• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sonrası hayat

Sanırım henüz bosanmadiniz,düşünce aşamasında.Gecmis olsun.Yaşınız ve çocuğunuzun olmaması avantaj.İnsan her duruma alışıyor.Eger çalışıyorsanız daha kolay adapte olursunuz duruma.Esinize sevginiz olup olmadığı, işinizin olup olmadığı, yaşadığınız yer boşanma sonrası sürecinizi belirler.Bundan sonraki hayatınızda mutluluklar ve şans dilerim.

Evliliğiniz kaç sene sürdü?
Benim 15 senelik evliliğim bittiğinde vücudumdan bir parça koparılmış, ben yarım hayata devam ediyorum gibi hissetmiştim. Yerlerde anırarak ağladığımı bilirim. 1 sene sonra birden aydınlanma geldi ve kendime bu eziyeti daha fazla çektirmemeye karar verdim. Hayata kaldığım yerden devam ettim. İşime dört elle sarıldım. Sosyalleştim, spor salonuna yazıldım. Boşandıktan 5 sene sonra 2. Evliliğimi yaptım. Şu an 17 haftalık hamileyim.
İnsan nelere alışıyor. Kendini bırakma, yaşadıklarından ders al, önüne bak. Hayatta ölümden başka herşeyin çaresi var.

Merhaba arkadaşlar
Daha önce eşimle olan sorunları paylaşmıştım. Insanlar altinda bir suphe aramıştı haklilarmis. Mesajları yakaladim beni aldatiyormus. Bosaniyoruz.
Uzerinden 6 gün geçti ogrenmemin. Yavas yavas kafami dağıtmaya toplamaya çalışıyorum. Insan gerçekten kendini cok kötü hissediyor. Umarım kimse yasamaz 28 yasinda boşanmış biri olarak hayata yeniden başlamam gerekli. Beni neler bekliyor bilmiyorum. Sizce boşanmış biri neler yaşar beni neler bekler nelere hazırlıklı olmalıyım
Zor ılk basta .Bunda cevre ,ekonomık durum çok etkılı .Bazıları boşandıgını bıle hatırlamıyor.ınsallah çok guzel gunler yasarsınız .

Benim 15 senelik evliliğim bittiğinde vücudumdan bir parça koparılmış, ben yarım hayata devam ediyorum gibi hissetmiştim. Yerlerde anırarak ağladığımı bilirim. 1 sene sonra birden aydınlanma geldi ve kendime bu eziyeti daha fazla çektirmemeye karar verdim. Hayata kaldığım yerden devam ettim. İşime dört elle sarıldım. Sosyalleştim, spor salonuna yazıldım. Boşandıktan 5 sene sonra 2. Evliliğimi yaptım. Şu an 17 haftalık hamileyim.
İnsan nelere alışıyor. Kendini bırakma, yaşadıklarından ders al, önüne bak. Hayatta ölümden başka herşeyin çaresi var.
Sizin adiniza cok sevindim hayatiniz heo cok guzelnolsun. Umarım benim de hayatim guzel olur. 24unde mahkememiz var ben de cok agladim yarin 1 hafta olacak daha cok taze ama umarım tez zamanda gecer. 3 yil evli kaldik ama 7 yil da sevgili olduk 10 senemiz geçti

Sanırım henüz bosanmadiniz,düşünce aşamasında.Gecmis olsun.Yaşınız ve çocuğunuzun olmaması avantaj.İnsan her duruma alışıyor.Eger çalışıyorsanız daha kolay adapte olursunuz duruma.Esinize sevginiz olup olmadığı, işinizin olup olmadığı, yaşadığınız yer boşanma sonrası sürecinizi belirler.Bundan sonraki hayatınızda mutluluklar ve şans dilerim.
10 senelik iliskiden 3 yıllık evlilikten sonra profesyonel bir şekilde yalancı ve pislik olduğunu görünce gerçekten büyük şok oldum icimde sevgiden cok hayal kırıklığı ve öfke var. Umarım zaman guzel seyler getirir

Size bir tavsiye yakın zamanda çalştğm yerde sevdğim bir ablam boşandı.. herşeyini öyle güzel anlattıki eşinide tanıyorduk ailece ziyaretlerimiz olurdu. Tüm iş yerine neden diye soran herkese açık açık anlattı hepimiz hak verdik en doğrusunu yaptğnı söyledik ki ona bence bu da iyi geldi..
sizde gizli saklı tutup insanlarn kafasnda soru işareti bırakmayın aldatıldysan aldatıldm.
sen değill sana bunu yapan utansın.utanacak çekilecek hçbrşey yok hepimiz yaşayabiliriz... mutluluklar bundan sonrası için zaman herşeyin ilacı
Yakin olan herkese detayli olarak izah ettim. Çevremdeki herkes biliyor su anda ve hepsi bana hak verdi 🥺

Merhaba arkadaşlar
Daha önce eşimle olan sorunları paylaşmıştım. Insanlar altinda bir suphe aramıştı haklilarmis. Mesajları yakaladim beni aldatiyormus. Bosaniyoruz.
Uzerinden 6 gün geçti ogrenmemin. Yavas yavas kafami dağıtmaya toplamaya çalışıyorum. Insan gerçekten kendini cok kötü hissediyor. Umarım kimse yasamaz 28 yasinda boşanmış biri olarak hayata yeniden başlamam gerekli. Beni neler bekliyor bilmiyorum. Sizce boşanmış biri neler yaşar beni neler bekler nelere hazırlıklı olmalıyım
Yeni hayatinizda basarilar.. bosanmis biri bekar biridir. Hayata kaldigi yerden devam eder..

Nasıl hayranım size ya 🙄😍

Back
X