Boşanma sonrası cinsel ihtiyaci kısa süreli takilmalik şeklinde gidermek istemek sorun mu sizce ?

Bacım bizlik hic bir sorun olmaz

Ay yeter gari o gunah bu gunah. Kendi yemegine şap mi atsin? Insan dogasi xalisan hormonlar falan bisey cagristiriyo mu sizde?
Ben zaten konu sahibini savundum konu sahibine zina haram diyeni eleştirdim. aklınca zina haram mast yap diyorsun da ona bakarsan o da haram bir konuya hakim değilsen sus herkes günahın sevabın farkında. Parmak ucunda ( internete girer okur.) Demek istedim.

Bu nasıl saçmalamak ? Mastürbasyonun haram olduğu nerede geçiyor açıklar mısınız. Tovbe estg.

Yalnız mastürbasyon konusunda da bilginizi tekrar kontrol edin isterseniz. Yanlış bilgi ile yanlış yönlendirme yapıyorsunuz. Bir şeyin haram olması için Kur'an'da geçmesi lazım falan diye çok uzun uzun deliller ve açıklamalarla yazardım ama hem din konuşmak yasak hem de artık çok sıkıldım bu bağnazlıktan. O yüzden yazmayacağım. Kendimi de tebrik ediyorum.

Okey.

Evet sağlık vs tabi onlemini almak gerek,psikolojik olarak ise emin ol şu an iyiyim,öyle bir evlilik yaşadım ki ,ondan kotusu olmazdi
Merhaba, bence büyük konuşmayın. Çok iddialı bi cümle son kurduğunuz. Diğer mevzuya gelince de tamamen sizin tercihiniz. Fakat sağlık açısından riskli. Prezervatif de yeterli değil bazı hastalıkların bulaşmasında

Kadınlar kulübünde fetva vermek dini konular yasak olsun ya

Uyarınız bitti ise, cinsellik bölümünden uzaklaşabilirsiniz

Zinaya düşme tehlikesi varsa yapılabilir git araştır ahkam kesme burada.

Seninle aynı atmosferi paylaşıyor olmak daha ürkütücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…