diye düşünmek yerine beğenmedim emojisi koyup duruyor.
Alo fetva gibiler.
Aslında cinsellik kısmına girmeseler sıkıntı yok. İlla gelip bik bik görevini yapacaklar
Iranda sokaklarda dolasan ahlak.polisi gibiler. Sorulmus gibi fetva vermsi de mikemmel
Sorma sorma

Başka bir konuda bekar bir kadına verilmiş tavsiye de var burada isteyen olursa. Bu kadar tutarsız olmak da ne bileyim.
Turunc chemist accessdenied

Okurken biraz gerildim. 14 yil once ben de bir yillik evllik yasayip bosandim. Daha dogrusu aldatildim. O ara kizim daha bir aylikti. 14 yildir kizimla baba evindeyim. Bosluga dustum cok zor gunler atlattim. Ne sevgili ne evlilik dusunmedim. Sonra aklima biri girdi sevdim evlilik dusundum kocamdan daha beter cikti. Flort ettik tabiki tanimak icin baktim alkolik ve kadin hayati cok. Ayrildim ama pesimi birakmadi hergun sokaklarda gezip tozdugumuzu ne varsa herseyi bagirarak rezil etti beni. Insanlardan ailemden en cok ta kizimdan utandim. Hergun boyle bagiriyor camlara tas atmalar kufurler sonucta mahkeye kadar dustuk.inanin okadar zor gunlerdi ki. Sana bir abla tavsiyesi sakın ha derim. Kullanip atarlar basina iş alirsin. Belki de hayatinla ödersin

Oha kisilik bolunmesi var galiba. bu nedir arkadas. Noldu dini hassasiyetler, gunahlar?
Adını vermek istemediğim bir üye de böyle.
Sürekli günah haram diyor burda. Sonra, mastürbasyon yaptım, işte sakso deneyimleri falan diye konu açıyor. İsim vermeme gerek yok herkes biliyor kim olduğunu

Neden sorun olsun canım.
Bi çok kişi yapıyor.
Sadece dikkatli seç.

Tanımadığı adamın evine neden gitsin eskort mu bu . Nedense bu tarz konularda aşırı abartılı yorumlar yapılıyor.yok can güvenliği, yok cinsel hastalık, yok organ mafyası, yok şantaj.... ne oluyoruz arkadaşlar ya bu kadar ? Ne sanıyorsunuz insanları? 30 yaşına geldim.gördüm geçirdim.bırak tehlikeliyi, şüpheli biriyle bile karşılaşmadım.ne bu abartı? Ne geldi başınıza da böyle oldunuz anlamıyorum ki.kadın oturup 2 kelime bir laf etmeden direkt adamın evine ışınlanacak sanki.eskort gibi internetten anlasip direkt adamın evine gidecek. çok aklı başında yorumlar yapardiniz halbuki.

Siz me sanıyorsunuz bu kadar bu ülkenin insanlarını ☺
Ben sanmıyorum. Başıma da gelmedi. Hep iyilerle karşılaştım. Ama gelenleri burada okuduk, mügede izledik. Hemcinsimi uyardım. %1 bile olsa risktir. O risk ona denk geldikten sonra %1'in bir küçüklüğü mü kalır? Dikkat etsin, bulusma yerlerini kendisi belirlesin ne kaybeder bunlari yaparsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…